Revolution UO

Parrying

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Wolfen

• Üye
  • **
  • 248
Parrying
« : 18 Ekim 2009, 11:19:11 »
Parrying skilli sadece kalkanın armorunumu arttırır? Normal zırhında (kalkan kullanmadan) armorunu arttırırmı?
Tuzaklardan *etkilenmez*, kaçar.

Çevrimdışı Tankerella Biohazard

• Yeni Üye
  • *
  • 23
  • #yoruldum artık
    • E-Posta
Ynt: Parrying
« Yanıtla #1 : 18 Ekim 2009, 11:37:46 »
hayır malesefki parrying kalkanı en iyi şekilde kullanma düşmanın vuruşlarını kalkanla parrying skilline göre  engelleme sanatıdır, frpye uygun olmadığı için pure mageler kalkan ve parrying skilli kullanamazlar.

Çevrimdışı Wolfen

• Üye
  • **
  • 248
« Yanıtla #2 : 18 Ekim 2009, 11:44:14 »
Kesin olarak bilmem gerekiyor, yeni kasacağım warrior çarımın hayati değerini taşıyor  :)
Tuzaklardan *etkilenmez*, kaçar.

Çevrimdışı Tankerella Biohazard

• Yeni Üye
  • *
  • 23
  • #yoruldum artık
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 18 Ekim 2009, 11:51:35 »
dediğim gibi parrying skilli vuruşların bir kısmını engeller kalkanınızın cinsine göre armor verir kalkanınız yokkende armor verir ancak parrying skiliyle alakalı bir armor değişimi olmaz sadece kalkan kullanma skillidir parrying umarım anlatabilmişimdir, kolay gelsin

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #4 : 19 Ekim 2009, 00:17:07 »
Kesin olarak bilmem gerekiyor, yeni kasacağım warrior çarımın hayati değerini taşıyor  :)

en azından mage lere karsı vas flamın o abartı gucunu cok aza ındırırsın ama an manıden kork arkadasım
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı Wretched

• Yeni Üye
  • *
  • 12
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 17 Aralık 2009, 12:02:14 »
Parry skillinin çalışması için elimde illa shield mı olması lazım ismi lazım olmayan bir serverda two hand silah varkende parry skilli çalışıyordu burda da öylemi?

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 2461
  • Ne dediğinden çok ne yaptığın önemli
    • İnstagram
« Yanıtla #6 : 17 Aralık 2009, 12:19:29 »
Evet elinizde kalkan olması gerekmektedir.
Her şey her zaman tarihe karışır..

Çevrimdışı Anselmo

• Üye
  • **
  • 581
« Yanıtla #7 : 18 Aralık 2009, 12:59:13 »
Bence parry skili kalkana dayalıdır fakat elinizde kalkan olmazsa bile etkisi azda olsa vardır. Sonucta savunma savusturma sanatı illaki kalkan gerekmez diye düşünüyorum.
It's only after we've lost everything, that we're free to do anything

Çevrimdışı Shaklaban

• Üye
  • **
  • 425
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 19 Aralık 2009, 04:30:31 »
Eldeki kalkanın verdiği armoru ve elde kalkan varken karşıdan gelen vuruşları blocklama ihtimalini yükseltiyor diye biliyorum. Armor olayından emin değilim en son 5 sene önce warrior oynadım :P

Kalkan yokken fiziksel darbeleri engellemeye faydası olan skill wrestlingdir. Ama spherenin orijinalinde onun etkisi yok diye biliyorum. Ancak Robert eklediyse vardır.