Revolution UO

Ne yapalım?

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lord Of Darkness

• Üye
  • **
  • 828
  • Sağda Kral olsa, Bu meret Soldan döner...!
Ne yapalım?
« : 13 Mart 2010, 10:36:10 »
Farklı farklı başlıklar acılması kimsenin hoşuna gitmiyor eminim ama yapcak hiçbirşey yok.

- Macroları, Desktopu düzenleyelimmi Düzenlemeyelim mi?
- Evleri döşeyelimmi döşemeyelimmi?
- Skill kasalım mı kasmayalım mı?
- Binek le, madenle, Scrolle, Dragonla, itemle vs.vs. uğraşalım mı uğraşmayalımmı?

Daha güzeli için çabaladınızın farkındayım emeğinize saygısızlık etmiyorum ama bu tür durumlardan gına geldi artık. Olumlu yönden bakmaya çalıştım fakat bir noktada insan tıkanıyor. Bir hafta adam akıllı sorunsuz oyun oynayamadık. Hayatımızda yaşadığımız sorunları geçtim oyundaki sorunlar bitmiyor ya biz ne yapalım  >:( :D

Kolay gelsin. Saygısızlık değil belki sitem...

T - W - İ - L - İ - G - H -T  - - -  Z - O - N - E

Çevrimdışı Wahls Mastrodonato

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 341
  • Boss of The Mastrodonato's
    • E-Posta
Ynt: Ne yapalım?
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2010, 12:24:52 »
Hoşuna giden, seni eğlendiren her şeyi yap.

Geri alınırsa da, tekrar yapar gene eğlenirsin.

Çevrimdışı Requection

• Üye
  • **
  • 65
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2010, 13:23:45 »
Keşke haber verilse geri alınırken, ya da alınmak yerine bir save falan alınsa ondan önce daha iyi olacak aslında. 60 dan 80 e poison kasmıştım düşmüş tekrar 60'a heal 50 den 57 ye kasmıştım düşmüş 50'ye... İnsan kastığı skill silinince habersiz böyle başlıklar açabiliyor. Ben kendimi tuttum açmamak için elbet çalışma vardır diye saygısızlık etmek istemedim iyi tarafından baktım; çünkü onların neler yaşadığını biz burdan bilemeyiz ve nankörlük yapamayız. Sunucunun ne zorluğuyla cebelleştiklerini... Ya da özel hayatlarında neler yaşadıklarını... Olsun tekrar kasacağız ne yapalım.

• Üye
  • **
  • 828
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2010, 14:23:54 »
Elbette zorluk cektıklerı kesın. Bos durarak kafalarına gore gerı atayım falan demıyorlar. Ama her bir değişiklik beraberinde sorun getiriyor. Değişiklik olmadan oynayamayan playerlarında sayısı çok. Yenilik güzeldir ama beraberinde getireceği sorunlarda cabası. Nasıl bir elektronik aleti kurcaladığın zaman her ne kadar anlasanda başka bir taraftan farklı bir hata verir buda onun gibi birşey. Neresini açarsan başka taraftan sorun yaratıyor. Kasmaktan zevk alıyorum ama değişiklikler yüzünden kasmayı geçtim ağız tadıyla oyun oynayamıyorz. Yeniliklere karşı değilim illaki yenilik yapılsında demiyorum ama sorun çıkarcak ise yenilik falan istemiyorum kendi şahsıma. Ben bu şekilde oynamaktan memnunum... 56k faks modemde oynadığım zamanlarda yenilik falan yoktu. Ama saati bu zamana gore 1 TL iken ki bir cafe için oldukça pahalı, bu parayı ödeyerek yetmediği yerde borç yaparak saatlerce oynardım ve başından kalkmazdım aldıgım zevkde cabası. Her yenilik sorun getiriyor işte. Yenilikte yenilik deniyor. Yenilik yapılıyor üzerine yenilik yenilik diye tutturan adamlar niye yaptınız eskiye dönelim demeye başlıyor. En cok can sıkıcı noktada bu. Ben bu sekılde memnunum ama yenilikci kişiler yüzünden zevk almaz oldum. Sorun getirmiycek yenilikler yapılcaksa yapılsın. Stafflar da Oyun sahibide playerlar da sıkıldı bu durumdan. Diretmenin anlamı ne artık? Kurcalanmasın.

Çevrimdışı Requection

• Üye
  • **
  • 65
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 13 Mart 2010, 14:31:53 »
Bu grafiğe getirilebilecek maksimum yenilik sayısı da sınırlı zaten. Ultima-Online'ın oynanış sebebi bunlar değil, eskiden müptelası olanlar oynuyor daha çok bu oyunu.

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2010, 14:58:34 »
Eski Cliente geri dönüldü. Bu saaten sonra büyük bir geri atma yaşanmaz herhalde. Geri alınsa max. 1 önceki Save'e alınır. Bence.

• Üye
  • **
  • 828
« Yanıtla #6 : 13 Mart 2010, 15:08:18 »
İnsanoglunun doğasında var zaten hiçbirşey vermeden sürekli yeni birşeyler istemek. Cok nadirdir elindeki ile yetinmesini bilen...!