Revolution UO

Forum Üslubu ve Forum İsimleri

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vortquake De Nogua

• Kıdemli Üye
  • 3578
Ynt: Forum Üslubu ve Forum İsimleri
« Yanıtla #15 : 30 Ocak 2010, 13:47:29 »
bence fazla büyütüyorsunuz. alt tarafı belli kalıplaşmış kitleye sahip bir forum. ve falsolar gönderiliyor zaten yada dışlanıyor.

yakında öss den şu kadar puan alamayanlar, üni yi 3.00 ün üstünde bitiremeyenler, 2 dil bilmeyenler giremesin falan dicekler diye korkuyorum.

evet katılıyorum, ayrıca oyun içinde seviyesizliğini gösterip forumda insanlar beni efendi tanısın diye böyle şeylerden rahatsız oluyomuş görünmeye çalışmak felan, ne biliyim kaypaklık gibimsi geliyo bana (yarası olmayan gocunmasın pls). Geçiniz yani...

Çevrimdışı emsuda1453

• Üye
  • **
  • 364
« Yanıtla #16 : 30 Ocak 2010, 13:56:00 »
+1
hızlı yaşa genç öl ki cesedin yakışıklı olsun

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #17 : 02 Şubat 2010, 22:00:31 »
Selam;

Forumlarda kullanılan saçmasapan, düzeysiz isimler ve kinayeli hakaret, kinayeli seviyesiz kelimeler, kinayesiz kelimelerden gerçekten sıkıldım. Forumdaki seviyenin arttırılması mümkün müdür? Yetkililer tarafından rapor ettiğimiz halde onlarca uyarılmayan hesap var. Ya da oyun-forum hesaplarının birleştirilmesinen sonra bu tip bir "vites yükseltme" bekleniyor mu?

Asimilasyon bekliyorsunuz sanırım bu bir hayal, onunu dışında kurallar çerçevesinde bazı standartlar var, bu standardı tutturmak zor fakat bunun farkındalığı görev yapan kişilerde mevcut.Cezalar sadece anne,bacı,halaya küfür için uygulanmıyor; görmek istediğiniz ahengi bozan kişiler/yazılar varsa p.m aracılığı ile bildiriniz, bir yaptırım gerektiriyorsa emin olun uygulanır.

Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
« Yanıtla #18 : 02 Şubat 2010, 22:38:12 »
Bunlardan bahsetmiyorum, üsluptan bahsediyorum.

Ben forumda "ulan, lan , lun, ya da benzeri" fevri kelimeleri görmek istemiyorum.

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #19 : 02 Şubat 2010, 22:39:45 »
Bu dediğiniz eğitim aileden başlar, o konuda birikim sahibi olamadılarsa sırf bu yüzden yaptırım uygulamak için 24 saat çalışmamız gerekir.
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/