Selamlar.
Eski bir revolution oyuncusuyum. Daha önce Astor Piazzolla, Tresca, Brussolo , Jose, Jose Arcadio adlı charlarımla uzun süreler oyunda bulundum. Dead Can Dance adlı bir giuildim de vardı. Ve haksız bir biçimde banlanınca oyunu bıraktım. Baya süre oldu. Eski acc'larımın hepsinin silindiğini gördüm. Muhtemelen uzun süre girilmeyen acc'lar silindi.
Şimdi benim sormak istediğim şu. Bugün oyuna yeniden başlamak isteği doğdu içimde.. Ama eskisi gibi oyuna ayıracak vaktim yok. Hatta hiç yok. Yeni bir acc. açıp kasmayı düşünüyorum. Size 4 soru soracağım, bana üşenmeden kapsamlı cevap veren arkadaşlar olursa çok sevinirim/teşekkür ederim...
1) PH durumun nedir? Item bolluğu ne derecedir? Elimde +3 'le dolaşmak zorunda kalmıyım.. En azından +9'lar hala bolmudur? Eskiden rot,krakenden çıkardı.. vs..
2) 3 4 sene önceye nazaran animal lore , armslore, resist spell gibi skiller zorunlu/yararlı hale geldi mi? vs..
3) Warlock/Warrior dengesi nedir? Silaha poi sürmek için yine 40dan az magerymi gerek? Magical studded set, blackrcok-bloodrock oyunda çok bol mu var? Yoksa nadir mi ?...
4) Para kasmak kolay mı? Önerebileceğiniz metod var mı? Skill kasmak için önerebileceğiniz kolay bir metod var mı?
5) Bİr de unutmadan.. hangi combat skili en çok tercih ediliyor? Hangi silahları işe yarıyor söylerseniz sevinirim..
Çoğunun cevabı eminim forumda vardır ama aramaya pek vaktim yok. bana toparlayıp yanıt verecek bir arkadaş olursa sevinirim..