Revolution UO

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Schindler

• Üye
  • **
  • 699
  • Veliaht Of Do'Urden - Cehennet Do'urden (Kael)
    • E-Posta
1 kişiye 1 haftadan beri Ö.m gönderiyorum bi türlü cevaplamadı.Gecen banada msj gelmiş bende görmemişim.Gözüm takıldı öyle gördüm 2 gün önce atmış adam. Ö.m geldigi zaman bir uyarı olsa iyi olmazmı ? " Bir ileti aldınız" felan ?
ォ          The Do Urden            ォ
               ⎝⏠⏝⏠⎠           

Kimin ne olduğunu bilmesi gerekenler biliyor. Varsın gerisi kendi bildiği gibi bilsin.

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
Ynt: İleti
« Yanıtla #1 : 27 Eylül 2009, 19:41:08 »
Nası yaptım bılmıyorum ama bana ıletı gelınce msn acıksa maıl gelıyor revolutıon uo vsvs ıletı alınız dıyor.Hatta bakayım bulursam paylaşayım dicem ama maile çok bakan bırı degılsen sadece online oldugunda yazacagından bu konu hakkında bı duzenle yapılabilirse kötüde olmaz hani.
Tyalieva

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 27 Eylül 2009, 19:43:08 »
Sanırım buldum o bahsettıgım şeyi.Şimdi mailin hesabındakı kullandıgın msn adresi değilse onu profılden kımlık bılgılerı yada uyelık ayarı ıkısınden bırınde olması lazım maılını yazıyorsun ama zaten yazılıysa ellemiyorsun.Sonra yine profile gırınce solda haber edilme var ordan ayarlanabiliyor sanırım.
Tyalieva

Çevrimdışı Castelli

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 327
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2009, 19:43:58 »
Var zaten böyle bir ugulamamız forum üzerinde.

Yapmanız gereken işlemler sırasıyla

" Profil > Kişisel iletiler > Yeni bir kişisel ileti alındığında açılan pencere görüntülensin mi?   sorunun yanındaki kutuya tik atmanız yeterli. "
Yüzde ısrar etme, doksan da olur. İnsan dediğinde, noksan da olur. Sakın büyüklenme, elde neler var. Bir ben varım deme, yoksan da olur.  * Hz. Mevlana

Çevrimdışı Schindler

• Üye
  • **
  • 699
  • Veliaht Of Do'Urden - Cehennet Do'urden (Kael)
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 27 Eylül 2009, 19:44:54 »
Cok Tşk ederim.
ォ          The Do Urden            ォ
               ⎝⏠⏝⏠⎠           

Kimin ne olduğunu bilmesi gerekenler biliyor. Varsın gerisi kendi bildiği gibi bilsin.

Çevrimdışı Cyst

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 737
  • Bursa\Orhangazi
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2009, 22:01:31 »
Hatırlamıyorumda bu forumdaymıdı. Özel mesaj geldiğinde yukarda kos kosa yazıyordu 1 adet iletiniz var diye. facebook banner oldugu yerde.
Gm Thief
Ve şimdide Gm Locksmith