Revolution UO

Disarm ve Shield

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Xealin

• Üye
  • **
  • 111
Disarm ve Shield
« : 27 Eylül 2009, 19:05:07 »
Disarm yapmak için gereken skillerin dısında bir ihtiyaç varmı

yanı soyle soyleyem wrest anat tactic arms lore skilleri 100 olan bir wrest warrior elinde kalakn varken seremletebiliyor fakat silahsızlandıramıor kalkan yokken her ikisinide yapabiliyor bu bir hata mı yoksa bu sekilde mi olması gerekiyor

eger bu sekılde olamsı gerekıyorsa wrest bonusunu bir wrest warrior kullanamıyor demektir cunku parrysiz (shieldsız) zaten adam gibi vuramayan bir wrest warriorun rakiplerine karşı hiç şansı kalmaz

bu konuda yorumlarınızın dısında yetkili kişilerden de bir açıklama bekliyorum

Saygılar
Xealin

Çevrimdışı MEROX

• # Yörünge Dışı
  • 3605
  • Sona Doğru
    • gsfdgdfg
Ynt: Disarm ve Shield
« Yanıtla #1 : 27 Eylül 2009, 19:08:29 »
bu konuda yorumlarınızın dısında yetkili kişilerden de bir açıklama bekliyorum

Sana Kimse Bu Lüxü Sağlayamaz.

Sorununa Gelicek Olursak,Yetkililere Özel Mesaj Atman Daha Sağlıklı Olur.

Çevrimdışı Xealin

• Üye
  • **
  • 111
« Yanıtla #2 : 27 Eylül 2009, 19:50:08 »
Sana Kimse Bu Lüxü Sağlayamaz.

Sorununa Gelicek Olursak,Yetkililere Özel Mesaj Atman Daha Sağlıklı Olur.

pardon buradakı lux nedır ? ozel mesaj atmak ıcın ozel bır sorun olması gerekır buraya yazarak sorunun ozel mı yoksa bılınen bırsey mı oldunu ogrenmek gerkıyor bundan sonra ıse bu durumun duruma gore doğal olduğu yada sorunun ılgılenıldığı yazılırsa herkes gormus olur yanı burada lux teskıl edecek bır durum yok

ben bankamda kaybolan bır ıtemı aramıyorum yada karakterlerımden bırının ozel bır problemınden bahsetmıyorum bu bır sıstemı deıl mı onu ogrenmek ( daha onceden buskıller ıle oynamıs oyuncularda) buna gore bu durmun kalıcılığı hakkında yada sorunun duzeltıleceğı hakkında bır yanıt verılmesı sadece benı deıl bu skıllerı kasmıs veya kasacak olan tum oyuncuları ılgılendırır

yok lux duum ıfadesını kullanma sebebın yeterlı yetkı olmayısı yada yekılılerın oncelıklı baska ıslerı olması ıse
yanlıs bır cumle kullanmıssın ancak sorunun daha cabuk cozulmesı ıcın yetkılılere ö.m. atmamı tavsıye etmen gerekırdı

Çevrimdışı Ananas

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2009, 20:07:53 »
nazikce belirtmiş. kısacası pek takmazlar demek istiyor.
Kurabiye Mafyası.

Çevrimdışı Shaklaban

• Üye
  • **
  • 425
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 27 Eylül 2009, 20:44:00 »
Wrestin kayda değer bir damagesi yok ki. Sıkışınca yumrukla fizzletip sersemletince de silahla vurulabilir onun dışında disarm verip ne yapacaksın anlamadım. Silahla sana vurana senin de silahla vurman daha doğru gibi, özellikle silah zehirliyse.

Çevrimdışı Xealin

• Üye
  • **
  • 111
« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2009, 21:48:43 »
olay burada benım nasıl savasacam deıl elınde kalakn varken dısarm yapmamsı doğal mı deılmı dopalsa bence yanlıs dedım bu konuda oncelıkle bu durmun doğal olup oladığı yanı bılınclı olarak bu sekılde ayarlanıp ayarlanamdı nı ogrenmek gerekıyor yoksa seremeltıp ok mu atarım kılıcmı cekerım orası her oyuncunun kendı karar vereceğı sey ama benım sordu msey herkesı ılgılendırır bu skıle sahıp olan

Çevrimdışı Xealin

• Üye
  • **
  • 111
« Yanıtla #6 : 03 Ekim 2009, 10:17:31 »
.edit
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2009, 10:17:50 Gönderen: Xealin »

Çevrimdışı Gabito

• Üye
  • **
  • 714
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 03 Ekim 2009, 23:16:35 »
valla baba taktiği söyleyeyim baktınız +lı bir mavi geliyor +15 falan kırkızınızı alıcanız vurcanız dusurecenız silahı sonrada hüp :D

Çevrimdışı Xealin

• Üye
  • **
  • 111
« Yanıtla #8 : 04 Ekim 2009, 13:32:09 »
benım sorduğum sorunu ncevabı bu deıldı ve analsılan bu konuda bılgısı olan bır player yok yanı kalkan varken dısram yapılamıor mu bana ozel bır sorun mu ve yapılamıorsa bu sekılde mı olmalı yanı kalkan varken ozaman bledıng te veremeyelım mı :D

Çevrimdışı Xealin

• Üye
  • **
  • 111
« Yanıtla #9 : 05 Ekim 2009, 20:05:55 »
konu hakkında bır cıklama yapabılecek yetkılı avr mı acaba robert a dırek pm atamadığımıza gore barı diğer yetkılılerden bırı konuyu ıletse