Toggle navigation
Revolution UO
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Close
Giriş Yap
Remember me
Revolution UO
Yetkili Paneli
Arşiv
Yardım
Silahların özellikleri (?)
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
5 Yanıt
3095 Gösterim
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dante Wingates
Yeni Üye
34
Geri döndüm.
«
:
27 Aralık 2009, 21:45:09 »
Serverdeki silahlar, hızları, vuruşları ve bonusları ile ilgili bir liste yapabilirmisiniz lütfen yada varda benmi göremedim ?
Hız Güç Bonus
katana 1,00000 1,00000 Bleeding
Gibi?
«
Son Düzenleme: 27 Aralık 2009, 21:45:50 Gönderen: Dante Wingates
»
anakin siler
# Yörünge Dışı
623
ADI AŞK BU EZİYETİN
Ynt: Silahların özellikleri (?)
«
Yanıtla #1 :
27 Aralık 2009, 22:34:24 »
sw de katana en hızlı silah cutlass scimitar broad sword en iyi silahlar hemen hepsi aynı hızda güçleride iyi. onun dışında sw lerde baltalardan halbert ve bardiche yavaş fakat can alır. tek elli sw lerden birde long sword iyidir. yavaştır ama güçlüdür. diğer swler cacık. bütün tek eller yara verir. ve poi sürülebilir.
fenc te en hızlı kryss tir. war fork tek elle kullanılan en iyi fenc silahıdır. 15 war forka poi sürersen çok can alırsın. fenc te diğer silahlardan spear vaz geçilmez 2 el silahıdır . hızlıdır ve özelikle magelere karşı çok etkilidir. eğer mage le savaşıyosan spear wariorla savaşıyorsan war fork kullan. diğer bir fenc silahı short spear çok çıkan ve bi işe yaramayan bi silah olsada arada magelere iyi vurabilir. diğer fenc silahları cacık. fenc silahlarda çift elliler paradarbe verir. kryss war fork a zehir sürülebilir.
mf silahlardan war axe war mace mace maul vs. hepsi yavaştır ama çok hasar verirler. en iyi war axe dir.iki ellilerde blackstaff çok iyidir hem 2 kare vurur hem stam yer. bütün mf silahları kalkana ekstra hasar verir. war axe dışındakilere poi sürülmez. bütün mf silahları stam yer. ayrıca club en hızlı mf silahıdır. 15 club baya iyidir. 15 war axe ye poi sürersen baya adam kesersin. ayrıca +lısı olmayan tam nasıl yazılıyo bilmiyorum ama granede midir nedir staff carplar yapar. çok hızlıdır ve sağlam vurur. tam mage katilidir.
yaylardan elven pvm de iyidir çok hızlıdır ama dmg i düşüktür. onun dışında renkli yaylar da eakron quakin ulrika en iyi yaylardır. ulrika en iyi yaydır. zor yapılır. çok hızlı ve çok güçlüdür. serverda poi arrow yok.
umarım yardımcı olmusumdur...
Dante Wingates
Yeni Üye
34
Geri döndüm.
«
Yanıtla #2 :
27 Aralık 2009, 23:04:13 »
Alıntı yapılan: anakin siler - 27 Aralık 2009, 22:34:24
umarım yardımcı olmusumdur...
Teşekkürler (:
ben Matematiksel olarak sistemde olan tabloları istemiştim ama buda iyi oldu bilmeyenler için (:
Afrodisiak
Kıdemli Üye
2716
Afrodisiak
«
Yanıtla #3 :
28 Aralık 2009, 07:17:48 »
forumu bıraz arastırırsan ozellıkle yardım ve genel bolumunu yaklasık 1 ay once gordugume o tabloyu burada emınım.
Afrodisiak Cuiviene
Tyalieva
Ziyaretçi
«
Yanıtla #4 :
28 Aralık 2009, 16:48:28 »
silahın yavaşlıgı artınca verdıgı damagede artıyor diye biliyorum.Hem ustlerınde yazan mesela katana 8-24 ıse +15 ıse 23-49 arası olur damagesı.Vurdugun kısının armoru ve flamı ıle degısebılır oran ıste bu 15 katanaın 49 vurmasıda crıtıctır
Huor Amras Calafalas
Kıdemli Üye
4997
Ceset Tamer
«
Yanıtla #5 :
28 Aralık 2009, 17:01:07 »
düel ve dışarda farklı verir dmg birde:D
Kuşkusuz en büyük yargı , etrafınızdaki herkesi ''
insan
'' sanmamızdır.