Revolution UO

inci

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı livorno

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 65
  • EFSANE SASU REYİZi GERİ VERİN BANA
    • eskilerden
    • E-Posta
Ynt: inci
« Yanıtla #15 : 20 Temmuz 2010, 19:59:27 »
zaten anLaman gereken ama anLayamadığın şey şu sen memnunsun ama biz diiLiz baydı artık.. anLadın?
bnm L Lerim kimseyi bunaLtmıyo ki bunaLtıcak bişeyde diiL oysa senin tavrın özentiLiğin bence çoğu kişiyi bayıyo..
anLama ihtimaLin oLmadığı haLde yazıyorum bunLarı ama yetkiLiLerin bu tarz şeyLere bi engeL oLması gerek yani.cidden çok saçma.

bende senden memnun d11Lim napaLım sende beni baydın ?

ps: ozenti demişsin de enteresan yani.  neyse i Love you.
ben bu L yi her görüşümde camdan kendimi atasım gelıyo ama :(

bak biri daha sevmiyomuş demekki

ayrıca her nerde olursa olsun bi takım harfleri büyük yazınca yaşından gerçekten şüphe ediyorum 16 olmuyolar genelde yeni ergenlik belirtileri olan tipler oluyo..

BiLmem anLatabiLdimmi

ccc  ÜŞÜYORUZ  SASU REYİZ ccc

Çevrimdışı thant

• Üye
  • **
  • 378
  • Fakir Burn
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 20 Temmuz 2010, 20:07:28 »
Pek yakında ilgileneceğiz.
Afedersiniz de sıkıldım ben bu olaylardan,easy konusu oluyor stafflardan biri çıkıyor diyor ki en kısa sürede banlayacağız cart yapacağız curt yapacağız.Üzerinden 15 gün geçmiş bi şey yok.Bi hata gösteriliyor en kısa zamanda düzeltilecek deniyor üzerinden 10-15 gün geçmiş gene aynı.Bu durumda aynısı olacak,pek yakında ilgileneceğiz diyeceksiniz  gene günlerce bekleyeceğiz.
Ben en hakîr bir insanı kardeş sayan bir rûhum;
Bende esîr yaratmayan bir Tanrı'ya îman var;
Paçavralar altındaki yoksul beni yaralar;

https://www.facebook.com/turkculuk.ulkusu.10
The Burn'Out

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 20 Temmuz 2010, 20:10:34 »

bende senden memnun d11Lim napaLım sende beni baydın ?

ps: ozenti demişsin de enteresan yani.  neyse i Love you.

bak biri daha sevmiyomuş demekki

ayrıca her nerde olursa olsun bi takım harfleri büyük yazınca yaşından gerçekten şüphe ediyorum 16 olmuyolar genelde yeni ergenlik belirtileri olan tipler oluyo..

BiLmem anLatabiLdimmi
ok. takıL

Çevrimdışı livorno

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 65
  • EFSANE SASU REYİZi GERİ VERİN BANA
    • eskilerden
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 20 Temmuz 2010, 20:11:25 »
Afedersiniz de sıkıldım ben bu olaylardan,easy konusu oluyor stafflardan biri çıkıyor diyor ki en kısa sürede banlayacağız cart yapacağız curt yapacağız.Üzerinden 15 gün geçmiş bi şey yok.Bi hata gösteriliyor en kısa zamanda düzeltilecek deniyor üzerinden 10-15 gün geçmiş gene aynı.Bu durumda aynısı olacak,pek yakında ilgileneceğiz diyeceksiniz  gene günlerce bekleyeceğiz.

easy konusunu  acma hocam easyden banlasalardı bi guild aramızda olmazdı suan :)

ccc  ÜŞÜYORUZ  SASU REYİZ ccc

Çevrimdışı Melankomik

• Üye
  • **
  • 275
  • Masalcı..
« Yanıtla #19 : 20 Temmuz 2010, 20:51:39 »
Babasayfa muhtarı gibi moderatörler istiyoruz şahsen, ben biz.

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 20 Temmuz 2010, 22:03:00 »
Yeni bir sorun var bunlarla ilgili farkındayız. Burası özgür bir platform olmakla birlikte herkesin üye olma ve yorum yapma hakkı vardır. Aşırıya kaçtığı oluyor diğer platformun üyeleri sanırım bunu kendileri de biliyorlar. Bu problemlerin devam etmesi halinde ''incileri dökülecektir''.

Çevrimdışı Hitlerin bıyığı

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 216
    • www.40yapar.com
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : 20 Temmuz 2010, 22:06:31 »
Yalnız dökülceğimiz yere dikkat biraz  :D sonra ayağınız kayıp düşmeyin.

Çevrimdışı Rock n Roll

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 219
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : 20 Temmuz 2010, 22:14:11 »
katıLıyorum aynen..artık çok baydı..inci özentiLiği yapıcaksanız yada cidden inci üyesiyseniz inci de yapın yapıcağınızı bi sinir stres atın gelin burda normal konuşun.hee yazar olamıyosanızda birsürü inci özentisi sayfalar war oralarda atıp gelin. burası inci yada o tarz bi site diilki bayıyo bunaltıyo adamı.

L ler neden büyük kanka?

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 20 Temmuz 2010, 22:17:28 »
Yalnız dökülceğimiz yere dikkat biraz  :D sonra ayağınız kayıp düşmeyin.
Mecazi söylenmiş bir şeyi, bu şekilde mi anladın gerçekten? E senin o platformda vakit geçirmen gayet doğal o zaman.
Her neyse, söylem tarzlarınızda bir değişiklik olmazsa foruma girmeniz yasaklanır. Sizin için çok büyük bir sorun olmasa gerek, alt tarafı bir foruma giremeyeceksiniz o kadar. Geyiklerinizi, küfürlerinizi kendi platformunuzda yapmaya devam edebilirsiniz ama burada buna müsaade edemiyoruz üzgünüm.

Çevrimdışı Rock n Roll

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 219
    • E-Posta
« Yanıtla #24 : 20 Temmuz 2010, 22:21:49 »
Mecazi söylenmiş bir şeyi, bu şekilde mi anladın gerçekten? E senin o platformda vakit geçirmen gayet doğal o zaman.
Her neyse, söylem tarzlarınızda bir değişiklik olmazsa foruma girmeniz yasaklanır. Sizin için çok büyük bir sorun olmasa gerek, alt tarafı bir foruma giremeyeceksiniz o kadar. Geyiklerinizi, küfürlerinizi kendi platformunuzda yapmaya devam edebilirsiniz ama burada buna müsaade edemiyoruz üzgünüm.

|““““““““““““““““““““““““||_
|     Belalim Reyiz        ._|||“|““__
|________________ _ |||_|___|)
!(@)“(@)““““!!!(@)--(@)---(@)““

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 20 Temmuz 2010, 22:24:44 »
Süper olmuş. :) Bunu ekledim bile. Konu açıklığa kavuştuğuna göre kilitlenmiştir. Bundan sonrakiler için gerekenler yapılacaktır.