Revolution UO

Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı [- Sebastian -]

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 423
    • E-Posta
Ynt: Beni Nası Bilirsiniz.(Brodequin Cuiviene)
« Yanıtla #105 : 29 Mart 2010, 20:59:01 »
Herşeyi İle Mükemmel Birisi
( Sebastian Cuiviene )
God İs Watching Us

Kiminélikimincébindé.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #106 : 29 Mart 2010, 21:16:45 »
Tipik master işte. İşi-gücü yok benimle uğraşır sürekli. >:D ama kişilik olarak iyi birisidir, candır. ama ben genede sevmiyorum ya bu adamı. ;D ;D
(nedeni özel, isterseniz söylerim :P)

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #107 : 29 Mart 2010, 21:24:36 »
İyi adamdır ya, sözüde özüde birdir, ne olursa olsun masterlıktan çok kardeşimizdir...

Oyunda olsun, dışarda olsun, çok güzel gülüyor be :) Ben seviyorum gülüşünü :)

Seviyorum keratayı ya :) Ölünce kızıyor ya onu bile seviyom... Kızması da ayrı bir hoş.. :)

Gay gibi oldu lan :)
Dying Wish

Çevrimdışı M.J

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 471
  • Faceless Void
    • E-Posta
« Yanıtla #108 : 29 Mart 2010, 21:48:54 »
Pişmanlık duymadığım şeylerden birisidir ^^ . Umarım hayat bizi karşı karşıya getirir de şu 25 mb oyunun normal hayata yansımasını çok iyi değerlendiririz .
in massacre we trust .

Rikimaru Cui.
Ciara Cui.

Çevrimdışı Huor Amras Calafalas

• Kıdemli Üye
  • 4997
  • Ceset Tamer
    • Facebook
    • E-Posta
« Yanıtla #109 : 29 Mart 2010, 22:02:05 »
Olympustan beri tanıdgım ama muahbbetimin olmadıgı birisidir.
son 1 yıl içinde muahbbetim ne kadar çok olsada neden olympustan beri böyle oyunu oyun için oynayan , msnden yada pm den birşey itemek yerine degilde insanın halini hatrını soran birisi ile neden konuşmamışım bilmiyorum açıkcası ne kadar geç kalsakta şuan muahbbet ederken gülüp eğlendigim tek player demek istemiyorum. Kardeşlerimden bitanesi.

oyunda aslında hiçte sinirli degildir hatta tam tersine ölünce gülmekten hepimizi yerlere yatıran '' Minoc gz içi '' bir yapıya sahiptir. (:

sadece bizim hatamızdan öldüğü zaman sinir oluyor , doğal birşey diye karşılıyorum :D dfsdf

kardeşlik , arkadaşlık böyle yazmakla anlatılmaz zaten sadece oyunda yaşadıgımız sevdiğimiz şeyleri yazabiliriz ;)
Kuşkusuz en büyük yargı , etrafınızdaki herkesi '' insan '' sanmamızdır.

Çevrimdışı Tufii Cuiviene.

• Üye
  • **
  • 1227
  • Dostluğun ötesinde DW.
    • E-Posta
« Yanıtla #110 : 29 Mart 2010, 23:17:39 »
Vandettadayken hadi gelin 5vs5 yapalım diyipde 20 kişi içeri dalıp bineklerine kadar kestikten  sonra kendi aramzıda hadi bakalım küfür konusunda hangi vandetta daha yaratıcı olcak dedigimizde :) sesiz kalması ile hepimizi "dumur" etmiş müthiş elemanlardandır. Dying Wishin 2. baharının mimarıdır. tek kusuru fenerbahçeli olmasıdır.

[Dying Wish]

Salian Cuiviene
Tufii Cuiviene

Çevrimdışı Volvo Cuiviene

• Üye
  • **
  • 257
  • ¶¶¶ Motorcu Reis ¶¶¶
    • E-Posta
« Yanıtla #111 : 29 Mart 2010, 23:22:41 »
Öwö İyi Birisidir Kendisini Çok Severim Gülmeside Bütün Loncayı Parçalar  :)
Dostluğun Ötesinde  DW

¶¶¶ Motorcu Reis ¶¶¶

Çevrimdışı Apex

• Üye
  • **
  • 248
  • ҉ .. Loading..
    • E-Posta
« Yanıtla #112 : 29 Mart 2010, 23:24:20 »
Tufana yorum yazamadan sırası geçmiş tüh. Birlikte oynarken keyif aldığım kişilerin başında geliyordur. Sürekli bir atraksyon olur mutlaka. Fazla uzatmadan iyi biliriz diyerek ve uo dünyasında cinlik bakımından onun gibisine kolay kolay rastlayamayacağınızı söyleyerek Övünçe geçeyim :)

Hmm. Övünç iyidir ya. İdare eder :) SELÇUK'un yorumuna katılmamak elde değil. Gülmesi olsun, öldükten sonraki sinirlenmesi olsun çok bombadır. Kağıt üzerinde master olarak gözükse de öyle master havalarında değildir. Zaten sanırım guildin en sevdiğim özelliği de bu. Rütbe yok, master yok. Herkes eşit, herkes kardeş gibi.
Fena da oynamaz. Hamsiden öğrenecek birkaç numarası var ama ileriye yönelik umut vaadediyor. :) Öğrendikten sonra karşılaşmak dileğiyle ! ;)

Bu arada rename deed duruyor. Sözünü unutma Mr. HMSKN !!!
Apex, Xena, Ford
Dying Wish [DW]

Konuşmak bir ihtiyaç, susmak ise bir sanattır...

Immortal

• Ziyaretçi
« Yanıtla #113 : 29 Mart 2010, 23:44:43 »
Hafta sonları içer öyle gelir... Sarhoşken daha tatlı olur..Tuzakta wis atar. Dungeon'da atsız kalmış birinini yanına bütün npcleri çeker. Ölünce sinirlenmez... Oturup sohbet edilecek biridir.Ayrıca her kral gibi Fenerbahçelidir.

Çevrimdışı ashdarappa

• Kıdemli Üye
  • 1221
    • E-Posta
« Yanıtla #114 : 30 Mart 2010, 10:35:20 »
Bir masterdan beklenecek her şeye sahiptir Memberları çok fazla sıkıştırmaz sadece oyunda konuşmayın diye kızar bazen Birde aptallığımız tutuğunda uyarır bizi Ölünce kızar ama bokunu çıkarmaz İyi  çocuktur övünç adam gibi adamdır
Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
http://fizy.com/s/1ahrg1#s/126yyu

Çevrimdışı Jenas Cuiviene.

• Kıdemli Üye
  • 1508
  • Dying W i s h
    • E-Posta
« Yanıtla #115 : 30 Mart 2010, 21:21:31 »
ilginçtir ilk tanışmamız , forumlarda avatar koyamayıp benden yardım istemesi ile başlamıştır :D . Vandettadaykende kanım ısınmıştı zaten sonradan aramıza katılınca dahada yakında tanıma fırsatı buldum ve çok sevdiğim bir kardeşimdir.
Tam benım kafa denk'im ,  bide Fenerbahçeli değilmi tadından yenmez   :D
ölme de değil öldürmede frag birincisi  olursanız en iyi lonca heykelini alabilirsiniz.

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #116 : 31 Mart 2010, 00:27:13 »
.
« Son Düzenleme: 28 Mart 2011, 04:56:57 Gönderen: GrumTor »
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

Çevrimdışı Sorevinas

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 153
  • Değişim kaçınılmazdır.
    • E-Posta
« Yanıtla #117 : 31 Mart 2010, 19:29:41 »
  Brodequin Cuiviene;

Siyasi görüşünü merak ettiğim kişidir.Genelde az ve öz konuştuğunu farkettim.Loncaya katıldıktan sonra MSN yoluyla irtibata geçtiğim ilk kişidir.Beni adeta bağrına basmıştır.Karakterlerim henüz bitmeden loncaya dahil etmiş, maddi ve manevi yardımını daha "istemeden" sunmuştur.Hatta karakterini sabaha kadar açık bırakıp yeteneklerimi yükseltmeme yardımcı olmuştur.Yardımın her türlüsünü kesinlikle esirgememiştir.Açık sözlü ve dürüst bir kişiliktir kanımca.Ki dürüst kelimesini birisiyle bağdaştırmak benim için genelde zordur.Öyle güzel bir insandır tanıdığım kadarıyla.
I know that you will like me.
You should.

Marcus Cuiviene[DW]
Sorevinas Cuiviene[DW]

m.l.h | transistor
a.k.a Marcus Corvinus

Çevrimdışı 2-Pac

• Kıdemli Üye
  • 1812
  • vaov
« Yanıtla #118 : 31 Mart 2010, 20:26:48 »
tam bi sincanlıdır felan. sdfsldfjdf

iyidir, hoştur, lafını esirgemez. kendisini alen'e benzetirim biraz tip bakımından. hakkaten benziyo. muabbeti hoştur; sıkılmadan istediğiniz kadar muabbet edebilirsiniz. gülüş şekli kulağım da asılı kalmış olup ayrıca övo'nun gülüşünün aynısını dolmuşta bi' şahsiyette görmüşlüğüm ve o an itibariyle yerlere yatmışlığım da var idir. ölünce klasik küfürlerini etmesi zaten öldürüyo beni, gülmek istiyorum gülemiyorum, gülsem daha fazla sinirlenip bana da sövücek. o yüzden mikrofon'u mute yapıp yerlere yatıyorum. felan dermişim. dsfsdf :P
Schila - Replica - Afrojack

Çevrimdışı -Mari Ex-

• Üye
  • **
  • 861
  • keep'out because we are the cursed Burn'Out
« Yanıtla #119 : 31 Mart 2010, 23:40:46 »
Ovunc bitanedir cok eski tanırım bire bir sevişmişligim olmasada severim totoşu :) >:D
darkrainbow ex'burn
syntaxerror ex'burn

#marijuana