Revolution UO

Forum mesaj sayısı

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gabito

• Üye
  • **
  • 714
    • E-Posta
Forum mesaj sayısı
« : 27 Aralık 2009, 00:19:20 »
ya post kasanların olduğunu biliyorum ama durup dururken herkesin mesaj sayısına sondan 0 eklendi galiba ??? nasıl oluyorda 4000 mesajı var   :o  msnde o kadar yazışamazlar :)

-Ayrıca şu mesaj sayısı harbici kalksın... forumdakiler büyük bir çoğunluğu bu görüşte zaten...

Çevrimdışı Vortquake De Nogua

• Kıdemli Üye
  • 3578
Ynt: Forum mesaj sayısı
« Yanıtla #1 : 27 Aralık 2009, 00:39:44 »
kalkmıştı en son ama bir ara forumda sorun vardı eskiye attı heralde.

Tyalieva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 27 Aralık 2009, 00:52:34 »
sımdı post kasan 1 kısı var soylemeyede gerek yok.Bu kısıyı banlamakla bıtmez bu iş bır kaç accsı daha var veyahut osman mehmet dıye yıne alır bu adam.Mesaj sayısının kalkması en uygunu olur.Boşu boşuna arada onemlı bır sey yazanlar olmasına ragmen forumu okunmus say dıyorum attıgı her post aynen evet katılıyorum vs.

« Yanıtla #3 : 27 Aralık 2009, 02:43:00 »
2005'deki başlığı hortlatabiliyor . Tek sayfada sürekli o kişinin mesajlarını görebiliyoruz . Ama bu mesaj sayısı ile alakalı alanlarda onun mesajlarını göremiyoruz :) Baya da kortuğu anlaşılıyor . Hayırlısı .
Kojiro Undaunted.

Ljungberg Ex.
Magdelana Ex.

- kedisi olmayan mafya babası .

Çevrimdışı WWinston

• Yeni Üye
  • *
  • 9
  • Winston DRN
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 27 Aralık 2009, 04:15:16 »
Hep merak etmişimdir.. Biri neden post kasmak istesin ki? yani mesaj sayısını yüksek gösterse ne olacak anlam veremiyorum ben buna şahsen... Bencede mesaj sayısı kaldırılmalı, mesaj sayısı yerine oyun üyelik tarihi yazılabilir mesela oraya? Tarihi indirmek için de ugraşacak değiller ya :P
~Tadına bakmayacaktım sadece koklayacaktım
Wins DRN

Çevrimdışı The Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 2274
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 27 Aralık 2009, 18:01:31 »
ya post kasanların olduğunu biliyorum ama durup dururken herkesin mesaj sayısına sondan 0 eklendi galiba ??? nasıl oluyorda 4000 mesajı var   :o  msnde o kadar yazışamazlar :)

-Ayrıca şu mesaj sayısı harbici kalksın... forumdakiler büyük bir çoğunluğu bu görüşte zaten...

4bin nedir ki?
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

Çevrimdışı -PisLick-

• # Yörünge Dışı
  • 6257
  • Azuahahahha
« Yanıtla #6 : 27 Aralık 2009, 21:14:14 »
baq bana benim 6k Kusur :D

Çevrimdışı Castelli

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 327
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 27 Aralık 2009, 21:32:00 »
Bunu bu akşam halledebiliriz sanırım.

Ayrıca forumumuzda mesaj sayısına göre statü aldığını düşünen arkadaşlar var malesef. Ne kadar yazdığınız değil ne yazdığınız önemlidir.

- Kilitlendi.
Yüzde ısrar etme, doksan da olur. İnsan dediğinde, noksan da olur. Sakın büyüklenme, elde neler var. Bir ben varım deme, yoksan da olur.  * Hz. Mevlana

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
« Yanıtla #8 : 28 Aralık 2009, 16:26:38 »
Mesaj sayıları kaldırılmıştır.