bir kere, sadece bir kere normal biriymişsin, olamazsın ama herhangi bir arkadaşıma açıklama yaparmışcasına sana açıklama yapiyim.
sürekli saldırgan bir tavrın var, herkesin her dediğini saldırı olarak alıyorsun, bazı insanları iplememeyi, umursamamayı öğrenmen gerek.
ha öyle mi, gülüyorum sadece sana, yazık gibi cevaplar vermen bile, onları yüceltirken seni o yazık gördüğün seviyeye düşürür.
gene de, sen düştükten sonra kısa sürede yükselirsin ama o adamın daha çok yolu vardır, eğlendirir.
2. olarak, yıllardır bu forumlarda, ve pek çok gazetede, türkçenin kayıbı ile ilgili pek çok insan tartışıp duruyor.
tamam, dejenere olmuş, ve her an olmaya devam eden bir toplum olabiliriz, ama senin yazı stilin, dejenere olmayı aşmış bir stil.
herkesle alay edercesine, bundan hoşlanmayan değil, nefret eden herkesle dalga geçercesine bunu yapman, çok antipatik.
herkes harf atlar yazarken. herkes imla hatası yapar. bu forumda 1e1 doğru türkçe ile yazan kimse yok.
ama en azından biz dikkat ediyoruz.
sen buna tam tersi yönde, dikkatle harf atlayarak, her kelimenin başını ve hatta aralardaki harflerini büyüterek, g yerine q kullanarak, e yerine é kullanarak, çok göz alan ve aşırı dikkat çeken renkleri sürekli kullanarak, dikkat ediyorsun.
bu forumda renkli yazı yazan çok insan var ama herkesin stili bellidir.
kimisi sarı kimi yeşil yazar ama herkesin belli bir renk ve stili vardır.
ayrıca seçtiğin yeşil cırtlak, direk antipati topluyor.
ve kırmızı normalde dikkat çekmek için kullanılır, sen bunu her yazında kullanıyorsun, insanların artık dikkatini çekemiyorsun.
staff'larında insan olduğunu anlaman gerek. buraya cevap yazan kişilerin çoğunluğu sana ne gözle bakıyorsa, emin ol stafflarda o gözle bakıyordur.
belki içinden 1 tanesi 2 tanesi senin tarzından hoşlanabilir ama hep çoğunluğun sözü geçer.
ve sürekli olarak, staff'lara adam kayırma ithamında bulunuyorsun.
önce övüyorsun, senin gibi üst rütbeli, yüce staff diyerekten, sonra sen adam kayırıyorsun, sen yenisin, sen işi bilmiyorsun diye çemkiriyorsun.
unutma. bir cümlede "ama" varsa, önceki hüküm değerini kaybeder.
bu forum yıllarca, bıkıp usanmadan üye olan ve sağa sola salça olan "gayalad" gibi birisini kaldırdı, çekti, seni de çeker merak etme.
ama onun o olduğu anlaşıldığı her an, ban'ı yedi, sende yersin.
zira gidişatın o yolda.
bu da sana hiç saldırmadan, hiç tartışmadan, abi-kardeş-arkadaş-dost tadında bir kaç öğüt, açıklama..
ister feyz al kendine, ister puhahahaha adama bak "bebe" neler yazmış de.
senin bileceğin iş.
uzun uzun yazdım, vaktimin heba olup olmadığını hepimiz görücez.
bu arada, sahiden. merak ediyorum. hangi müziği dinliyorsun sen?
dinlediğin sanatçılardan biraz örnek verir misin bana, şarkılardan.
ister buraya yaz ister pmle bildir.
selametle..