Revolution UO

Zart Kilitle Part Kilitle?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı -PisLick-

• # Yörünge Dışı
  • 6257
  • Azuahahahha
Zart Kilitle Part Kilitle?
« : 06 Şubat 2010, 19:14:10 »
Ne bu Kardeşim ya.. akıllı uslu Bir agız tadı ile tartısamayacakmıyız?
Mubarek iktidar partisi Gibi oldunuz Herseye bir kilit vuruyorsunuz.
Ben tartısamayacaksam Göruslerimi söyleyemeyeceksem bu forumun amacı ne?
2 3  tartısmalı msj Atılır bkıorum cat diye konuları Kapatıyorsanız?
Ben tartısmak istiyorum ben gorusumu Söylemek istiyorum . Ben guzel Turkcemin Sözcuklerin Dolayı yoldan söylemek istiyorum..

Ama Mlsf  herseye Kilit Vurmanızdan dolayı bunları yapamıyorum.
Yetkililer Bir gorus bildiriyor. Cat diye ardından Kilit .

Bu ne kardeşim Biri bana bunun sebebini anlatsın!!

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
Ynt: Zart Kilitle Part Kilitle?
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2010, 19:24:55 »
Biraz olsun tartışmayı öğrense bazı forum kullanıcılarımız ''Kilitle'' opsiyonu gereksiz kalır. Ama okuduğum başlıkların %80'i İtem, Sosyal hayat, Ego tatmini gibi noktalara kaydığı için kilitliyoruz. Bu sunucunun forumunda çoğu Kullanıcı birbirini kötüleme çabasında. Oyunda anlarım, düşmansın, en iyi şekilde Düşmanlarını zorlarsın. Ama foruma gelince bu rakipliği kenara bırakıp, positif tartışmalara girmek ve olumlu sonuçlar çıkarmak amacımız olmalı. Herkes birbirine laf atma çabasında. Ne zaman olumlu tartışabilirsek, o zaman açılan başlıklar kilitlenmez.

Bir tavsiye. Revolution Vent kanalı açılır. Orada istediğiniz kadar tartışırsınız. Bu forumdada tartışmak serbest elbet. Ama olumlu şekilde.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Çevrimdışı -PisLick-

• # Yörünge Dışı
  • 6257
  • Azuahahahha
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2010, 19:34:34 »
Kara Ben Nemsi kusura bakma ama kimse dusmeden yuruyemez. Herkez tartısa tartısa , tartısmasını ögrenecek. Diğer tarafdan ise burası bir online oyunun formmu kimse kimseye Sevmek zorunda değil. Saygı göstermek Zorunda değil.. Sonucda saygıda sevgide Gösterilmez kazanılan seylerdir. Uo nun en ateşli Revonun en kalablık doneminde Bile Forum bundan daha zevkli idi ben forumdada Kapısırdım oyundada Bir suru kez banlnadım forumdan. ama forumdaki tartısmalar Oyundaki tartısmalardan daha iyi idi. Cunku kimse kimseye ana bacı kufur etmiyordu. O yuzden Forum bin kat daha iyiydi.

Şimdi ne oldu bu foruma Yok millet Tartısmasını bilmiyor deyip. Milletin tartısmasını önlemey calısıyorsun.. Dediğim gibi kimse dusmeden yurumeyi ögrenemezler.. Siz tartısmalarına izin vermeyip tartısmayı ögrnenin diyemezsiniz..

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2010, 20:01:31 »
Anlıyabiliyorum tartışma isteğinizi, emin olabilirsiniz bizde en az sizin gibi tartışmak istiyoruz. Ama ben böyle cümleleri okumak zorunda kalıyorum. Konunun içeriği sunucudaki Bakım. Şimdi alta yazılanların konumuz ile ne ilgisi var?

Sosyal hayata bağlanın az.

Bu adam kendini ne sanıyor? Sanane olm isteyen istediğini yapar sanane. Fırından sıcak ekmek alınmış. Kendin yapıyomusun lan bunlarıda sen millete adamlık taslıyon?  Ne gereksiz bir insansın lan sen!!!

Tayyip erdoğan sana bişiler yaptı heralde? Sen karışma herşeye ben adamla konuşuyorum. Atlama direk.

Sen insanmısın lan? İnsan statüsünden bahsediyosun bana. Önce adam ol insan ol sonra gel.

Bunlar kişisel tartışma değil mi? Kaç kere söyledik. Kişisel sorunlarınızı Özel Mesaj yolluyla haledin. Kimse bu yolu seçmezse kilitlemek ve uyarmak bizim görevimiz değil mi? Tabii kurallara uyan, olumlu tartışan kızıyor başlıklar kilitlendiğinde ama inşallah birgün hepimiz uygun şekilde tartışıp, birbirimize yardım edebileceğiz.

Çevrimdışı Sucuk

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 420
  • Insanlar konuşur,hayvanlar bağırır.
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2010, 20:02:55 »
Tartışma dan ziyade o kişinin kişisel hoşaflıgı o.
Ananas.    Live Fast Die Fun.
Family.
Same Old Basterd.

Çevrimdışı Griphook

• Kıdemli Üye
  • 1676
  • Chamberlain
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2010, 20:21:22 »
Kara Ben Nemsi kusura bakma ama kimse dusmeden yuruyemez. Herkez tartısa tartısa , tartısmasını ögrenecek. Diğer tarafdan ise burası bir online oyunun formmu kimse kimseye Sevmek zorunda değil. Saygı göstermek Zorunda değil.. Sonucda saygıda sevgide Gösterilmez kazanılan seylerdir. Uo nun en ateşli Revonun en kalablık doneminde Bile Forum bundan daha zevkli idi ben forumdada Kapısırdım oyundada Bir suru kez banlnadım forumdan. ama forumdaki tartısmalar Oyundaki tartısmalardan daha iyi idi. Cunku kimse kimseye ana bacı kufur etmiyordu. O yuzden Forum bin kat daha iyiydi.

Şimdi ne oldu bu foruma Yok millet Tartısmasını bilmiyor deyip. Milletin tartısmasını önlemey calısıyorsun.. Dediğim gibi kimse dusmeden yurumeyi ögrenemezler.. Siz tartısmalarına izin vermeyip tartısmayı ögrnenin diyemezsiniz..

Sevgiyi bilemem, sevgi kişisel bir şey. Fakat saygı göstermek zorundasınız. Biz gösteriyoruz, forumdaki çoğu arkadaş da bir birine karşı saygılı, senin de bir saygısızlığını bugüne kadar birine karşı görmedim. Herkes bir birinin kişisel haklarına saygı göstermek zorundadır. Bahsettiğiniz başlıkta olan da tartışma değil zaten. İki kişi bir birine kişisel hakarete varan laflar söylüyor. Ayrıca konunun biraz sapmasına izin verilebilir fakat konu bakımdan insanların sosyalliğine sapıyorsa eğer o başlığın devam etmesinin bir manası yoktur.
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil, dostlarımızın sessizliğini hatırlayacağız.
"i learned long ago, never to wrestle with a pig. you get dirty, and besides, the pig likes it"

Kiminélikimincébindé.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 06 Şubat 2010, 20:26:29 »
Sevgi kişisel bir şeydir ama bilirsin, saygı karşılıklı.  ;)  :-*

Çevrimdışı Griphook

• Kıdemli Üye
  • 1676
  • Chamberlain
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2010, 20:31:54 »
Saygı göstermeyeni biz uyarıyoruz ya da cezasını veriyoruz. Bu nedenle sizin de saygı sınırlarını aşmanıza gerek yok.
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil, dostlarımızın sessizliğini hatırlayacağız.
"i learned long ago, never to wrestle with a pig. you get dirty, and besides, the pig likes it"

Kiminélikimincébindé.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 06 Şubat 2010, 20:34:20 »
Aşan yok zaten ne alırsam, onu veriyorum karşıdakine.  ;)

Çevrimdışı -PisLick-

• # Yörünge Dışı
  • 6257
  • Azuahahahha
« Yanıtla #9 : 06 Şubat 2010, 21:01:59 »
Anlıyabiliyorum tartışma isteğinizi, emin olabilirsiniz bizde en az sizin gibi tartışmak istiyoruz. Ama ben böyle cümleleri okumak zorunda kalıyorum. Konunun içeriği sunucudaki Bakım. Şimdi alta yazılanların konumuz ile ne ilgisi var?

Bunlar kişisel tartışma değil mi? Kaç kere söyledik. Kişisel sorunlarınızı Özel Mesaj yolluyla haledin. Kimse bu yolu seçmezse kilitlemek ve uyarmak bizim görevimiz değil mi? Tabii kurallara uyan, olumlu tartışan kızıyor başlıklar kilitlendiğinde ama inşallah birgün hepimiz uygun şekilde tartışıp, birbirimize yardım edebileceğiz.

işte onlar kişisel birer tartısma Fakat. Bu 2 kişi yada 3 kişi yuzunden Bir suru  kişinin Goruslerini goremiyoruz yada kendi görusumuzu söyleyemiyoruz..  Bu  kişiler yuzunden banaKonuların kapatılması yerine. uyarı verilse yada Hesapları kapatılsa yada Bir kac sene önce Yazı yazmama Gibi bir uygulama vardı onlar uygulansa bana göre Daha iyi olur.. Cunku bende Tartısmak istiyorum. Benim yanlıs bildiğim yada baskasının yanlıs bildiği olayların Duzeltilmesini istyorum.. ama bu konuların kilitlenmesini mlsf deidğim gbi bunu Engelliyor.

Kiminélikimincébindé.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 06 Şubat 2010, 21:08:59 »
O iki, üç kişi yüzünden kapatılan konuların senin yüzünden kapatılan konuların binde bir'i kadardır her halde Ramazan?

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 06 Şubat 2010, 21:10:04 »
Forumdaki tartışmaların en iyi şekilde yürümesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bir çok kişi uyardık ama halen forum kurallarına uymayan kullanıcılarımız var. Zaman ile düzeltebileceğimize eminim.

Bakım konusundaki kilit'i açmaya razıyım ama konuyu tekrardan saptıracak, tartışmaya girecek veya konu ile geçen konudaki gibi dalga geçecekler olursa Robertin cevabını beklemek zorunda kalacaksınız.

Çevrimdışı -PisLick-

• # Yörünge Dışı
  • 6257
  • Azuahahahha
« Yanıtla #12 : 06 Şubat 2010, 21:15:37 »
Sevgiyi bilemem, sevgi kişisel bir şey. Fakat saygı göstermek zorundasınız. Biz gösteriyoruz, forumdaki çoğu arkadaş da bir birine karşı saygılı, senin de bir saygısızlığını bugüne kadar birine karşı görmedim. Herkes bir birinin kişisel haklarına saygı göstermek zorundadır. Bahsettiğiniz başlıkta olan da tartışma değil zaten. İki kişi bir birine kişisel hakarete varan laflar söylüyor. Ayrıca konunun biraz sapmasına izin verilebilir fakat konu bakımdan insanların sosyalliğine sapıyorsa eğer o başlığın devam etmesinin bir manası yoktur.
Öncelikle Tşk ederim. Ama sevgide karsılıklı bir olgudur. cunku Biri sizi sevebilir, ama siz o kişiyi sevmezseniz yada Birşeyler beslemezseniz bu sevgi olmaz.  sadece sevmek yada plutionik bir kavram olur..
Saygıda dediğim gibi  karsılıklı bir olugudur. Siz saygınızı 1 sefer gösterisiniz 2 sefer gösterirsiniz 3 sefer gosterirsiniz ama siz hala saygı görmezseniz saygı olgusunuz sizde kaybedersiniz baskasıda kaybeder yani saygıda karsılıklıdır. ama Gel gelelim diğer tarafdna tartısmalarda. insanlar cogu zaman tartısırken kişilerin bazen yazısından bazen in game olaylardan dolayı her zamna yazı yazacagında ön yargı ile yaklasıyorlar.. ama Bu yargı nasıl yok edilir derseniz. Bazen ortak bir dusunceye sahib olmak bazen ise tartısarak bu ayrgı ortadan kalkabilir. Ama Bu "kilitler" yuzunden kişiler ne bu ön yargılardan kurtulabiliryorlar nede  tartısarak hatalarını duzeltebiliyorlar.
Konuları Kilitleyerekde bu işler olmaz.. ha yukardada belirtmişdim. Eger ortam huzunu bozulursa yada tartısmanın dozunu artırılsa bu kişilere. Uyarı, yasaklama yada öncededen kullanılan konusmam yasagı kullanılabilir. suanda forumda bulunan kişilerini hesap aktifliği modlara ve stafflara bakıor. eger banlanan kişi oldumuda alınmaz.. eger tekrardan oyuncu hesapalrı ile birlşetirilirsede Bu işlem sayesinde emeğini sevmeyende Haddini bilir yada ceker Gider gorusundeyim..

Çevrimdışı -PisLick-

• # Yörünge Dışı
  • 6257
  • Azuahahahha
« Yanıtla #13 : 06 Şubat 2010, 21:27:17 »
Forumdaki tartışmaların en iyi şekilde yürümesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bir çok kişi uyardık ama halen forum kurallarına uymayan kullanıcılarımız var. Zaman ile düzeltebileceğimize eminim.

Bakım konusundaki kilit'i açmaya razıyım ama konuyu tekrardan saptıracak, tartışmaya girecek veya konu ile geçen konudaki gibi dalga geçecekler olursa Robertin cevabını beklemek zorunda kalacaksınız.

Aslında konunun Dagılması Her zaman olan olabilecke olaylardır. Bazen Bir kişinin yazısını okurken yada Bir  kişi size birşey deidğinde Toplumun içeirnsde aklınıza birşey gelebiliyor. Bu aklınıza gelen seyi yazdıgındada bazen Komedi bazen ise olaylar farklı yonlere Cıkabiliyor. Bu farklı yonler  yada konulaırn dagılması Tek bizim Forumumuzda değil Tum Dunya forumlaırnda olan seylerdir. Sonucda insanız, Cok cabuk sıkılan bir bunyemiz var.  Bu konunun dagılması olayını kendi real yasıntımızdada bakabilir. 1. gun kuru fasulye yediniz. 2. gun yine aynısını yediniz. 3. gun yine aynısını yediniz. Bu 3 gundende sonra artık sizi 4. 5.6. 7. gunler sıkmaya baslar değişiklik isterseniz.. Forumdada bu böledir. Bazılarımız 1. seferde sıkılır bazılarımız 7. seferde sıkılır bu sıkılmalarlada Mlsf Konuların seyri değişir. Bu konular nasıl eski Seyire Geliyor diye soracak olursanız.. Bazen Bir kişinin ilk msj alıntı yaparak kendi yorumunu yazması yada En so konu ile atılmıs bir msjı altıntı yazarak yazması Konuyu azda olsa eski seyrine sokabilir..

Ama dediğim gibi  karsılıklı hakaretlerden dolayı. cıkan olaylarda Bana göre yetkileirn kullanılması en uygun olandır. yetki durumunda ise. Bence 1. seferde  birkac gunluk konmusmama cezası 2. seferde uaryı 3. seferde uzaklısma verilebilirir. yada abartılmadna cıkan tartısmalarda ise. konusmama cezasının sureleri katlanarak yazılır. Ha diğer tarafdan;
Ceza alan kişinin baska uyeliği yokmudur diye dusencek olursnaızda . elbette  varıdr. aslınd abu kişileriin diğer  uyelikleirnin kapatılması lazımdı. cunku bir ara herkez tek hesap kullancak die Bir kurall cıkmısdı. bu kural sayesindede hesapları hiç bir neden Gösterilmedne kapatılabilinir..

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 06 Şubat 2010, 21:53:45 »
Aslında konunun Dagılması Her zaman olan olabilecke olaylardır. Bazen Bir kişinin yazısını okurken yada Bir  kişi size birşey deidğinde Toplumun içeirnsde aklınıza birşey gelebiliyor. Bu aklınıza gelen seyi yazdıgındada bazen Komedi bazen ise olaylar farklı yonlere Cıkabiliyor. Bu farklı yonler  yada konulaırn dagılması Tek bizim Forumumuzda değil Tum Dunya forumlaırnda olan seylerdir. Sonucda insanız, Cok cabuk sıkılan bir bunyemiz var.  Bu konunun dagılması olayını kendi real yasıntımızdada bakabilir. 1. gun kuru fasulye yediniz. 2. gun yine aynısını yediniz. 3. gun yine aynısını yediniz. Bu 3 gundende sonra artık sizi 4. 5.6. 7. gunler sıkmaya baslar değişiklik isterseniz.. Forumdada bu böledir. Bazılarımız 1. seferde sıkılır bazılarımız 7. seferde sıkılır bu sıkılmalarlada Mlsf Konuların seyri değişir. Bu konular nasıl eski Seyire Geliyor diye soracak olursanız.. Bazen Bir kişinin ilk msj alıntı yaparak kendi yorumunu yazması yada En so konu ile atılmıs bir msjı altıntı yazarak yazması Konuyu azda olsa eski seyrine sokabilir..

Ama dediğim gibi  karsılıklı hakaretlerden dolayı. cıkan olaylarda Bana göre yetkileirn kullanılması en uygun olandır. yetki durumunda ise. Bence 1. seferde  birkac gunluk konmusmama cezası 2. seferde uaryı 3. seferde uzaklısma verilebilirir. yada abartılmadna cıkan tartısmalarda ise. konusmama cezasının sureleri katlanarak yazılır. Ha diğer tarafdan;
Ceza alan kişinin baska uyeliği yokmudur diye dusencek olursnaızda . elbette  varıdr. aslınd abu kişileriin diğer  uyelikleirnin kapatılması lazımdı. cunku bir ara herkez tek hesap kullancak die Bir kurall cıkmısdı. bu kural sayesindede hesapları hiç bir neden Gösterilmedne kapatılabilinir..

Yazdıklarınıza katılıyorum. Konu sapabilir ama yinede bağlantıyı kurmak önemlidir. Dikkat ettiyseniz sadece aşırı sapan konular ve kişisel tartışmaların kopmadığı başlıklar durdurulmakta.