Revolution UO

Enes Ringo adlı kullanıcı stafflar baksın lütfen

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaderblues

• Ziyaretçi
Yetkili başvurularında bile bununla ilgili bir madde Türkçeyi düzgün kullaması isteniyor ancak forumdaki kişilerden gözüme çarpan özellikle bu enesringo adlı kullanıcı nasıl derler Tikky TürkChe si kullanıyor bu tarz kişilere uyarı yapılması gerektiğini düşünüyorum eğer yapılmayacaksa bu forum moderatörleri yada in game yetkililere alım aşamasında istenen Türkçeyi düzgün kullanma şartı kaldırılsın yoksa çok mantıksız oluyor çelişiyor.diyeceksiniz siz çokmu güzel konuşuyorsunuz Türkçeyi.en azından
Yha bendhe BilMiYoRDUmki o Adamın Guildthe Olduğhunu gibi cümleler kurmuyoruz.bu konuyla ilgili görüşlerini yazınız

Çevrimdışı a Horse

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 191
    • E-Posta
Ynt: Enes Ringo adlı kullanıcı stafflar baksın lütfen
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2010, 12:42:57 »
Yetkili başvurularında bile bununla ilgili bir madde Türkçeyi düzgün kullaması isteniyor ancak forumdaki kişilerden gözüme çarpan özellikle bu enesringo adlı kullanıcı nasıl derler Tikky TürkChe si kullanıyor bu tarz kişilere uyarı yapılması gerektiğini düşünüyorum eğer yapılmayacaksa bu forum moderatörleri yada in game yetkililere alım aşamasında istenen Türkçeyi düzgün kullanma şartı kaldırılsın yoksa çok mantıksız oluyor çelişiyor.diyeceksiniz siz çokmu güzel konuşuyorsunuz Türkçeyi.en azından
Yha bendhe BilMiYoRDUmki o Adamın Guildthe Olduğhunu gibi cümleler kurmuyoruz.bu konuyla ilgili görüşlerini yazınız
+1

Çevrimdışı Fireracker Twilight

• Üye
  • **
  • 966
  • Oly-Revo
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2010, 13:10:43 »
yav arkadaş her konuda sen atlıyorsun  anlamıyorumki seni bak inanki sürekli takip ediyorum forumu her konuda birebir seni görüyorum yani
kim ne yaparsa yapsın seni ilgilendirirmi ya? isteyen istediği gibi konuşmakda serbest.

Çevrimdışı finalcry

• Kıdemli Üye
  • 1732
  • Farcry Biohazard --- Worker Biohazard
« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2010, 14:14:56 »
Zamanında çok söyledik. Belalım bu tarz işlere güzel şeyler yapıyordu.

Bahsettiğimiz şey Türkçe! Bunu şu andaki mod lar anlayamıyor. Her şeyi geçtim, bu dili kuran kişiler bu ülkeyi kuran ve hepimizin gözünde idol veya büyük kişiler. Şimdi böyle tip çocukların bu dili bu kadar salakça, iğrenç bir şekilde kullanarak onlara yaptığı saygısızlığı, kurtuluş mücadelesinde bu dil, bu vatan uğruna canını veren dedelerimizin yaptıklarını boşa çıkartıyor.

Bir ülkeyi yıkmak istiyorsan önce dilini yıkacaksın diye bir söz vardır. Dünyaca bilinen kişinin sözü buyrun aynısını direk yazayım “Bir ülkeyi yıkmak istiyorsanız, dilini tahrip edin"     KONFÜÇYÜS.

Ve hala bazı kişiler, "yok dili öyle konuşuyor ne olacak, ya bırakın takılsın hoş bence" vs vs yazılar yazıp beni iyice sinirlendirmelerinden nefret ediyorum.

Ben birisine salak desem hesabım banlanıyor. Ama adam güzelim dilimizi TÜRKÇEMİZİ salak hale sokuyor ve üzerine ödüllendiriliyor.

YETER!

Ya bu adam düzgün yazmaya başlayana kadar forumdan uzaklaştırın, yada ben bu forumu baltalamak için elimden geleni yapayım. IP ban atsanıza bile çaresi bol nede olsa...

Saygılarımla!
+++1

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2010, 14:44:08 »
07.04.2010 itibari ile kurallar içersine eklenmiştir. bu tarihten itibaren türkçe yazım kurallarına aykırı olan tüm yazılara gerekli ceza uygulanacaktır.

http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,44579.0.html

Kaderblues

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 07 Nisan 2010, 14:45:47 »
ilginiz için teşekkürler.topici kitleyebilirsiniz tartışma çıkmasın.

Çevrimdışı finalcry

• Kıdemli Üye
  • 1732
  • Farcry Biohazard --- Worker Biohazard
« Yanıtla #6 : 07 Nisan 2010, 14:54:28 »
07.04.2010 itibari ile kurallar içersine eklenmiştir. bu tarihten itibaren türkçe yazım kurallarına aykırı olan tüm yazılara gerekli ceza uygulanacaktır.

http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,44579.0.html
ilginiz icin tesekkurler
artik o uyuz uyuz yazilari okumaya calismak zorunda kalmicaz   :)
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2010, 14:57:34 Gönderen: finalcry »

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #7 : 07 Nisan 2010, 19:13:43 »
Forumlardaki dil katliamı uzun süredir rahatsız edici boyutlardaydı, Ringo'yu artık can çekişen bir duruma son darbeyi koyup bu kuralı yürürlüğe koyma konusundaki öncü rolü  için kutluyorum.

Fakat çoğun(m)uz dili yanlış kullanıyor, farketmeden.Umarım artık dikkat edilir.
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2010, 19:14:23 Gönderen: Dakmor »
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/