Revolution UO

bowcraft

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aranel

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 281
    • E-Posta
bowcraft
« : 07 Mart 2010, 05:35:59 »
slm bowncraft nasıl kasabilirim log alıyom çantama hepsini harçıyor bir kolayı varmı yoksa benmi yanlış kasıyom bıçaga tıklıyom log a tıklıyom bir eşya yapıyom tüm logu harvıyor

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
Ynt: bowcraft
« Yanıtla #1 : 07 Mart 2010, 06:43:51 »
shafta çeviriyorsun.

shafta çevirdikten sonra, kuş tüyü de bulundurup çantanda, shaftlardan arrow yani ok yaparsan, kolayca kasarsın..

ayrıca bu tip konularda başlık açmadan evvel hemen yukarda sağdaki arama kısmına, mesela bowcraft yazarsan, daha evvel bu konu ile ilgili açılmış zebilyon başlıktan gerekli bilgiyi alabilirdin.
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
« Yanıtla #2 : 07 Mart 2010, 10:08:03 »
Yanlış hatırlamıyorsam sadece shaft yaparak kasmıştım ben.Skillim yettiğinde de elven bow yaptım diye hatırlıyorum.

armas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 07 Mart 2010, 12:08:42 »
breakerla aynı zamanda bowcrafta kasmaya başlamışım ne yaptıysam olmadı her türlü nekadar malzeme varsa hepsini yapıoyor başka fikri olan varmı?

Edit:daha açıklayıcı yazim arrow yaparkende bowcraft arrow yaparkende malzemlerin hepsini harcıyar çantama bankamadan tek tek almammı bekleniyor?
« Son Düzenleme: 07 Mart 2010, 12:33:41 Gönderen: armas »

Çevrimdışı Rebel

• Üye
  • **
  • 493
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 07 Mart 2010, 15:04:02 »
breakerla aynı zamanda bowcrafta kasmaya başlamışım ne yaptıysam olmadı her türlü nekadar malzeme varsa hepsini yapıoyor başka fikri olan varmı?

Edit:daha açıklayıcı yazim arrow yaparkende bowcraft arrow yaparkende malzemlerin hepsini harcıyar çantama bankamadan tek tek almammı bekleniyor?

Logları kullanırken bir tane logu ayrı koyun ve o log üzerinden macroya bırakın

Ör: Çantadan 300 log varsa 299 u bir yere koyun ve 1 tane olan üzerinden daggerla macroya bırakırsanız tek tek işlem yapar.