Revolution UO

Forum Kurallarına Öneri

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Blackrainbow Ex.

• Ziyaretçi
Forum Kurallarına Öneri
« : 24 Mart 2010, 20:12:43 »
Bildiğiniz üzere forumda bazenleri hakaretler ve küfürler olabiliyor. Bende az evvel bir başlıkta birisine "mahluk" benzetmesini kullandım. Birde veterinere gitmesini tembihledim.
Ama bunları dememin nedeni aileme ve loncama karşı yapılan asılsız iddaalardır. Nasıl staff gözünde oyuncunun ss i kabul görmüyorsa. Forumdada yayımlanmasın çünkü Bir ss bir yerden tutulup çok başka yerlere getirilebiliyor.
Zamanında çok iyi hatırlarım Smart isimli staff Lan bağlantıları hakkında bir oyuncuya açıklama yapıyordu. Ve staff Bana lan dedi buda ispatı gibi bir başlık açmıştı.
Demek istediğim şu. Staffın yaptırım olan bir konuda oyuncu staffla irtibata geçmeli ve foruma bunu yansıtmamalı kötülememeli. Ben nasıl hakaret ettiysem asıl hakareti o şahsım ve ailemin oyun tarzına illegal bir yol göstererek hakaret etmiştir.
Bu duruma müdahale rica ediyorum.

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
Ynt: Forum Kurallarına Öneri
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2010, 20:16:35 »
Gökhan abiyi beklemek lazım.

o bu tip şeylere bir ayar çekecektir hep.
az kaldı, dayanın.
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

Blackrainbow Ex.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 24 Mart 2010, 20:31:03 »
Gökhan gelene kadar ben bu zeka yoksunu Npc ler yüzünden banlanacağım.

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 25 Mart 2010, 03:30:20 »
npc'den npc'ye fark var kenk.
öyle deme.
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

Çevrimdışı a Horse

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 191
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 26 Mart 2010, 14:11:44 »
Öyle deme NPC lerde bile beyin var !!
ya ben bu adamın yazdıklarına sürekli gülüyorum ;D

gelelim konuya çok haklısın adam okadar sövüyor sövüyor yada sövmese bile zekasız salak mal gibi betimlemeler yapıyor biz karşılığını verince biz banlanıyoruz birde oyundada forumdada kimse kimseye sayın xxx diye hitab etmez ben arkadaşımla konuşurken yok artık ak falan derim yani bunlar erkeklerin ağzına yapışmış kelimelerdir kimse kraliyet soyundan değil herkes birbirine küfür eder mesela beni sinir eden adam uza gitlan ak derim ama yok ben sanın sülaleni bilmem neresinden bilmem ne şekilde bilmem ne yapıyım dersem bu küfüre girer ve ceza almalıyım ama çektir git lan falan bence küfür sayılmamalı...