Revolution UO

oyuna giremiyorum acil

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı teamera

• Üye
  • **
  • 220
    • E-Posta
oyuna giremiyorum acil
« : 13 Mart 2010, 18:11:39 »
arkadaslar bayadır girmiyodum az önce girim dedim galiba patch gelmiş yaptım fln sonra cd takın gibisinden yazılar cıktı  revo klasöründen exe calıstırdım sonra acıldı kullanıcı adı ile şifreyi yazdım ama girmiyo bekliyo sunu diyo" coult connect to ultima online place try again in  a few moment" diyor yanlıs yazdıysam kusurabakmayın biraz panikledim galiba :)
Teamera , Teamerafix , Linda , Sexi , Blacksmith

Çevrimdışı teamera

• Üye
  • **
  • 220
    • E-Posta
Ynt: oyuna giremiyorum acil
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2010, 19:00:25 »
ya arkadaslar defalarca yaptım olmadı yokmu bi yetkili cevap yazdım oyunu kuruyorum sonra connectoru calıstırmadan setup exe calıstırıyom oyun geliyo kullanıcı adı ve şifreyi yazıyorum orda kalıyor beklıyo acmıyo server yerıne gelmıyo yokmu bi bilen arkadas

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2010, 20:06:34 »
Komple silip yeniden kurmayı denediniz mi?

Çevrimdışı teamera

• Üye
  • **
  • 220
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2010, 21:25:40 »
yapmadıgım bişey kalmadı sildim kurdum connectore tıklamadan setup exe tıkladım sonra actım neler yapmadım neler şifre fln yazıyom tıklıyom server listesi geleceği yerde kalıyo öle yazı cıkıyo "couldnt connect to ultima online. please try again in a few moments" diyo. baska da bi cacık olmuyo bi yardım pls :(

Çevrimdışı Wahls Mastrodonato

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 341
  • Boss of The Mastrodonato's
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2010, 23:10:31 »
logon.way mi ne öyle bi dosya var onu sil client tekrar indirsin belki düzelir :D