Revolution UO

poi sürme ?

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Shadoww

• Üye
  • **
  • 651
poi sürme ?
« : 19 Ekim 2006, 12:35:13 »
arkadaslr bi poi sürünce silah %10-11 hasar aliyo ne is anlamadim. oyuna fazla giremiyorum.. baya bi degisiklik getirildide haberimiz mi yok poi sürme konusunda ? bilgisi olan war sa sevinirim...

Çevrimdışı Aqualung

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 564
poi sürme ?
« Yanıtla #1 : 19 Ekim 2006, 17:42:15 »
silah hasar alıyor ve karman düşüyor sanırım ayrıca böyle başlıkları yardım bölümüne açman gerekiyor.
ultima bir oyundur.gerçek hayatta yapamadıklarımı,burada yapma amacında değilim.oyundan keyif almamı, lütfen ENGELLEMEYİNİZ.

Çevrimdışı Seitan

• Üye
  • **
  • 372
Re: poi sürme ?
« Yanıtla #2 : 19 Ekim 2006, 18:05:33 »
Alıntı yapılan: "Shadoww"
arkadaslr bi poi sürünce silah %10-11 hasar aliyo ne is anlamadim. oyuna fazla giremiyorum.. baya bi degisiklik getirildide haberimiz mi yok poi sürme konusunda ? bilgisi olan war sa sevinirim...

de 10-11 dmg almıyor 3-5 dmg en fazla abartmayalım
nsanlar kırmızı güle koşarken çiğnedikleri kır çiçeklerini unutmamalı.

Çevrimdışı Rocarvaio

• Üye
  • **
  • 326
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 19 Ekim 2006, 18:06:38 »
Alıntı yapılan: "Seitan"

Abartabiliriz %16 aldına şahit oldum
xperience is The Best Teacher.

Çevrimdışı Seitan

• Üye
  • **
  • 372
« Yanıtla #4 : 19 Ekim 2006, 18:08:12 »
Alıntı yapılan: "Rocarvaio"
Alıntı yapılan: "Seitan"

Abartabiliriz %16 aldına şahit oldum

ya o labilir her seferinde mi veriyor yapma allah askına ben suruom max 4 dmg alıyor...

o 16 dmg alıyor ama ben 50 hp yi tek vuruşta alan tek el +9 da gördüm bunlar istisna
nsanlar kırmızı güle koşarken çiğnedikleri kır çiçeklerini unutmamalı.

Çevrimdışı Rocarvaio

• Üye
  • **
  • 326
    • E-Posta
poi sürme ?
« Yanıtla #5 : 19 Ekim 2006, 18:13:05 »
Ben Standart %16 Damge Alıyor Demedimki Aldıgına Sahit Oldum Dedim. genelde 3- 5 alıyor hatta basen 1 bile alıyor . Ama Arada Critical Alıyor Herhalde :)
xperience is The Best Teacher.

Çevrimdışı czz

• Kıdemli Üye
  • 1029
poi sürme ?
« Yanıtla #6 : 19 Ekim 2006, 18:32:01 »
2 silah kullanman lsm poili oynucam diosan
zz Catlakgil

poi sürme ?
« Yanıtla #7 : 19 Ekim 2006, 19:05:51 »
Arada critical alıyor hemde arka arkaya.15 0 dmg scimitar a iki kere poi sürdük 32 dmg oldu :)

Ama genelde 3-5 arası.
color=black]Kim demiş alkol kötü diye,ben herşeyimi ayıkken kaybettim.!.[/color]

Çevrimdışı adervis

• Kıdemli Üye
  • 2058
poi sürme ?
« Yanıtla #8 : 19 Ekim 2006, 19:10:58 »
dmglı silahlar hızlı olduğu için dmgını aşağılamamak lazım. özellikle swlere sözüm mf grubu silahtan daha fazla dmg daha hızlı silah sahibisiniz ve hala yakınıyorsunuz. mf için war axe poi sürecekse (hala sürülüyor mu bilmiyorum eskiden sürülürdü) ki tek sağlam silahları war mace. hızlarna dmglarına girmiyorum kimse aaa çok iyi onlar demesin. fencerlara da pek lafım yok poici ise. ama sw adamın bu kadar silah bolluğunda (yok demesinler fence ve mflerin toplamı kadar çeşit ve miktarda sw var) poinin dmgından yakınması yanlış. silaha verdiği hasara bak adama sağladığı yarara bak. ondan sonra bence yazalım. önce oturup düşünelim..
ontulmamış tunalar itinayla yontulur..

nazgul De_mor

• Ziyaretçi
poi sürme ?
« Yanıtla #9 : 22 Ekim 2006, 11:46:32 »
Alıntı yapılan: "adervis"
dmglı silahlar hızlı olduğu için dmgını aşağılamamak lazım. özellikle swlere sözüm mf grubu silahtan daha fazla dmg daha hızlı silah sahibisiniz ve hala yakınıyorsunuz. mf için war axe poi sürecekse (hala sürülüyor mu bilmiyorum eskiden sürülürdü) ki tek sağlam silahları war mace. hızlarna dmglarına girmiyorum kimse aaa çok iyi onlar demesin. fencerlara da pek lafım yok poici ise. ama sw adamın bu kadar silah bolluğunda (yok demesinler fence ve mflerin toplamı kadar çeşit ve miktarda sw var) poinin dmgından yakınması yanlış. silaha verdiği hasara bak adama sağladığı yarara bak. ondan sonra bence yazalım. önce oturup düşünelim..

şahsen benim elime 15 board fasla geçmior geçtimide lootlo pwp de kullanıorum 3,poi sürüşümde silah 34 eski bundan sonra kaldır at yane böle bi silahın max pwp si 3 mü olmalı?poide alınan karmalara lafım yok ama alınan damageler çok ama çok saçma hade olsunda damage max 2-3 olsun

Çevrimdışı Maserati Catlakgil

• Kıdemli Üye
  • 3139
  • Emekli Player
poi sürme ?
« Yanıtla #10 : 22 Ekim 2006, 11:49:05 »
Poili silahla özel robesiz magelere dalma, tamerlere dalma, adamın üstünde değerli item yoksa dalma. Silaha yazık olur valla.

Çevrimdışı adervis

• Kıdemli Üye
  • 2058
poi sürme ?
« Yanıtla #11 : 22 Ekim 2006, 23:09:27 »
silahı öyle harcamak zorunda değilsin. illa poi sürmek zorunda da değilsin ki silah değiştirmek lüksünüz var yani. bi force silaha sür. hatta düz silahlara sür bi ton. değersiz ve seri silaha sür poi vur. akabinde ağır topları çek bitir. çok zor değil. e ama gülü seven de dikenine katlansın bi zahmet (:
ontulmamış tunalar itinayla yontulur..

Çevrimdışı Amy Lynn Lee

• Kıdemli Üye
  • 4021
poi sürme ?
« Yanıtla #12 : 22 Ekim 2006, 23:16:40 »
Aslında en mantıklısı çift el oynamak tek el silahı a katana a kryys poilemek Uzun silahı kaliteli almak +9 gibi 2 kare kaçarkende kalkan kullanmak  :wink:
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.