Revolution UO

serverda 2 tane aynı karakter ismi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ngga

• Ziyaretçi
« : 09 Ekim 2006, 23:03:15 »
ya kardeşım ben hayatımda bukadar saçma bişi görmedim kimseye saygısızlık etmek ıstemem ama yok bab mantığım almıor ben serverın en başından olympus da lag lı laglı oyanrken carım hacklenıp gerı aldkdan sora 1 karakter daha kasım buzmaan kadar getırıyım ondan sora adamın tekı aynı ısımde bıtane daha karakter acıp oyuna gırsın ya nasıl olabilir böle saçma bişi benım ısmımı nasıl kullanır ve ben bunu anlatırom stafflarada seer veya cons mu gelıo bılmıorm tam emın deılm gayet doal demesı benı deli ediyor yalvarırım ya böle saçmalık olurmu 2 tane aynı ısımden bı serverda olursa ne onemı kaldıkı benım ısım yapmamın oynamamın bı amacı kalmadı herıfın tekı geldı butun herkzı arkm dıe kandırcak bisürü şey belkı soy adı al dıen olablr de kardeşm durup duruken nıe alım kı yanı kendı ısmım varken gene aynı ısım lütfen allah için biri ilgilensin hayatımda bukadar saçma bi olay daha görmedim.. biz boşuna mı bu serverdayız bukadar zaman..

Çevrimdışı Seitan

• Üye
  • **
  • 372
Re: serverda 2 tane aynı karakter ismi
« Yanıtla #1 : 09 Ekim 2006, 23:13:10 »
Alıntı yapılan: "ngga"
ya kardeşım ben hayatımda bukadar saçma bişi görmedim kimseye saygısızlık etmek ıstemem ama yok bab mantığım almıor ben serverın en başından olympus da lag lı laglı oyanrken carım hacklenıp gerı aldkdan sora 1 karakter daha kasım buzmaan kadar getırıyım ondan sora adamın tekı aynı ısımde bıtane daha karakter acıp oyuna gırsın ya nasıl olabilir böle saçma bişi benım ısmımı nasıl kullanır ve ben bunu anlatırom stafflarada seer veya cons mu gelıo bılmıorm tam emın deılm gayet doal demesı benı deli ediyor yalvarırım ya böle saçmalık olurmu 2 tane aynı ısımden bı serverda olursa ne onemı kaldıkı benım ısım yapmamın oynamamın bı amacı kalmadı herıfın tekı geldı butun herkzı arkm dıe kandırcak bisürü şey belkı soy adı al dıen olablr de kardeşm durup duruken nıe alım kı yanı kendı ısmım varken gene aynı ısım lütfen allah için biri ilgilensin hayatımda bukadar saçma bi olay daha görmedim.. biz boşuna mı bu serverdayız bukadar zaman..

bi tek sen değilsin bunu yaşıyan ama soyadı laman gerekiyor yapılcak tek şey bu benim şuan da serwerda gandalf o kadar çok tanıdıgım varki mesela :D
nsanlar kırmızı güle koşarken çiğnedikleri kır çiçeklerini unutmamalı.

ngga

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 09 Ekim 2006, 23:26:29 »
abi iyi güzel h rkez yaşıyor da ben hayatımda bukadar saçma bi olay görmedim ya oof of :smt013

livingdead

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 10 Ekim 2006, 02:20:04 »
aslında mantıklı dedıgın aynı ısımden olmamalı ama bazı ısımler sureklı kullanılan ısımler mesala dark ismı hangı servera gıtsen garantı 3 4 tane dark ısımlı adam oluyo bu tıp seylerın zararı cok aslında  haklısın ama elden ne gelır...

Çevrimdışı -Haki-

• # Yörünge Dışı
  • 3308
« Yanıtla #4 : 10 Ekim 2006, 02:26:54 »
Mazlumu getirin banaa :smt013
kela dümbeleği bir forum kullanıcısı

ngga

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 10 Ekim 2006, 10:38:49 »
ya zaten bızım elımızden gelıcek bısı yok bızım yapabılceımız tek sey yardım ıstemek yetkılıler de bıraz anlayıslı olsa oyunda staffların bızım yerımıze koymaları gerek kendılerını yoksa anlayamazlar abı dedıın doru aslında dark dan bısuru varda yanı nebılm genede bı ısımde bıtane olur onlarca ısım olursa karmasa chaos olusr zaten saçmalık elımden bııde gelmıo ama hatırladıkcada ınsan sınır oluo dusunsene okadar kasmısım ben sora 2 gun sora aynı ısımden bırı cıkıp taklıt edıo bence bıraz dıkkat edılmelıydı veya sımdı karakterlerın acılıs tarıhlerıne bakılıp hangısı yenıyse ona r name atılmalı serverın ıyılıı ıcın urasıorz ama kımse bızı dusunmuo saygılarımla..

Çevrimdışı Equity

• Üye
  • **
  • 73
« Yanıtla #6 : 10 Ekim 2006, 11:27:46 »
Seninle bı konuyu konuşan staff bendim.Biliyosun ki isim değiştirme yetkim yok.Ancak yetkim olsaydı da değişen birşey olmayacaktı.Bu konuda kurallar açık.İsim değiştiremiyoruz herkes istediği ismi almakta özgürdür.
quity Clementine'i seviyor...

Çevrimdışı Rocarvaio

• Üye
  • **
  • 326
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 10 Ekim 2006, 11:32:25 »
Sana HAk Veriorum Nİckinin Kirlendigini Dusunuyor Olabilirsin Ama Yukardada bi Arkadasın belirttiği gibi ancak soyisimle Farkını Belli Edebilirsin. Eger Senin Nickini Deiştirirlerse Bunu Herkese yapmak zorunda kalırlar.
xperience is The Best Teacher.

Çevrimdışı Alona Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 4970
    • http://www.biohazards.jconserv.net
« Yanıtla #8 : 10 Ekim 2006, 12:27:14 »
Biraz hayattan olucak örneğim ;

Dünyada milyonlarca Ahmet , mehmet ,ali vb İsimler var..

Bunlari birbirinden ayiran Soyadlari ve insanlara davraniş şekli..( SAygisi , sevgisi vs.)

Eğer sen soyad alirsan sorn olmuyacaktir..

Avril diye charim var..Serverda 5-6 tane daha avril diye var..Beni onlardan ayiran yönü soyadim ve saygmdir.
b]Biohazard Family[/b]
Büyük Oynarim , Küçüklerle i$im Olmaz....

« Yanıtla #9 : 10 Ekim 2006, 14:18:10 »
hayatimdan or: çağrı unku- çağrı akilhoca ewt saçmami bu ?
Reflex Famagustian*
*Teror Famagustian*
*Terorst De'Nogua*

Çevrimdışı -Haki-

• # Yörünge Dışı
  • 3308
Re: serverda 2 tane aynı karakter ismi
« Yanıtla #10 : 10 Ekim 2006, 16:54:52 »
Alıntı yapılan: "ngga"
kardeşm durup duruken nıe alım kı yanı kendı ısmım varken

lan kendin diyosun işte aynı isimden alıyolar rahatsız oluyorum ismimi kirletebilirler diye.Durup dururken değil işte soyad almak için bi sebebin var.

bana da soyadsız isimler iğrenç geliyor
kela dümbeleği bir forum kullanıcısı

Çevrimdışı Alexander De'Nogua

• Kıdemli Üye
  • 1586
    • http://ikoncafe.org/forum/index.php
« Yanıtla #11 : 10 Ekim 2006, 16:56:16 »
Başka Online oyunlar gibi olsun istiyorsun ama olamaz bu oyunda öyle bir kavram yok.
b]Mali [MG] Alexander[/b]
The Sentinels
///Anita De'Nogua
http://www.ikoncafe.com/forum

Çevrimdışı Mowgli

• Üye
  • **
  • 240
« Yanıtla #12 : 10 Ekim 2006, 23:35:02 »
nickin ne cok mrk ettim dorusu :D

Aragorn dermiş simdi  :smt005