Revolution UO

Cok Acik Bi Açıklama Bekliorm Sayin Stizz'den !

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Persia

• # Yörünge Dışı
  • 1956
    • E-Posta
Ynt: Cok Acik Bi Açıklama Bekliorm Sayin Stizz'den !
« Yanıtla #30 : 09 Mart 2010, 17:38:18 »
Kısacası yha cnm bn npyım gibi cmlelr kllnmyrsun kapish.

I don't know who you are,but i will find you and i will kill you..

Tyalieva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 09 Mart 2010, 19:14:26 »
Yazını duzeltmek ıcın çabala bence şimdi bır kagıda kalemle yazarkende böyle yazıyormusun gerçekten bu yazdıgı nbuyuk sorun birazdan bir link vereceğim eski bi başlıktan ordan çalışmanı öneririm çünkü yazı stilin gerçekten çok kötü tamam bizi ilgilendirmez istedigin gibi yazarım dıyorsun ama okuyucununda gozu var harfd atlama olabılır grumtorun dedıgı gıbı ama senınkı aşmış biraz.

Tyalieva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 09 Mart 2010, 19:21:07 »
http://turkish-speedtest.10-fast-fingers.com/

burdan duzgun yazmayı dene biraz düzeltmeye çalış.Çünkü senin suçun degıl boyle yazman zamanla alıskanlık olur yazın yazını duzeltmekte senın elınde.Yardımcı olabıldıysem.Normalde yardım etmezdım sataşıyordun geneldede bu sefer güzel yazdıgından edeyim dedim.

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #33 : 09 Mart 2010, 23:41:18 »
Şimdi Ringo;

Ceza verilmek isteniyorsa, illa ki kitabına uydurulur.3-5 satır kurala harfiyen uymadığı için yaptıkların seni masum göstermez, burda yeşilli kırmızılı isyanlara gelmişsin fakat biraz oturup idrak edersen açtığın başlıklar, üslubun, mizah anlayışın ceza almanı gerektirdi.Değişmezse emin ol tekrar gerektirecek.

Ben senin neden bu kadar ceza aldığını söyleyeyim; "Üslup"

Böyle bir Türkçe yok malesef, bu konuda hassasiyet gösteriyoruz ve yaptıkların bizlerin ve diğer üyelerin dikkatini iki veya üç kat daha çok çekiyor.Burası 15 yaş ergenlerinin piercing&tattoo forumu değil, eğer kaliteli bir server varsa bu kaliteli bir forumdan da geçmeli ve bu konuda imla çok önemli.Umarım bir nasihat olarak algılarsın.

Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

Çevrimdışı -Enez_Rinqo

• Üye
  • **
  • 78
  • #ЯIПGӨ $ΛΚ$ΛΚGIᄂᄂΣЯ ♦
    • E-Posta
« Yanıtla #34 : 10 Mart 2010, 12:04:19 »
Şimdi Ringo;

Ceza verilmek isteniyorsa, illa ki kitabına uydurulur.3-5 satır kurala harfiyen uymadığı için yaptıkların seni masum göstermez, burda yeşilli kırmızılı isyanlara gelmişsin fakat biraz oturup idrak edersen açtığın başlıklar, üslubun, mizah anlayışın ceza almanı gerektirdi.Değişmezse emin ol tekrar gerektirecek.

Ben senin neden bu kadar ceza aldığını söyleyeyim; "Üslup"

Böyle bir Türkçe yok malesef, bu konuda hassasiyet gösteriyoruz ve yaptıkların bizlerin ve diğer üyelerin dikkatini iki veya üç kat daha çok çekiyor.Burası 15 yaş ergenlerinin piercing&tattoo forumu değil, eğer kaliteli bir server varsa bu kaliteli bir forumdan da geçmeli ve bu konuda imla çok önemli.Umarım bir nasihat olarak algılarsın.

Ben Uzun Zaman Önce Erqen Oldum,Yaşmda 19

Sen Burda Gördgn Yazılarla Bnm YasımıYada Ergen Olup Olmadıgımı Cıkaramassn Bu Dedgn Bıraz Hakarete Gırıor,Ama Sıze Serbest Tabi Orasi Ayri Dewam Yani

Çevrimdışı -Enez_Rinqo

• Üye
  • **
  • 78
  • #ЯIПGӨ $ΛΚ$ΛΚGIᄂᄂΣЯ ♦
    • E-Posta
« Yanıtla #35 : 10 Mart 2010, 12:21:11 »
Açtığınız konuda +18 yazsa dahi küfür çok, buna müsaade edemem. Sadece bu olsa idi uyarı alırdın.

Sizi banlarken yaptığım açıklama şudur; Açtığı konu ve forumun düzenini bozacak davranışlar sergilediği için Enez-Rinqo isimli hesap kapatılmıştır.
Açıklamamda "Açtığı konunun uygunsuzluğu ile orda yazdıkları forum düzenini bozacak davranışlar..." böyle birşey yazmıyor. Dikkat ederseniz "ve" bağlacı var. Türkçe'nizin biraz zayıf olduğunu gözlemlediğimden açıklama ihtiyacı gerekiyor sanırım. Çünkü ordaki yazıyı anlasaydınız bu konuyu açmazdınız. Oradaki bağlaç sadece o konu için geçerli değil, cevap attığınız neredeyse tüm başlıklarda huzursuzluk çıkartmaya yönelik davranışlar sergiliyorsunuz. Sizi yakından takip ettim ve bu cezayı uygun gördüm. Bahsettiğim şeyleri yapmaya devam ederseniz bu hesabınızı da kapatacağım. Bu böyle devam ederse artık takip etmeyide bırakıp, siz açtıkta ben kapatacağım.

Dipnot: Yakın zamanda forum kuralları güncellenecektir.
Dıosun Ya Kendınde Forumdakı Uygunsuz Konu Ile Sadece Uyarı Werırdım Fakat Sadece Bununla Dııl Diorsun,

Her Konuda Gerılım Yaratıosn Felan Dıorsun,Butun konulara Gır Arastır Bakalm,Hiç Dururp Dururken Mıllete Bısey Demısmıyım Ben Hep Onlar Satasıor Laf Atıor Bnde Cewaplarını Werınce Butun  Hesap Bıze Patlıor,Hadi Bitane Konu Bul Burda Bu Tartısmayı Sen Baslatmssn De Senide Artk Hıc Yormıcm Cıkıcm Forumdan Tmm?
Hep SIz Haklısınz Ya Hadı Kanıtla Smdı Haklkı Oldgunu,

NOT:Forum Kuralları guncellenme Olayıda,Guncellendıgı Zaman Ordakı Kurallara Harfi Harfine Uyarım Ama Suan Guncel Dgl Gördgmkadaryla,Sız Kurallara Uymassanz Uyelern Kurallara Uymasnı Nasl Bklıorsnzkı?

Çevrimdışı -Enez_Rinqo

• Üye
  • **
  • 78
  • #ЯIПGӨ $ΛΚ$ΛΚGIᄂᄂΣЯ ♦
    • E-Posta
« Yanıtla #36 : 10 Mart 2010, 12:27:01 »
†ÜrKch€ K@†iLiSin ßæßS
Seni Facebook'da ki Osman Mümtaz Rakmetal'a havale ediyorum. Tıpatıp onun gibi yazıyorsun. Kim bilir belkide sen osundur (:

Al işte Bak Smdi Bn Buna Anladigi Dilde Cewap Wersem,Gene Rinqo Yapıo Mıllete Böle Şöyle Banlarsn Gene Dimi STİZZ !

Al Bıraz Gözunu Açta Etrafa Bak Bakalm,Bunun Gibi Sana Rhat Bi 20 30 tane Msj Göstereblrm,

Bak Bu adama BnBısy Dmsmıym Gelmiş Bebiş Felan Yazmıs,

Ama Tabi Şöylede Bişy War Tabi,Bu Adam Serwera Para werior Bide Master Güya,Desene Onun Tarafını Tutmıcmda Kımın Tutucam Sende Haklısn Stızz,Sakın Adil Olma Brda patron Sensn,Ama Untma Sadece Brda

Herkez Göruo Haklıyı Haksızı,Tek Artin Rütben Okadar

Çevrimdışı Tuana ExBurn

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 263
    • E-Posta
« Yanıtla #37 : 10 Mart 2010, 14:03:34 »
Al işte Bak Smdi Bn Buna Anladigi Dilde Cewap Wersem,Gene Rinqo Yapıo Mıllete Böle Şöyle Banlarsn Gene Dimi STİZZ !

Al Bıraz Gözunu Açta Etrafa Bak Bakalm,Bunun Gibi Sana Rhat Bi 20 30 tane Msj Göstereblrm,

Ama Tabi Şöylede Bişy War Tabi,Bu Adam Serwera Para werior Bide Master Güya,Desene Onun Tarafını Tutmıcmda Kımın Tutucam Sende Haklısn Stızz,Sakın Adil Olma Brda patron Sensn,Ama Untma Sadece Brda

Herkez Göruo Haklıyı Haksızı,Tek Artin Rütben Okadar

Bunun gibi 20-30 msj daha gösterebilirim demişsin...

Demekki sende bir sorun var arkadaşım?? bu kadar insana alay konusu oluyorsun çık git forumdan girme kendin için birşey yap.
Tuana
Her Hakkım Saklıdır ®™
█║▌│█│║▌║││█║
© σяιnal

Çevrimdışı caleb

• Kıdemli Üye
  • 5939
  • Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
« Yanıtla #38 : 10 Mart 2010, 18:03:46 »
http://www.uludagsozluk.com/k/degil-e-deyil-diyen-zihniyet/

Bu sayfalardaki yazıları incelersen eğer , eyer - deyil - eylence - beyenme , tarzı yanlışlarınıda görebilirsin. Tabii önce Türkçe yazmaya başladıktan sonra...
Prostartic
Frumpshkin

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #39 : 10 Mart 2010, 23:13:16 »
†ÜrKch€ K@†iLiSin ßæßS
Seni Facebook'da ki Osman Mümtaz Rakmetal'a havale ediyorum. Tıpatıp onun gibi yazıyorsun. Kim bilir belkide sen osundur (:

Batu sana burda bir yazı yazmış ve senin cevabın aşşağıda ki gibi olmuş...

Şimdi sen kendinle öyle bir çeliştin ki, kendi kendini haksız çıkarttın...

Nasıl diyeceksin ki Batu sana orda bebiş değil tam tersi Babs yazmış.

Sende aynı nitelikte yazı yazmana rağmen okuyamıyorsun ve kafana göre yorum yapıyorsun bizden de anlayış bekliyorsun...

Kusura bakmada senin okuyamadığın yazıyı bizim okumamızı bekleme ve sana gelen eleştirilerede açık ol...

Senden tek ricam olacak TÜRKÇE'mize sahip çık... Gelecekte çok lazım olacak...
« Son Düzenleme: 10 Mart 2010, 23:14:18 Gönderen: realkhan »
Dying Wish

Çevrimdışı Sucuk

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 420
  • Insanlar konuşur,hayvanlar bağırır.
    • E-Posta
« Yanıtla #40 : 11 Mart 2010, 01:49:25 »
banlayın sunu ya.
Ananas.    Live Fast Die Fun.
Family.
Same Old Basterd.

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 2461
  • Ne dediğinden çok ne yaptığın önemli
    • İnstagram
« Yanıtla #41 : 11 Mart 2010, 09:25:41 »
Stizz gereken açıklamayı yapmış. Başka soru ve sorunlarınız olursa Stizz e özel mesaj atarak cevap alabilirsiniz.
Her şey her zaman tarihe karışır..