Revolution UO

hata

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Seitan

• Üye
  • **
  • 372
hata
« : 10 Ekim 2006, 17:11:43 »
ilk baştan size  anlatayım

pc çok fasla prg oldugu için kasıyordu ve ben gidip bi arkıma uydum ve servis pac2 kurdum bu nalet şey de paso download yapıo dolayısıyla lag oluyordu bende format attım.

nese esas sorun burada herşey tamam kurdum xp cart curt tanıttım he biş eyi normal haline geldi pc sıra uo ya geldi yukledim macrolarım zaten vardı pc nin d sinde nese mountain yukledim full pac yaptım anam o ne hata verio...

sonra uo yu kaldırdım bi daha yukledim bu sefer pac yapmadım bu sefer çalışıo dedim bi pach daha yapam bi miktar daha yaptım gene çalışıo ama full pach yaptınmı çalışmıyor neden ??
nsanlar kırmızı güle koşarken çiğnedikleri kır çiçeklerini unutmamalı.

Çevrimdışı Seitan

• Üye
  • **
  • 372
Re: hata
« Yanıtla #1 : 10 Ekim 2006, 22:32:06 »
Alıntı yapılan: "Seitan"

pc çok fasla prg oldugu için kasıyordu ve ben gidip bi arkıma uydum ve servis pac2 kurdum bu nalet şey de paso download yapıo dolayısıyla lag oluyordu bende format attım.

nese esas sorun burada herşey tamam kurdum xp cart curt tanıttım he biş eyi normal haline geldi pc sıra uo ya geldi yukledim macrolarım zaten vardı pc nin d sinde nese mountain yukledim full pac yaptım anam o ne hata verio...

sonra uo yu kaldırdım bi daha yukledim bu sefer pac yapmadım bu sefer çalışıo dedim bi pach daha yapam bi miktar daha yaptım gene çalışıo ama full pach yaptınmı çalışmıyor neden ??

ya çok uzun yazdım kimse okumuyor yada kimse bilmiyor

Çevrimdışı Alona Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 4970
    • http://www.biohazards.jconserv.net
hata
« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2006, 22:33:30 »
deskopu kopyala masa üstüne yapiştir..
Tekrar gir charinla ve macrolari tekrar at bakalim..

Olmadi ise ;

Uo yu kopyala yapiştir masaüstüne sonra masaüstünde Sağ tuş özellikler Salt Okunur'u kaldir..
Uygula de..Uygula dedikten sonra alt dosyalarda da uygulanasin mi der evet de sonra uoyu yine ayni yerine koy..

Olmadi ise sil.. cye yükledi isen d ye yükle bu sefer..
b]Biohazard Family[/b]
Büyük Oynarim , Küçüklerle i$im Olmaz....

« Yanıtla #3 : 12 Ekim 2006, 12:47:14 »

full pach yaparsan eger run uonun son versiyonunuda yuklemiş olursun Modain's lecay bu versıyonda cok farklı macrolar ve skıller oldugu ıcın macroların cakısır sana tavsıyem bı tane age of shadow cdsı bulup onu yuklemen page falanda yapma eger elınde second age varsada sadece ılk pageyı yap ozaman sorun yaşamazsın
///Do'Urden Family///

Çevrimdışı Seitan

• Üye
  • **
  • 372
« Yanıtla #4 : 12 Ekim 2006, 12:54:08 »
Alıntı yapılan: "Drizzt Do'urden(Mali)"

full pach yaparsan eger run uonun son versiyonunuda yuklemiş olursun Modain's lecay bu versıyonda cok farklı macrolar ve skıller oldugu ıcın macroların cakısır sana tavsıyem bı tane age of shadow cdsı bulup onu yuklemen page falanda yapma eger elınde second age varsada sadece ılk pageyı yap ozaman sorun yaşamazsın

evet haklısın dedigin yaptım şuan sorunu çözdüm saol ilgin için

baya bi çok versiyonu var bu uo nu da :D ben de second age  yuklüyorum ilk pac i apıyorum ve sorun ortadan kalkıyo gene de çok saol

TOMMY

• Ziyaretçi
hata
« Yanıtla #5 : 12 Ekim 2006, 19:27:49 »
valla sorunununu anladım bendede aynı sorun vardı sildim uoyu tekrar yukledim patchlerin tamamını yapadım şimdi tıkır tıkır calısıo... arada bi macrolar kayboluo o kadar oda nadır.... bu arada sp2 kullanıorm nie sildin ki? downloadlardan once soruo istemessen yapmıon yatarken acıom ben onları lag mag da olmuo... bi kere bilede clint sorunuyla karsılasmadım valla ilginç