Revolution UO

Forum Üslubu ve Forum İsimleri

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
Forum Üslubu ve Forum İsimleri
« : 30 Aralık 2009, 14:43:52 »
Selam;

Forumlarda kullanılan saçmasapan, düzeysiz isimler ve kinayeli hakaret, kinayeli seviyesiz kelimeler, kinayesiz kelimelerden gerçekten sıkıldım. Forumdaki seviyenin arttırılması mümkün müdür? Yetkililer tarafından rapor ettiğimiz halde onlarca uyarılmayan hesap var. Ya da oyun-forum hesaplarının birleştirilmesinen sonra bu tip bir "vites yükseltme" bekleniyor mu?

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
Ynt: Forum Üslubu ve Forum İsimleri
« Yanıtla #1 : 30 Aralık 2009, 14:46:17 »
İstenirse rahatsız olduğum, rahatsız olduğumuz birkaç mesaj alıntılayabilirim.

* Dréad Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 30 Aralık 2009, 14:55:25 »
Tamamen katılıyorum , Forum Hesapları ile Oyun hesapları birleşecek denildiğinde kullanılan karakterin nicki ile forum kullanıcısı aynı olmalı demiştim fakat kimse ilgilenmemişti..

Pek ümitlenme ama eğer olursa forum seviyesi açısından güzel olur.

Hiç değilse dışarıdan gelip biri baktığında düzen var diyebilsin..

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
« Yanıtla #3 : 30 Aralık 2009, 14:58:35 »
Kesinlikle.

Aslında sorun birleşmeden çok üslup, birleşme belki üslubun düzeltilmesi için araç olabilir.

* Dréad Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 30 Aralık 2009, 15:00:44 »
Aynen , hiç değilse insanlar kendine çeki düzen verebilsin , ben ne yapıyorum diyip durabilsin..

Bunun gerçekleşmesi için elimden geleni yapıcam.

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 1213
  • Legendary
    • Revolution
« Yanıtla #5 : 30 Aralık 2009, 15:11:44 »
Forum ile oyun hesaplarınızı birleştirme yöntemi daha önce vardı bildiğiniz gibi fakat forumda çıkan sorun yüzünden bunu deaktif etmek zorunda kaldık. Önerilerinize her zaman açığız tabikide, rahatsız olduğunuz konuları örnekle gösterebilirseniz eğerki gerekliyse kural düzenlemesine gidebiliriz.

Çevrimdışı -PisLick-

• # Yörünge Dışı
  • 6257
  • Azuahahahha
« Yanıtla #6 : 30 Aralık 2009, 16:28:04 »
Oyun hesabı ile Forum hesabını isimleri ayı olursa bana göre Hacklenme olayı artar..

Önceki gibi birleşme Gelse yeter... Ama önceki gibi foruma uye olmak için 150 online saatti az gibi dusunuyom bu online saat suresinin bana gore en azından 300 saat olması taraftarıyım!!

* Dréad Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 30 Aralık 2009, 17:00:17 »
Ne alaka hacklenme olayı artar? Ne gibi hacklenme olayı rtacak ki , Oyun Accountu ile aynı olsun demiyoruz forum account'ları , Oyundaki karakterlerin nickleri ile forumdaki nickler aynı olsun , geçen sefer .kaydol derken forum acc adını yazıp şifreni yazıp kaydoluyordun foruma , bu sefer forum acc adını karakterin nicki direk otomatik yazılacak , sen sadece mail ile şifreni yazacaksın..

Çevrimdışı milyonların sevgilisi .

• # Yörünge Dışı
  • 1009
  • takinardiexburn.
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 30 Aralık 2009, 17:06:55 »
bence de çok bozuk ağızlılar var .
çok çılgın , çok lanet .

massacre exburn .
takinardi exburn .
god'king of the burn'out .

272 , good job .

Tyalieva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 30 Aralık 2009, 19:05:50 »
oyunda bırıne kıl olup sonra gelıp fake forum acci alıpta burada atıp tutanlar oluyor cogunlukla...

Çevrimdışı Gabito

• Üye
  • **
  • 714
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 30 Aralık 2009, 21:05:53 »
-Ban çözüm değil maalesef... çünkü yasal boşluk çok. Engelleyemezsin bazı konularda (örnek veriyorum: 5 yıl önceki konuyu uplama "bn gldim sni kestm" gibi yazan ringo örnekleri vs.) bu açıkçası forumdakilerin baskısı ile olur ki ringo ve şu upçu adam örnek teşkil eder bence... Üslubunu beğenmediğin adamı umursamazsın yada laflarınla ezersin. Ki çoğu konuda cevap bellidir (sanane, sana mı sorcaz, emrin olur beyfendi, sen önce pvp yapmayı öğren, bebe vs...) bu cevaplara karşı tepkini daha yazını yazarken oluşturacaksın  ;)

-Forum isimleri konusunda açıkçası "düzeysiz" (ne demek oluyorsa artık bu yazında çözemedim seviye diye ele alıyorum... biraz sanki havalı kelime kullanma durumu sezdim...) forum kullanıcı adı diye bir şey kimseye söyleyemezsin. Bana sorarsan senin forum isminde "düzeysiz" çünkü türkçe değil... ama kimseye böyle bir laf deme hakkım normalde yok demiyorumda demem de... Çünkü buraya adam "Bakkal Efendi" diye isim açsa da zamanında mezarda esip gürleyen Haydar ile Yusuf vardı 2 pk ismini gördüğünde "düzeysiz" diye düşünebilirsin "adama bak haydar koymuş yok kazma koysaymış" diye yorum bile geliştirebilirsin. Ama bu oyun eğlence için oynanıyor isim hürriyeti kişiye mahsustur karışılımaz (küfür içerikli olmadığı sürece)

-Forum saat süresini yok 600 saat yapalım... sonra yeni başlıyanlar daha yardım bölümüne giremeden tekrar gidiversin...

Çevrimdışı Suu Necrimus

• Yeni Üye
  • *
  • 3
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 05 Ocak 2010, 14:53:10 »
Evet Katılıyorum

Çevrimdışı the kumpir

• Kıdemli Üye
  • 1099
  • çapkın kız diyorlar benim adım çapkın kız
    • internet
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 07 Ocak 2010, 18:59:46 »
bence fazla büyütüyorsunuz. alt tarafı belli kalıplaşmış kitleye sahip bir forum. ve falsolar gönderiliyor zaten yada dışlanıyor.

yakında öss den şu kadar puan alamayanlar, üni yi 3.00 ün üstünde bitiremeyenler, 2 dil bilmeyenler giremesin falan dicekler diye korkuyorum.

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
« Yanıtla #13 : 28 Ocak 2010, 14:27:42 »
Biz pek alışkın değiliz ve doğru olanı da sanırım söylediğimiz gibi olanı.

Forumun yeniden aktif olmasıyla bu konunun üzerine gidilmesini istiyoruz.

* Dréad Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 28 Ocak 2010, 14:30:35 »
Evet , aynen öyle..

Şimdi yapılması lazım bunun.