Revolution UO

Archer Kasmak?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı VasVas

• Yeni Üye
  • *
  • 12
    • E-Posta
Archer Kasmak?
« : 09 Mart 2010, 05:39:52 »
Evet arkadaşlar,2 sorum olacak

1.sorum :archer kasmaya başladım..warrior karakterim ama mezarda denedim baya gereksiz vakit harcayarak 0.5-1 skill anca kasabiliyorum nedeni ise skeletonların çok hızlı olması diğerlerinin spawn olmasını beklemek vs gibi nedenler çok çok gereksiz vakit harcatıyor..box alanında çalışmak istedim ne yazıkki box alanıda arada bir denk geliyorum kasanlara.arkadaşımla evde çalışayım dedim zırh giysede a bow bile çok damage veriyor ve heal yapamıyor baya bi sıkıntı oldu..nerede kasacağım konusunda bilgi verebilecek görüşlerini paylaşabilecek olan varsa sevinirim...

2.sorum ise archer konusunda bilgim olmadıgından olacak bu sorum..box alanında kasan birini görmüştüm baya seri ok atabiliyordu aqun bow ile.Bu hızın archer skilliyle alakası var mıdır? çünkü aynı bow ile denedigimde ve hatta daha iyi bow ile bu kadar seri ok atamadım..benim attığımın yaklaşık 3 katı kadar hızlı.Benim dex 100.  bunu nasıl artırabilirim veya nasıl artış sağlıyor?

Herkese iyi oyunlar dilerim,

Çevrimdışı asdasd

• Üye
  • **
  • 273
Ynt: Archer Kasmak?
« Yanıtla #1 : 09 Mart 2010, 12:31:55 »
4 tane archery kastim 4ude despise alt katta kastim.  lich ler earth element ler deamon bile rahatlikla kesersin ilk 10dk zor olur etrafta bortu bocek dolu ama temizledikten sonra. rahat rahat kasarsin kolay gelsin.
Alıntı yapılan: Cem Uzan
Ezilenler iktidar olacak..

Çevrimdışı VasVas

• Yeni Üye
  • *
  • 12
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 09 Mart 2010, 19:15:39 »
Tşkler orayı deneyeceğim..şayet skill güzel geliyor ama kasacak yer sıkıntıydı..

2.soruma cevap alamadım gerçi ama elbet cevaplanır =)

Tyalieva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 09 Mart 2010, 19:52:44 »
archery skıllıyle akalı dıye bılıyorum hızı evet.

Tyalieva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 09 Mart 2010, 19:53:32 »
ayrıca archery skıllını 100 yapma 99.9 yap cunku 100 olunca ataklı olunca sekıyorsun kosamıyorsun dumduz elınde ok ıle ama 99.9 olunca dumduz kosabılıyorsun ataklı olarak..

Çevrimdışı VasVas

• Yeni Üye
  • *
  • 12
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 09 Mart 2010, 22:25:53 »
hmm..ilginç ama teşekkürler tavsiyen için..

Çevrimdışı Wahls Mastrodonato

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 341
  • Boss of The Mastrodonato's
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 10 Mart 2010, 03:08:46 »
Wastelands da , Hill Giantların olduğu bir alan var.

Eskiden hantal ve canı fazla yaratıklar olarak bilinirdi bir çok kişi orda kasmıştır archeri, büyü felan atmazlar rahat kasılır :D

Ama bu akıllı npc modu onları ne hale soktu bilemicem :D

Çevrimdışı -Juzzky-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 340
  • Tamam Kes Küfrederim Paranı Verdim!
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 10 Mart 2010, 10:00:27 »
Wastelands da , Hill Giantların olduğu bir alan var.

Eskiden hantal ve canı fazla yaratıklar olarak bilinirdi bir çok kişi orda kasmıştır archeri, büyü felan atmazlar rahat kasılır :D

Ama bu akıllı npc modu onları ne hale soktu bilemicem :D
tekerleği bulmuş onlar 2 saniyede yanına geliyor bi gömçürüyor ekran gri
Now I Know, OnLy I Can Stop The Rain...

Çevrimdışı VasVas

• Yeni Üye
  • *
  • 12
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 11 Mart 2010, 20:40:49 »
şuanda inekler dahil çogu yaratık yapay zekaya dönüştürülmüş, biraz zor oldu ama kastım sonunda :D Tşk.

Çevrimdışı kovano

• Yeni Üye
  • *
  • 4
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 12 Mart 2010, 12:40:17 »
bowun cinsinede baglı En hızlısı ELVEN olması lazım ama fazla hit point götürmüyo.Ondan sonra gelen hızlı ultrika olması lazım buda hem hızlı hem güçlü vuruyo (tavsiye ederim cok zevkli bir yay ama bulması cok zor).

achery skill kasmaya gelince benim tavsiyem playerla en düşük copper armorları giyin hatta tam set giyme başlangıcta(50 skill archery ve gövdeliksiz,kalkansız gibi).Sana ek olarak 1 archer player ve 2 healer playerla cok hızlı gm olursun.(archery skill i isabet oranına göre gelmekte tam set giymiş birine ilk başlarda cok ıska gececegin için skill alamazsın o yüzden tam set giymemesini tavsiye ederim.).Box alanında healer bulmak kolay olsa gerek :)
« Son Düzenleme: 12 Mart 2010, 12:42:24 Gönderen: kovano »

Çevrimdışı th3dr4cul4

• Yeni Üye
  • *
  • 3
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 25 Nisan 2010, 20:49:28 »
Çok uzun zamandır archer charlarla oynadığımdan size 3 altın kuraldan bahsedeceğim

Archery kasmak için en kolay yer Northern'de bulunan 4 dev kardeşin mağraları 50.00 ye kadar orda kasabilirisiniz

Pure archer Statları Str 95 Dex 100 Int 30   

1-50 Elinizde muhakkak superrior ve ya üstü bi bow olsun ve devlere giderken en az 300 ok alın yanınıza

Üstünüzde armoru kuvettli bir deri set olsun.

Yanınıza en az 50 adet Refresh pot alın çünkü devler yaklaştığında sürekli hareket halinde olmanız gerekiyor dolayısıyla stamina çabuk tükeniyor