Revolution UO

Server ile ilgili yardım!!!

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freemaniac

• Ziyaretçi
« : 18 Ekim 2006, 17:57:41 »
Arkadaşlar servera yeni başlıyacağım ph varmı merak ettim.Yok ise skill gain yüksekmi.Ya da newbie zone gibi yerler varmı.Ortalama günde kaç kişi online oluyor.Beni bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim
Saygılarımla

Çevrimdışı Gray D.Solar

• Kıdemli Üye
  • 2816
  • Whiplash!
« Yanıtla #1 : 18 Ekim 2006, 18:21:05 »
Öncelikle hoş geldin.
Ph serverda yok . Ama zannedersem skill gain çok yavaş değil .
Newbie zone gibi yerler yok . Genelde mezarlıkların hepsi boş, pek pk da ugramıyor .
Hafta içileri gündüz vakitler 50 civarı aksamları ise 70-80 kişi oluyor.
Hafta sonları 100 civarı oluyor.
Emekli Elder Craft of, Twilight Zone
Geri döndü!

www.twilightuo.com

freemaniac

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 18 Ekim 2006, 18:25:38 »
Bir saattir cevap bekliyorum biri bişey yazsın diye.Sana teşekkür ediyorum üşenmeyip beni bilgilendirdiğin için.O kadar insan bakmış yazmaya mı üşeniyolar,hepsimi yabancı anlayamadım valla.Action bolmu peki?Arada oluyodur inşallah.Ha bu arada macro serbestmi?

Çevrimdışı Seitan

• Üye
  • **
  • 372
« Yanıtla #3 : 18 Ekim 2006, 18:28:28 »
arkadaşım ph dedikleri şey gunde 2 saat ama combat skill ler geliyor ph olmadan da sadece seni zorlayacak kasarsan tabi bi taming  gerisi paso gelio poi dahillllll....

actiona gelince bu serwer yarı paralı öle ahım şahım bi o/c kapışması yada katillerle masumların şöle bir saati bulan bi kapışmalarına tanık olmadım son bir ay diyeyim

ama genelde serwer da hiç olmasa 50 kişi oluyor sabaha kadar
nsanlar kırmızı güle koşarken çiğnedikleri kır çiçeklerini unutmamalı.

freemaniac

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 18 Ekim 2006, 18:32:29 »
Ya abi 50 kişi oluyorda o 50 kişi rp mi yapıo bütün gün.Çok gördüm diğer serverlardada.Giyiyo yeni cicilerini gidio bankanın oraya tek kelime etmio,ne actiona gidio ne de başka bişey yapıo adam.İnşallah öle değildir.Ne uğraşıcam tame le mame le.İşim olmaz artık.Warlock yapacam charı inşallah bi kötülüğü yoktur warriora mage e karşı.

Çevrimdışı Seitan

• Üye
  • **
  • 372
« Yanıtla #5 : 18 Ekim 2006, 18:33:22 »
Alıntı yapılan: "freemaniac"
Ya abi 50 kişi oluyorda o 50 kişi rp mi yapıo bütün gün.Çok gördüm diğer serverlardada.Giyiyo yeni cicilerini gidio bankanın oraya tek kelime etmio,ne actiona gidio ne de başka bişey yapıo adam.İnşallah öle değildir.Ne uğraşıcam tame le mame le.İşim olmaz artık.Warlock yapacam charı inşallah bi kötülüğü yoktur warriora mage e karşı.

yok brt banka bom boş  :wink:
nsanlar kırmızı güle koşarken çiğnedikleri kır çiçeklerini unutmamalı.

Çevrimdışı Gray D.Solar

• Kıdemli Üye
  • 2816
  • Whiplash!
« Yanıtla #6 : 18 Ekim 2006, 18:46:13 »
Alıntı yapılan: "freemaniac"
Bir saattir cevap bekliyorum biri bişey yazsın diye.Sana teşekkür ediyorum üşenmeyip beni bilgilendirdiğin için.O kadar insan bakmış yazmaya mı üşeniyolar,hepsimi yabancı anlayamadım valla.Action bolmu peki?Arada oluyodur inşallah.Ha bu arada macro serbestmi?

Action oluyor fakat çok ahım şahım değil bildiğim kadarıyla. Craft'ım ben , bu soruyu ben cevaplandıramayacağım :).
Macro serbest. İstersen pazartesi bırak cumaya kadar , karışan olmaz ; ama bombacılar patlatırsa bilemem :)
Geri döndü!

www.twilightuo.com

Çevrimdışı Aqualung

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 564
« Yanıtla #7 : 18 Ekim 2006, 18:53:43 »
http://www.revolutionuo.net/forum/viewtopic.php?t=7189

bazen böyle güzel questler oluyor.Ayrıca pk-mavi actionu brit tarla civarlarında genelde.Brit dışında bütün şehirler boş diyebilirim.Delucia safe zone sadece pklar girebiliyor.Ayrıca çok güzel sistemler mevcut champion gibi mesela

http://www.revolutionuo.net/forum/viewtopic.php?t=4878

Anasayfadan h.h,define gibi sistemler ve genel kurallar hakkında bilgi alabilirsin www.revolutionuo.net

Serverda en kolay para kasma yöntemi scribe gibi gözüküyor ama evin varsa. Ev fiyatlarıda çok pahalı.Vaktin varsa balıkçılığı öneririm daha çok zaman harcarsın ama iyi para kazanırsın.  Merak ettiğin başka şeyler varsa p.mden ulaşabilirsin kolay gelsin
 :furina:
ultima bir oyundur.gerçek hayatta yapamadıklarımı,burada yapma amacında değilim.oyundan keyif almamı, lütfen ENGELLEMEYİNİZ.

freemaniac

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 18 Ekim 2006, 19:00:13 »
Teşekkürler yardımlarınız için.Kasmaya çalışıcam bi iki gün.Zor geliosa skiller uğrmam.Yeterince char kastığımı düşünüyorumuo da.O yüzden fazla sıkıya gelemioyurm artık.Nebula o kadar bıktırdı ki insandaki skill kasma hevesini.

Çevrimdışı Gray D.Solar

• Kıdemli Üye
  • 2816
  • Whiplash!
« Yanıtla #9 : 18 Ekim 2006, 20:09:12 »
:)
Çok zor artmıyor skiller.
Geri döndü!

www.twilightuo.com

freemaniac

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 19 Ekim 2006, 14:32:49 »
valla taksit taksit soruyorum ama :D kusura bakmayın artık.Skill cap kaç?

Çevrimdışı Aqualung

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 564
« Yanıtla #11 : 19 Ekim 2006, 14:54:37 »
700
ultima bir oyundur.gerçek hayatta yapamadıklarımı,burada yapma amacında değilim.oyundan keyif almamı, lütfen ENGELLEMEYİNİZ.

Çevrimdışı Gray D.Solar

• Kıdemli Üye
  • 2816
  • Whiplash!
« Yanıtla #12 : 19 Ekim 2006, 14:56:03 »
Ayrıca power scroll kullandıgında skillcapten kaplamıyor.
700'ken ps bastıgında artıyor skillin.
Geri döndü!

www.twilightuo.com

freemaniac

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 19 Ekim 2006, 15:23:20 »
saolasın.Bi de :D şu spell booku nası tamamlıcaz onu anlatırsanız.İns kasıcam ama scroll olmadığından yazamıyorum.Ha bi de loop ta delay kaç ins in biliomusunuz.Çok soru sordum farkındayım :D

Çevrimdışı Gray D.Solar

• Kıdemli Üye
  • 2816
  • Whiplash!
« Yanıtla #14 : 19 Ekim 2006, 16:48:32 »
Soru sormanın ziyanı yok , sormadan nasıl bileceksin ?
Bildiğim kadarıyla high mage'ler scroll satmıyorlar.
Playerlerdan satın alıp  elde edebilirsin full spellbook.
Hatta ben sana yapabilirim eğer istersen .
Ücret ödemene gerek yok.
Geri döndü!

www.twilightuo.com