Revolution UO

Cor por çiftleme

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gabito

• Üye
  • **
  • 714
    • E-Posta
Cor por çiftleme
« : 06 Ekim 2009, 01:17:37 »
Bilmiyorum lagdan olduğunu sanmıyorum ama şöyle bir durum oldu ben mi acaba yanılıyorum diye sorayım dedim

Durum: Brit köprü yarısı duvar.
Ben duvar diger yanındayım .
Pk evendi dış tarafta. Dışarıdan cor por hemen üstüne bir coprpor daha çekti ve koşarak içeri girdi ve ben coproru yedim ama copr poru dışarda söyledi ve delay sırasında rahat rahata koşarak iköprü içine girip duvar arkasındaki beni vurdu.
Ve bu olay 1 kez daha tekrar etti.
Şimdi bilmiyorum bu benden kaynaklanan görünüş sorunumu yoksa başka bir şey mi? Yada bilmediğim bir şey mi var?

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
Ynt: Cor por çiftleme
« Yanıtla #1 : 06 Ekim 2009, 04:13:08 »
evet edit muamelesı gorduk bız orda 3 arkadastık 1 ımız warlock 2 mız puremage ız. ben corpor  a bastıktan 1 sn sonra arkadasım bastı ben corporu soktugum anda tekrar corpora bastım kı sen arkadasın corporunu benımkı sandın.
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2009, 04:15:04 Gönderen: Afrodisiak »
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı Gabito

• Üye
  • **
  • 714
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 06 Ekim 2009, 10:57:27 »
ben gördüğüm şeyden eminim ki tek sizde de (siz oysanız tabi) bir kaç defa daha gördüm. Benim bu bahsettiğim olay cift corporu tek kişide gördüğümden eminim sorun koşarak corpor atabilmes. 10defa corpor çeksin ne olacak sorun yürüyerek atması.

Çevrimdışı Huor Amras Calafalas

• Kıdemli Üye
  • 4997
  • Ceset Tamer
    • Facebook
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 06 Ekim 2009, 11:53:34 »
bende Poi atınca adam Kal Vas Yiyor ;)

diger adamın büyüsünü görmemişsindir adamın anlattıgı gibi diger adamınkini yemişindir.. bu arkadaş 2. kez bastıgı için onun attıgını düşünüyor olabilirsin insanlar yanılır bazen ;)
Kuşkusuz en büyük yargı , etrafınızdaki herkesi '' insan '' sanmamızdır.

Çevrimdışı Gabito

• Üye
  • **
  • 714
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 06 Ekim 2009, 12:12:15 »
Dalga geçielcek bir konu değil merak etme epey iyi biliyorum çok ahım şahım değilim ama böyle bir cinsliğin "cinslik" olduğunu biliyorum.

Hayır ya olay bu ben duvarın diğer tarafındadım brit köprüde adam beni görmeyeceği yere kaçıyorum duvar diğer tarafında, adam ardı ardına 2 defa korpor yapıyor koşarak içeri girip yediriyor. Bu iki defa aynı basma olayını çok fazla sayıda gördüm etrafta. Yani tek kişide gördğüm bir şey değil. Bu konuda pis kokular geliyor.

Not:Adam ekranın içinde dışından gelmiyor yani
ulen alın grafik :d 

pk

-------------------------------
Ben

Bu durumda iken 2 defa cor por basıp koşarak içeri girip corporu yediyor. Olay bu

• Kıdemli Üye
  • 4997
  • Ceset Tamer
    • Facebook
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 06 Ekim 2009, 12:36:48 »

bak kardeşim...

adam
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Duvar
               sen

büyü yemezsin..

Adam
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Duvar
                                        Sen
çaprazdan büyü yersn duvar arkasında olman hiç önem taşımaz...Evlerde kutu ile sıkıştırıp böyle adam kesiyoruz biz.. bunları oyunda da kullanabiliyorssun.. Hatta Küçük Dragon bile kesebiliyorsun böyle dragon seni görmüyor sen onu görüyorsun ...

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #6 : 06 Ekim 2009, 16:39:27 »
benım attıgım corporlar bastıgım anda gıdıyor bunumu demeye calıstın anlayamadım
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı Shaklaban

• Üye
  • **
  • 425
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 06 Ekim 2009, 16:44:29 »
Nasıl yani bastığın anda gidiyor?

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #8 : 06 Ekim 2009, 17:25:33 »
delaysız bı sekılde
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı asdasd

• Üye
  • **
  • 273
« Yanıtla #9 : 06 Ekim 2009, 17:51:23 »
iyimis delaysiz cor por  ;D
Alıntı yapılan: Cem Uzan
Ezilenler iktidar olacak..

Çevrimdışı Juliana

• Üye
  • **
  • 61
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 06 Ekim 2009, 19:53:35 »
delay freeze olayi kari$mi$ burda sanki. fakat $oyle bir gercek var ki bazi insanlar bazi buyuleri iki defa ust uste atiyor. ne i$e yariyor bilmiyorum ama sanirsam ikincinin freeze time'i sayilmiyor ilkininki sayiliyor boylece ikinci corp por normalde atiyorum 1.5 saniye yerinizde bekleyeceginize 1 saniye beklemi$ oluyorsunuz cunku ilk corp por ba$ladigi andan itibarenki freeze time gecerli oluyor.

evet kimler anladi :P

Çevrimdışı Shaklaban

• Üye
  • **
  • 425
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 06 Ekim 2009, 19:59:55 »
Eskiden bandaj + büyü kombosuyla freeze olmadan büyü atılıyordu, ama çok geride kaldı. Belki çift büyü atarak yapabilen vardır.

Çevrimdışı Ceday

• Üye
  • **
  • 111
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 06 Ekim 2009, 20:02:29 »
delay freeze olayi kari$mi$ burda sanki. fakat $oyle bir gercek var ki bazi insanlar bazi buyuleri iki defa ust uste atiyor. ne i$e yariyor bilmiyorum ama sanirsam ikincinin freeze time'i sayilmiyor ilkininki sayiliyor boylece ikinci corp por normalde atiyorum 1.5 saniye yerinizde bekleyeceginize 1 saniye beklemi$ oluyorsunuz cunku ilk corp por ba$ladigi andan itibarenki freeze time gecerli oluyor.

biraz havalara uçtun sanırım  :D
Run Uo'da yok böyle birşey

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #13 : 06 Ekim 2009, 20:07:31 »

:o saçmalamıssın yok oyle bırsey oyle bır sey olsaydı bu sunucu bu zamana dahı gelemezdi
Afrodisiak Cuiviene

• Kıdemli Üye
  • 4997
  • Ceset Tamer
    • Facebook
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 06 Ekim 2009, 20:09:19 »
Sn de 5 büyü atıyor o :D