Revolution UO

template yardim

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı saffa

• Yeni Üye
  • *
  • 2
    • E-Posta
template yardim
« : 05 Şubat 2010, 12:44:08 »
simdi ben hep uo aos oynadim, bir kere de pre-t2a oynadim. genelde herkesin karakteri ayni oluyodu, mage eva med, sword, tactic, anat, resist burda da ayni sekil mi? oyuna baska bir programla razor gibi, baglanma yapiliyor mu? parry'nin cok bi etkisi var mi, poison skili ayni sekilde cure etme sansi falan nasil, alchemy nin veya herhangi bir skillin bonus ozelligi var mi?

Tyalieva

• Ziyaretçi
Ynt: template yardim
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2010, 13:45:10 »
resist yok serverda mage char skıllerı mage medi eva poi heal anatomy insciption'dur.Warlock ise mage robe gıyebılmek ıcın min 75 mage 75 eva ister ve 100 mage 75 eva 100 poi 100 anatomy 80 heal 100 combat skilli 100 tactic 45 meditation olur.

Bonus inscription vardır evaluating int şarttır.Parrying önemlidir ama sadece warrıorlar alabılır elnıe kalkan 40 mage ustu kısıler elıne kalkan alamaz.Poisioning skillinin yüksekligiyle poison buyusu kuvvetlenır resıtı vs yoktur ozel ıtemler ve robeler vardır ana sayfada sıstemelrden edınebılırsın bılgılerı ve bu yardım bolumunde revolutıon ıcın her turlu bılgı adı başlıktan bilgi edinebilirsin.

Çevrimdışı saffa

• Yeni Üye
  • *
  • 2
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2010, 20:01:26 »
yardi  icin saol, ama o robeleri nasil alacagimizi anlatmamis, ve robeler blessed mi oluyor?

Çevrimdışı [ MG ]

• # Yörünge Dışı
  • 1883
  • Alexander
« Yanıtla #3 : 08 Şubat 2010, 07:19:53 »
Bu serverda dandik bir kaç eşya haricinde Blessed eşya bulunmaz. RunUo serverlarının çoğunda olduğu gibi eşyaları "blessed" yapma durumumuz yok.

O robeleri;

1- Parasını biriktirirsin satan birisinden alırsın.

2- PVM yapar yaratıkların içinden çıkan Hardening Crystal ve İce, Fire, Earth, Energy Cyrstallerinden her hangi birisini seçip 100 Tailoring ve 100 mage yeteneklerine sahip bir karakter ile birleştirebilirsin.

Örnek verecek olursak: 1 Hardening Crystal + 1 Fire Crystal = Fire Robe

3-Aksiyon yaptığın sırada böyle bir robe yi ölen kişi üzerinden çekersen sahip olabilirsin :)

İyi oyunlar...

(Hatalı bir nokta var ise diğer arkadaslar düzeltsinler bayadır oynamıyordum)