Revolution UO

Cok Acik Bi Açıklama Bekliorm Sayin Stizz'den !

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
Ynt: Cok Acik Bi Açıklama Bekliorm Sayin Stizz'den !
« Yanıtla #15 : 09 Mart 2010, 11:52:39 »
bir kere, sadece bir kere normal biriymişsin, olamazsın ama herhangi bir arkadaşıma açıklama yaparmışcasına sana açıklama yapiyim.

sürekli saldırgan bir tavrın var, herkesin her dediğini saldırı olarak alıyorsun, bazı insanları iplememeyi, umursamamayı öğrenmen gerek.
ha öyle mi, gülüyorum sadece sana, yazık gibi cevaplar vermen bile, onları yüceltirken seni o yazık gördüğün seviyeye düşürür.
gene de, sen düştükten sonra kısa sürede yükselirsin ama o adamın daha çok yolu vardır, eğlendirir.

2. olarak, yıllardır bu forumlarda, ve pek çok gazetede, türkçenin kayıbı ile ilgili pek çok insan tartışıp duruyor.
tamam, dejenere olmuş, ve her an olmaya devam eden bir toplum olabiliriz, ama senin yazı stilin, dejenere olmayı aşmış bir stil.
herkesle alay edercesine, bundan hoşlanmayan değil, nefret eden herkesle dalga geçercesine bunu yapman, çok antipatik.
herkes harf atlar yazarken. herkes imla hatası yapar. bu forumda 1e1 doğru türkçe ile yazan kimse yok.
ama en azından biz dikkat ediyoruz.
sen buna tam tersi yönde, dikkatle harf atlayarak, her kelimenin başını ve hatta aralardaki harflerini büyüterek, g yerine q kullanarak, e yerine é kullanarak, çok göz alan ve aşırı dikkat çeken renkleri sürekli kullanarak, dikkat ediyorsun.

bu forumda renkli yazı yazan çok insan var ama herkesin stili bellidir.
kimisi sarı kimi yeşil yazar ama herkesin belli bir renk ve stili vardır.
ayrıca seçtiğin yeşil cırtlak, direk antipati topluyor.
ve kırmızı normalde dikkat çekmek için kullanılır, sen bunu her yazında kullanıyorsun, insanların artık dikkatini çekemiyorsun.

staff'larında insan olduğunu anlaman gerek. buraya cevap yazan kişilerin çoğunluğu sana ne gözle bakıyorsa, emin ol stafflarda o gözle bakıyordur.
belki içinden 1 tanesi 2 tanesi senin tarzından hoşlanabilir ama hep çoğunluğun sözü geçer.

ve sürekli olarak, staff'lara adam kayırma ithamında bulunuyorsun.
önce övüyorsun, senin gibi üst rütbeli, yüce staff diyerekten, sonra sen adam kayırıyorsun, sen yenisin, sen işi bilmiyorsun diye çemkiriyorsun.
unutma. bir cümlede "ama" varsa, önceki hüküm değerini kaybeder.

bu forum yıllarca, bıkıp usanmadan üye olan ve sağa sola salça olan "gayalad" gibi birisini kaldırdı, çekti, seni de çeker merak etme.
ama onun o olduğu anlaşıldığı her an, ban'ı yedi, sende yersin.
zira gidişatın o yolda.

bu da sana hiç saldırmadan, hiç tartışmadan, abi-kardeş-arkadaş-dost tadında bir kaç öğüt, açıklama..
ister feyz al kendine, ister puhahahaha adama bak "bebe" neler yazmış de.
senin bileceğin iş.

uzun uzun yazdım, vaktimin heba olup olmadığını hepimiz görücez.

bu arada, sahiden. merak ediyorum. hangi müziği dinliyorsun sen?
dinlediğin sanatçılardan biraz örnek verir misin bana, şarkılardan.
ister buraya yaz ister pmle bildir.

selametle..
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

Çevrimdışı -Juzzky-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 340
  • Tamam Kes Küfrederim Paranı Verdim!
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 09 Mart 2010, 12:00:12 »
bir kere, sadece bir kere normal biriymişsin, olamazsın ama herhangi bir arkadaşıma açıklama yaparmışcasına sana açıklama yapiyim.

sürekli saldırgan bir tavrın var, herkesin her dediğini saldırı olarak alıyorsun, bazı insanları iplememeyi, umursamamayı öğrenmen gerek.
ha öyle mi, gülüyorum sadece sana, yazık gibi cevaplar vermen bile, onları yüceltirken seni o yazık gördüğün seviyeye düşürür.
gene de, sen düştükten sonra kısa sürede yükselirsin ama o adamın daha çok yolu vardır, eğlendirir.

2. olarak, yıllardır bu forumlarda, ve pek çok gazetede, türkçenin kayıbı ile ilgili pek çok insan tartışıp duruyor.
tamam, dejenere olmuş, ve her an olmaya devam eden bir toplum olabiliriz, ama senin yazı stilin, dejenere olmayı aşmış bir stil.
herkesle alay edercesine, bundan hoşlanmayan değil, nefret eden herkesle dalga geçercesine bunu yapman, çok antipatik.
herkes harf atlar yazarken. herkes imla hatası yapar. bu forumda 1e1 doğru türkçe ile yazan kimse yok.
ama en azından biz dikkat ediyoruz.
sen buna tam tersi yönde, dikkatle harf atlayarak, her kelimenin başını ve hatta aralardaki harflerini büyüterek, g yerine q kullanarak, e yerine é kullanarak, çok göz alan ve aşırı dikkat çeken renkleri sürekli kullanarak, dikkat ediyorsun.

bu forumda renkli yazı yazan çok insan var ama herkesin stili bellidir.
kimisi sarı kimi yeşil yazar ama herkesin belli bir renk ve stili vardır.
ayrıca seçtiğin yeşil cırtlak, direk antipati topluyor.
ve kırmızı normalde dikkat çekmek için kullanılır, sen bunu her yazında kullanıyorsun, insanların artık dikkatini çekemiyorsun.

staff'larında insan olduğunu anlaman gerek. buraya cevap yazan kişilerin çoğunluğu sana ne gözle bakıyorsa, emin ol stafflarda o gözle bakıyordur.
belki içinden 1 tanesi 2 tanesi senin tarzından hoşlanabilir ama hep çoğunluğun sözü geçer.

ve sürekli olarak, staff'lara adam kayırma ithamında bulunuyorsun.
önce övüyorsun, senin gibi üst rütbeli, yüce staff diyerekten, sonra sen adam kayırıyorsun, sen yenisin, sen işi bilmiyorsun diye çemkiriyorsun.
unutma. bir cümlede "ama" varsa, önceki hüküm değerini kaybeder.

bu forum yıllarca, bıkıp usanmadan üye olan ve sağa sola salça olan "gayalad" gibi birisini kaldırdı, çekti, seni de çeker merak etme.
ama onun o olduğu anlaşıldığı her an, ban'ı yedi, sende yersin.
zira gidişatın o yolda.

bu da sana hiç saldırmadan, hiç tartışmadan, abi-kardeş-arkadaş-dost tadında bir kaç öğüt, açıklama..
ister feyz al kendine, ister puhahahaha adama bak "bebe" neler yazmış de.
senin bileceğin iş.

uzun uzun yazdım, vaktimin heba olup olmadığını hepimiz görücez.

bu arada, sahiden. merak ediyorum. hangi müziği dinliyorsun sen?
dinlediğin sanatçılardan biraz örnek verir misin bana, şarkılardan.
ister buraya yaz ister pmle bildir.

selametle..

+1912
Now I Know, OnLy I Can Stop The Rain...

Çevrimdışı -Enez_Rinqo

• Üye
  • **
  • 78
  • #ЯIПGӨ $ΛΚ$ΛΚGIᄂᄂΣЯ ♦
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 09 Mart 2010, 12:01:25 »
Görüşüne saygi Duyuyorum,

Dedgin Gibi Herkezn Bi Tarzı Wardir,Bnmkide Bu,Kmsenin Bunu Yargılamaya Hakkı Yok,

Eyer Yasak Olsa Bunlar Zaten Bu Forumu Kuran Insanlar Bunlara Dıkkat Eder Koymazdi,

Bn Durup Dururken Hiç Bİ zaman Kmseye Bişy Yazmadm,Bi Kişi Sunun Altına Desinki;

-Sen Şu Topikte Durup Dururken Adam Laf Attin,Eyer Bende Bu Forumdan Cıkmassam,Hatta we Hatta o Bulup Söleyen Kişiye 4 Tane Acontm war 1 i tame 2 warlock 1pm,4 Charımında Acont name Şifre Werip Revolutionuo Sunucusunu Sonsuza Denk terk Etmessem ADAM DGLİM ! Bak Buyuk Konusuorm Bi Tane Bulun Gitmeyen Adm degldir Burda Hrkezn Onunde Konusuyorum

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 09 Mart 2010, 12:14:07 »
işte sorun burda.

herkesi oyunla ölçüyorsun, bu da bir ayrı hatan.

forum apayrı bir mecra, sadece foruma takılan, oyunu bırakmış yada oyunu iplemeyen pek çok adam var burada.
tamam çok matah bir ortamımız yok belki, tartışma, sinir, hakaret gırla gidiyor olabilir ama en azından insanlar burada olmaktan keyif alıyorlar.

mesela durup dururken laf attığın yer olarak, biolara yaptığın avatarı söyleyebiliriz?
ne gerek vardı?
adam arkadaşından istedi, senden istemedi ki?
neyse.

kurallardan bahsediyorsun sürekli, kurallar esnektir, değişir, gelişir.
güvenme bu kadar.
sana bu tip bir özgürlük tanındı diye sonuna kadar kullanmak zorunda değilsin ki.
hani tabiri caizse, seninki sınırları zorlamak, "bokunu çıkarmak".

forumun asıl sorumlusu olan belalim askerde.
döndüğünde "yok kardeşim artık bir yazıda çift renk, her kelimenin başındaki harfi büyütmek, bir cümlede sadece tek büyük harf ve sadece 1 harf atlama filan olucak artık" derse ne yapıcaksın?

ve inan bana, diyecektir.
Bunu siz istediniz.

Çevrimdışı -Enez_Rinqo

• Üye
  • **
  • 78
  • #ЯIПGӨ $ΛΚ$ΛΚGIᄂᄂΣЯ ♦
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : 09 Mart 2010, 12:19:01 »
Awatar Olayi Aslnda Bİolara Dgldi,Buqatti ile aramda Olan Bişydi o,Kndsıde Blio;

Belalim Felan Glr Kurallar Bölümüne Bu Tip Bİşe Yazasa Tabikide Uyarim,Ama Suan Öle Bşy Yok Gördgmkadaryla

« Son Düzenleme: 09 Mart 2010, 12:19:23 Gönderen: -Enez_Rinqo »

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 09 Mart 2010, 12:23:31 »
yok, evet.

ama olmayışı, senin gibi birisi gelip bunu sonuna kadar sömürsün diye değil, burası özgür bir ortam, dikta yönetimi gibi "onu yapma, bunu etme, şu yasak, bu hede, o hödö" olmasın diye.
herkes özgürce davranabilsin diye.

Grumtor dedi dersin.
ya bu kural gelicek, yada sen ip ban falan alıcaksın, senin sen olduğun her accountun anında banlanıcak falan.
bunu mu istiyorsun?

Bunu siz istediniz.

Çevrimdışı -Enez_Rinqo

• Üye
  • **
  • 78
  • #ЯIПGӨ $ΛΚ$ΛΚGIᄂᄂΣЯ ♦
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : 09 Mart 2010, 12:33:33 »
Eyerki Beni;

Comic Sans Font Kullanıorm Diye   |   Yada Limegreen Color Kullanıorm Die Banlarsalar Poh,Nedmki Bn Onlarn Ayibi OluR
« Son Düzenleme: 09 Mart 2010, 12:34:03 Gönderen: -Enez_Rinqo »

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : 09 Mart 2010, 12:37:22 »
:)

stilden değilde renkten belki.

ama ondan da önemlisi, sürekli harf atlıyorsun, yada boşver maddeleri, sadece ama sadece Türkçeyi inatla katlediyorsun diye banlarlar.
ve bu ayıbı da ben dahil olmak üzere, herkes üstüne zevkle alır, oh iyi oldu der.

p.s. : dalga geçmicem, cidden merak ediyorum müzik zevkini. pm atarak söylersen, sevinirim.
şimdi. izninle pazara gitcem domates sebze felan alcam, diyet yapan adamın halleri  ;D
diğer yazılarını akşama okurum.
Bunu siz istediniz.

Çevrimdışı -Juzzky-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 340
  • Tamam Kes Küfrederim Paranı Verdim!
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 09 Mart 2010, 12:43:01 »
bak arkadaşım ilk önce konuşmasını öğreneceksin!
öyle harf atlayarak yazma moda olmuş bunu yapanlar zaten çocuk zamanında bizde yaptık ama geçti artık şu türkçeyi öldürme!
Now I Know, OnLy I Can Stop The Rain...

Çevrimdışı -Enez_Rinqo

• Üye
  • **
  • 78
  • #ЯIПGӨ $ΛΚ$ΛΚGIᄂᄂΣЯ ♦
    • E-Posta
« Yanıtla #24 : 09 Mart 2010, 12:44:25 »
:)

stilden değilde renkten belki.

ama ondan da önemlisi, sürekli harf atlıyorsun, yada boşver maddeleri, sadece ama sadece Türkçeyi inatla katlediyorsun diye banlarlar.
ve bu ayıbı da ben dahil olmak üzere, herkes üstüne zevkle alır, oh iyi oldu der.

p.s. : dalga geçmicem, cidden merak ediyorum müzik zevkini. pm atarak söylersen, sevinirim.
şimdi. izninle pazara gitcem domates sebze felan alcam, diyet yapan adamın halleri  ;D
diğer yazılarını akşama okurum.

Akşm Gl yazarm Ozaman  ;)

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 457
  • evliler de sever
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 09 Mart 2010, 14:00:49 »
senin yazılarına bakarken gözlerim yoruluyor büyüklü küçüklü yazıların hiç hoş durmuyor adeta beni tii ye alın der gibisin
tutumunu değiştirmeni öneririm
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

Çevrimdışı Tuana ExBurn

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 263
    • E-Posta
« Yanıtla #26 : 09 Mart 2010, 15:43:12 »
Bu şakamı ? gerçekmi ya ?  :-\
Tuana
Her Hakkım Saklıdır ®™
█║▌│█│║▌║││█║
© σяιnal

Çevrimdışı Persia

• # Yörünge Dışı
  • 1956
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : 09 Mart 2010, 15:48:34 »
Ben bi staff olsam tek nedenden banlarım.

Türkçeyi katlediyorsun.Bu yüzden artık düzgün yazmaya başlamalısın yoksa İp ban atılsın her hesap alma girişiminde reddedilsin.

I don't know who you are,but i will find you and i will kill you..

Blackrainbow Ex.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 09 Mart 2010, 16:26:21 »
†ÜrKch€ K@†iLiSin ßæßS
Seni Facebook'da ki Osman Mümtaz Rakmetal'a havale ediyorum. Tıpatıp onun gibi yazıyorsun. Kim bilir belkide sen osundur (:

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 1213
  • Legendary
    • Revolution
« Yanıtla #29 : 09 Mart 2010, 17:10:23 »
Açtığınız konuda +18 yazsa dahi küfür çok, buna müsaade edemem. Sadece bu olsa idi uyarı alırdın.

Sizi banlarken yaptığım açıklama şudur; Açtığı konu ve forumun düzenini bozacak davranışlar sergilediği için Enez-Rinqo isimli hesap kapatılmıştır.
Açıklamamda "Açtığı konunun uygunsuzluğu ile orda yazdıkları forum düzenini bozacak davranışlar..." böyle birşey yazmıyor. Dikkat ederseniz "ve" bağlacı var. Türkçe'nizin biraz zayıf olduğunu gözlemlediğimden açıklama ihtiyacı gerekiyor sanırım. Çünkü ordaki yazıyı anlasaydınız bu konuyu açmazdınız. Oradaki bağlaç sadece o konu için geçerli değil, cevap attığınız neredeyse tüm başlıklarda huzursuzluk çıkartmaya yönelik davranışlar sergiliyorsunuz. Sizi yakından takip ettim ve bu cezayı uygun gördüm. Bahsettiğim şeyleri yapmaya devam ederseniz bu hesabınızı da kapatacağım. Bu böyle devam ederse artık takip etmeyide bırakıp, siz açtıkta ben kapatacağım.

Dipnot: Yakın zamanda forum kuralları güncellenecektir.