Revolution UO

Dünyanın en basit FİX lenmeyen bugu. Stam full adamin içinden geçemiyorum.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cyan

• Yeni Üye
  • *
  • 17
    • E-Posta
Revolution un farkı mı bu? 100 kere bildirdim. 101. yi foruma yazıyorum. Dünyanın EN dandik serverinda bile olmayan bug BU SERVERDA niye var ? Ben NEDEN stam ım fullken adamın veya atının üzerinden geçemiyorum ? Bir yetkili bana bunu açıklasın. Bu çor çocuğun bile sömürdüğü bi bug iken niye hala süpersonik sistemlerle ugrasılıyor da BU BASİT bug düzeltilmiyor? Açıklama bekliyorum artık. Saygılar.

Çevrimdışı Shaklaban

• Üye
  • **
  • 425
    • E-Posta
Adamın üzerine çift tıklaman lazım buradaki sistem farklı.

Çevrimdışı Cyan

• Yeni Üye
  • *
  • 17
    • E-Posta
peace de iken mi çift tıklamalıyım ? npc yada adam farkeder mi? biraz daha bilgi verebilir misin?

Edit: Şimdi söylediğini denedim. adama tıklayarak çıkabildim ama npc ye tıklayınca olmadı aynı şey. atla sıkıştırma problemi için soruyorum...
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2010, 21:03:26 Gönderen: Cyan »

Çevrimdışı a Horse

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 191
    • E-Posta
çok enteresan bu üstünden geçme olayı duelloda mana fullken adamın üstünden 10 kere geçtim normalde geçersin stam düşer bazende herifin profili açıcam 2 kere tıklıyorum üstüne atlıyor çok sapıkça bir sistem... düzeltilmesi lazım orjinal haliyle olması lazım yani tıklama falan olmamalı üstünden geçince stam fullekn geçmeli

Çevrimdışı Cyan

• Yeni Üye
  • *
  • 17
    • E-Posta
çok enteresan bu üstünden geçme olayı duelloda mana fullken adamın üstünden 10 kere geçtim normalde geçersin stam düşer bazende herifin profili açıcam 2 kere tıklıyorum üstüne atlıyor çok sapıkça bir sistem... düzeltilmesi lazım orjinal haliyle olması lazım yani tıklama falan olmamalı üstünden geçince stam fullekn geçmeli

Bende aynı görüşteyim de server ın standartı buysa tamam böyle olsun. Ama bu konuda bilgiyi ben playerdan almamalıyım yani sistem böyleyse bu bir bug değilse bunu bi yerde okumalıydım sitede yada forumda.

Çevrimdışı winstonn

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 221
    • E-Posta
npc den geçemiosn ve bu bence bug ozellikle konulmuşsa da cok sacma ve çift tıklama olayı da tamamen gereksiz..pot içip gecilebilmeli..bu bugu kullanan cok player war.
|тнє σтнєяѕ|

Çevrimdışı Cyan

• Yeni Üye
  • *
  • 17
    • E-Posta
npc den geçemiosn ve bu bence bug ozellikle konulmuşsa da cok sacma ve çift tıklama olayı da tamamen gereksiz..pot içip gecilebilmeli..bu bugu kullanan cok player war.

bu bugdan her öldüğümde bi page attım işte. 10 kere falan page atmışımdır. :)

Çevrimdışı Pastırmalı Yumurta

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 300
    • E-Posta

Çevrimdışı w0lf

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 408
  • Kill For Life
    • E-Posta
ayrıca bu invislerin üstünden geçememede ayrı bi sıkıntı
Wolf Murderous

saçlarına aklar düşmüş be reis...

Çevrimdışı a Horse

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 191
    • E-Posta
o ayrı bir muamma zaten

Çevrimdışı winstonn

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 221
    • E-Posta
Serverda başka yerlerde olmayan şeyler getirelim ozenti olmayalım çabası,artık cok acaip bi boyut kazandı..serwer resmen şu an işi bitmiş 60 model arabalar gibi..15dk da bi saveler,durmadan cıkan ve cozulmeyi beklemekten vazgeçen buglar,acaip acaip sistemler fln..hyr gerçekten merak ediorm serwerda napılıo ? bi bakıyorum yok çim saha yarışı gelsin mi fln tartışılıyo..ya en basiti guild boyasıyla duz mage robe boyansın dedik ay oldu bekliyoruz,serwer saçma sapan goçüyo cozum bulunamadı 15dk da bi save atmaya geçtiler fln..yani anlamadıgım butun herşeyi fixleyebilicek bi robert mi war..diger gmler sadece yarışma fln mı yapabilio nedir bu..SORUNLAR ÇOZÜLSÜN ARTIK!!! Forumda yaza yaza bi hal olduk ama hala HİÇBİRŞEY duzeltilmedi..aksine hergun saçma sapan şeyler ekleniyo,buglar cıkıo..sorun duzeltmek zor ama yenilik yapması kolay heralde ve herkes kolaya kaçıyor..
|тнє σтнєяѕ|

Çevrimdışı Shaklaban

• Üye
  • **
  • 425
    • E-Posta
Uof*ck adlı bir program var stam full olmasa bile playerların üstünden geçmeyi sağlıyor. Belki onu engellemek için konmuştur.

Çevrimdışı Gabito

• Üye
  • **
  • 714
    • E-Posta
ayrıca bu invislerin üstünden geçememede ayrı bi sıkıntı
xD o konu hakkında aslında çok baba bir fikrim var ama adam lazım xD

10 kişi brit köprüde dizilip invis olacan sonra 3-4 pk da sürekli geleni gideni kesecek xD

Çevrimdışı Cyan

• Yeni Üye
  • *
  • 17
    • E-Posta
Abi ben görmediğim adama takılmaktan , ata vs. takılmaktan paranoyak oldum adım atamıyorum britte. Yok tarla köşesine takıl invis e takıl arkana at koysunlar ona takıl. Herhangi bir konuymuş gibi bu konu hakkında da cevap alama forumda bide üstüne. Tekel işçileri gibi pes etmeycem galiba staff cevap verene kadar grevdeyim bu topicte yatar bu topicte kalkarım :) .

Çevrimdışı kcomeby

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 263
  • i'm kind of a big deal
    • E-Posta
serverlar speed vs den kıvranırken serverın durumu iyi. özellikle lag falan hiç yok, kopmalar olsada eleştirdiğiniz 15 dakika save i sayesinde zararda görmüyorsun. birşeyide beğenin zaten.