Ben bu servera yeni başlıyacağım. Önceden olympus'ta 1 ay falan oynamışlığım vardı ama sphere konusunda bayağa bilgisiz sayılırım.bu nedenle serverla ilgili forumda tam cevap bulamadığım sorular soracağım, bilmeyen arkadaşlardan rica ediyorum -bu bir küçümseme değildir.- kesin olmayan cevaplar verip kafa bulandırmasınlar, çünkü forumda aradıklarım konularda genelde bir konuda 50 bin tane farklı bilgi oluyo hepsinin de yanında "emin değilim ama" yazıyo.O yüzden yani yoksa maksadımız kimseyi kırmak değil.
Sorularıma gelirsek
1-Silah bonusları skiller 100 olduğunda mı geçerlidir?Stamshotu açıklayabilir misiniz -kaç stamina götürür,vurma %si-(çünkü sistemlerde tam olarak yazmıyo,forumda da herkes farklı bişey demiş.)Ve anatomy bu paradarbe,stamshot gibi sikller üzerinde etkili mi?
2-bu sorum büyüler hakkında.Evaluating int büyü gücünü mü etkiler yoksa fizzle oranını mı?Bu cevaba göre magery hangisini etkiler?ve de medi bonusu tam olarak hangi skillden başlar?
3-bu sorum daha çok template ile ilgili olacak.Warlock açmayı düşünüyorum ama karar veremedim tam olarak hangi skillerle açmaya.yani şimdi denmiş ki mesela macefighting iidir ama kullanabilene.Nası kullanabilene?benim bildiğim büyü atarken bile elinden düşmüyor Black staff.üstüne üstlük warriorlara yani armora karşı da çok ii vuruyomuş.E ben anlamadım nesi ii kullanılacak bunun?Bilmeyenler fence alsın diye bi genel kanı oluşmuş fence daha zor deil mi daha az vuruyo ve elinden düşüyo her büyüde.Bu konuya bi açıklık getirelim de herkes yararlansın.
4-Combat skilli mi adama vurma oranını etkiliyo yoksa tactics mi?benim bildiğim tactics sadece damagei etkiliyo ama sormuşken sorayım dedim:D
Şimdilik sorularım bu kadar yardım eden edemeyen herkese şimdiden teşekkürler.