Revolution UO

+15 spear yere bıraktıgım gibi kayboldu??????????

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sadece nedenini merak ediyorum o sırada save alınmadı. Bildiğim kadarı ile yere bırakılan item ler 120 sn eden once silinmiyor etrafda 15 dk icinde kimse gelmedi kimse yokdu.Sadece yönünü değiştirmek istedim düşünün geri alamadan kayboldu.Eğer nedeni varsa staflardan cevap bekliyorum.

Çevrimdışı [ MG ]

• # Yörünge Dışı
  • 1883
  • Alexander
Ynt: +15 spear yere bıraktıgım gibi kayboldu??????????
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2010, 23:16:31 »
Düzgün bir zeminde yere attıysan silinmemesi lazım, banka v.b. bir bölgede olupta yanında invis bekleyen birisi yada birileri olabilir.

« Yanıtla #2 : 01 Nisan 2010, 23:55:44 »
Zemin düzgündü evimin onu vendora yerlestiriyordum sonucda engebeli araziye ev kurulamıyor ve tenha bir yerde birilerinin olma ihtimali yok cunku 15 dk yı gecik suredir evimdeydim.vendor duzenliyordum.

Tyalieva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 01 Nisan 2010, 23:59:36 »
Bi kere bende yere bısı atınca yanda blub! dıye bısı yazıp sılınmıstı bag gıbı bısıydı ama sılınmıstı basına o gelmıs olabılır %1 gıbı bır ıhtımalle olabılıyor o.İtemini vermezler giden item verılmıyor ancak nedenini merak ediyorsan bu dedıgımın olma ihtimali yüksek.

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 02 Nisan 2010, 00:04:56 »
Hacı benim de 340 tane ağım silindi.

Gemide ağ atıyordum ağlar 170 lik baglerde 1 bag i bitirdim direk 2. yi alam dedim son anda balıklar çantaya bi doldu bag yere düştü dedim neyse sonra alırım.. 2 kere oldu bi de bu..

Neyse ağları falan bitirdim balıkları safe e atıyom balıklar bitti bagler yok..

Çevrimdışı a Horse

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 191
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 02 Nisan 2010, 13:14:59 »
banada 2 gün önce oldu bankamdaki 1.7mlik çek kayboldu arıyorum arıyorum yok ama ne işse bankanın en üstünde fire robe çıktı?ben 1 kere aldım fire robe oda pm chardaydı warlock charıma hiç robe almadım bankanın üstünde fire robe çıktı 1.7mlik çek kayboldu :D

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #6 : 02 Nisan 2010, 21:41:00 »
uo bug abuse lara acık bır oyundur.Geçmiş olsun
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı Huor Amras Calafalas

• Kıdemli Üye
  • 4997
  • Ceset Tamer
    • Facebook
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 02 Nisan 2010, 21:47:01 »
Trinsic , Fire ısland , Buc , West , aklıma şuanlık bunlar geldi..

Trinsic , Fire Isladn ve Buc bataklık oldugu için topragın altı sular ile dolu oldugu için yani bazı yerlerinde direk yere attıgın şey kayboluyor...

bazen markların da bile sorun olabiliyor..
gitmek istediginiz yer sular altında kalmış gibi bir yazıyla baş başa kalabilirsin.

West ise zemini bozuk oldugu için item aslında kaybolmuyor sadece görünmüyor.. koydugun yerde item varmış gibi 5 - 6 kere çekiştir eline gelir.

Not:

bazen itemler kayboluyor gibi görünnüyor yere atınca ama sen o itemi aslında yere atamadıgın için öyle görünüyor cantandan başka item oynatıncada çantana geri düşüyor , o zamandan bu zamana ölmediysen bi dene derim.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2010, 21:48:46 Gönderen: Huor Amras Calafalas »
Kuşkusuz en büyük yargı , etrafınızdaki herkesi '' insan '' sanmamızdır.

« Yanıtla #8 : 03 Nisan 2010, 04:32:18 »
Çok şey denedim ama geri getiremedim neyse sağlık olsun soğuk su içtim zatten üstünede umarım bundan sonra yaşamam böyle talihsizlikler...

Çevrimdışı Gabito

• Üye
  • **
  • 714
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 03 Nisan 2010, 15:17:05 »
bazen itemler kayboluyor gibi görünnüyor yere atınca ama sen o itemi aslında yere atamadıgın için öyle görünüyor cantandan başka item oynatıncada çantana geri düşüyor , o zamandan bu zamana ölmediysen bi dene derim.