Abou
2 gün istanbula geldim,netten uzaklaştım, gönlümü şenlendiren bir ortam olmuş. Ne hoş
Kaan dan(Edenbeast Cuiviene) devam, stafftan atılanlara yorum yapmıyorum, şaka bi yana süper eğlenceli bi arkadaştır, adam gibi adamdır. Oyunda ise craft manyağıdır, actiona çıktığı nadir zamanlarda ölmek üzereyken çıkardığı sesler yerin 17 km. altındaki cehennemden gelen sesler gibi
napim la attılarsa. hem aranıza döndüm, fena mı
Craft seviyorum, ekşın özürlüyüm napiyim
Ölürken de panikliyorum
Heeeelllp! Gelsenize abi! Help diyorum arkadaş! Toparladım! Yattım!
Mojito arkadaşımdır (:
Tatile çıkmadan ben , bi mojito içelim
Sözünü tut lan!
Memleket bu halde iken , kesinlikle bir aşk düşünemez ; ilişki yaşamaz .
Birazdan sevgilimle buluşcam be adamım
Kaan süperdir zengindir ticaret adamıdır kafası çalışır zengin olmasına rağmen cimri değildir iyi çocuktur içer ama sıçmaz delikanlı çocuktur severim kendilerini
Saolasın abim. Bitanesin
atıldı mı la ztafftan? guildine o kadar torpil geçersen böyle olur işte zaten çoğu staff dw üyesi
Kaan iyidir ya, guildden mesutu saymazsak :p, yüz yüze görüştüğüm tek insan sanırsam.
Playera karşı seviyesizmişim ortağım, beğenmediler beni
He, ne güzel torpil geçiyodum, burağı, oğuz abiyi jaile atıyordum felan, diğer stafflar "la napıyon sen, onlar dw, dokanma" dediler, sora artiz misin la, artiz ne ararla starda dediler, kovaladılar..
sanırım, bizim guildden mesut-ali harici görüştüğüm tek adam da sensin
Charımı kasan...Beni ben yapan zatı muhterem...
Char dediğin kedin olsun, doru parçalasın abi. gene iste gene kasarım.
Kaan Kaan Kaan...........................
Muhabbeti Olsun Arkadaşlıgı Olsun Craft İşlerini Sıkılmadan Tam Zamanında Yapan Sevecen Bir Dostumdur Her Zaman Zor Kişinin Yanında Olan Bir Kankumdur .....
Eksik olma rıfatım benim
Kaan ya, en birinci adamımdır... Sabahladığım günlerde ventte ve msnde benle takılan dostlarımdan birisidir...
Ventte müzik ziyafeti verirken, zorlada olsa benim dinlediğim müzeklere dayana bilen bir dosttur...
Kaan mı, biraz kilo ve mojitosu ile gönlüme taht kurmuş, ayyaş bir kardeşimdir
Her daim craft takılır. Actide az görürüz, ölüncede sinirlenir
Seviyoruz bu çocuğu be....
Bende sizi seviyorum kardeşim
Ben buraya yazı yazmıyom da Ali'nin yazısını görünce Kaan'ı tanımlayasım gelmedi değil.
"Halükar"ı, ülükar yapan kardeşimizdir kendileri.
Sağolasın kardeşim benim
Kaan Tanıdım Tanıyalı Craft Takılır Kendisi İyi Biridir Her Halükarda İyi Kardeşimizdir
hadi b.köye gel
beşiktaşlı olması dışındaki özelliklleri ile 10 numero (:
sende fenerlisin ama genede 10 numarasın