Revolution UO

Balık Ağını Aynı Noktaya Atmak ?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaderblues

• Ziyaretçi
Balık Ağını Aynı Noktaya Atmak ?
« : 22 Nisan 2010, 18:25:00 »
şimdi benim gemim yok bu yüzden her hangi bir limana gidip yanıma aldığım 25 adet ağı atıyorum mesela hemen ard arda atıyorum ve aynı noktaya 15.ağı attığımda bi bankaya kal ort por çekiyorum o sırada geriye kalan 10 ağıda atıyorum bütün ağları attıktan sonra bankaya uçmuş oluyorum ve yere düşen balıklar ben bankadayken yere düşmüş oluyor.oradan da bankaya atıyorum bu şekilde ağ atıyorum yani.şimdi sormak istediğim şu 25 balık ağınıda aynı noktaya attığımda balık sayısında veya sos düşme oranın bir azalma oluyormu ? 25 ağıda 25 AYRI noktaya atsam daha fazla balık elde etme olanağım varmı yoksa hepsini AYNI noktaya atsamda fark etmiyormu?bilgisi olan varsa yazabilirmi.teşekkürler.
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2010, 18:32:26 Gönderen: Kaderblues »

Kaderblues

• Ziyaretçi
Ynt: Balık Ağını Aynı Noktaya Atmak ?
« Yanıtla #1 : 22 Nisan 2010, 18:43:39 »
bu konu hakkında bilgiye sahip olan balıkçı kimse yokmu acaba ?

Çevrimdışı Leblebiyi kavurdum

• Üye
  • **
  • 85
  • LebLebiyi Kavurdum Dumanını Dumanını Savurdum.
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 22 Nisan 2010, 18:47:34 »
kardeş zaten aynı noktaya atmak gibi bi şey olsaydi adam neden gemi alıp o kadar acılıp ag atmayı düşünsünki

evet azalıyor.
LébLébiyi Kavurdum Dumanını Dumanını Savurdum Ah ßici ßici LébLébici.

Kaderblues

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 22 Nisan 2010, 18:48:17 »
hayır kimi fark etmez diyor kimi fark eder diyor :S bi kaç kişi daha yorum yapsın lütfen :D

labak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 22 Nisan 2010, 21:04:21 »
hem balık az çıkıyo hemde sos senin yolunla.

Tyalieva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 22 Nisan 2010, 21:11:50 »
Valla çeşitli yorumlar var bununla ılgılı ama ağ ne zamandır atmamıstım sora attıgımda sureklı tıklayarak attım az balık dustu sora gemı hareket ederken attım gayet iyi düştü sen yine öyle yap yani.

Çevrimdışı mac5

• Üye
  • **
  • 866
  • Kaybolsun Sesler
    • Akuatürk
« Yanıtla #6 : 22 Nisan 2010, 22:04:37 »
Aynı noktaya atmak ile farklı noktalara atmak arasında bir fark bulunmamaktadır.

Ancak seri ağ atımı ile delayli ağ atımı arasında fark elbette ki vardır.

Her ağ arasını ortalama 4-5 sn tutarsanız maximum verim alırsınız.

Her ağdan ortalama 100 balık çıkartmanız normal bir durumdur.

Çevrimdışı Darken

• Üye
  • **
  • 111
  • Fellowship
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 23 Nisan 2010, 01:03:00 »
%100 emin olmamakla beraber hatırladığım kadarı ile sos oranını bariz bir şekilde düşürüyordu o yöntem.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2010, 01:03:31 Gönderen: Darken »

Çevrimdışı Castiel

• Üye
  • **
  • 51
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 23 Nisan 2010, 05:58:26 »
Farklı noktalara atmak doğru kelimeyi bulamadımda put gibi birşey fark etmiyor kimi zaman 200 ağdan 8 tane sosda elde ettiğimi bilirim hiç elde etmediğimide bilirim delayında fark ettiğini sanmıyorum ama bende nolur nolmaz diyerek 2-3 delayla atıyorum.

Ek olarak 20 şer 20 şer şeklinde atma ağları yanına al 150 200 ağ (bless atıp) sonra geç gemine at hepsini safe box bulundur bir köşede balıklarıda onun içine at ondan sonrada bir bankaya gidip bankana at safeboxla biraz uğraş çözersin kendince kolay yolunu bulursun ama taşıma için safe boxu kullan yere düşüncede merak etme kimse alamıyor safeboxu ancak üzerindeyken ölürsen alırlar onuda açamazlar son olarakta 120 saniyede gemide dahil olmak üzere her yerde kayboluyor ben mağdur oldum sen olma..

« Son Düzenleme: 23 Nisan 2010, 06:25:38 Gönderen: Castiel »

Çevrimdışı Darken

• Üye
  • **
  • 111
  • Fellowship
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 24 Nisan 2010, 21:08:36 »
geminin kasasında silinmiyor

Çevrimdışı Malißu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 285
    • Oyunla Alakalı Herşey
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 24 Nisan 2010, 23:19:49 »
şimdi yaklaşık 20.000 ağ atıcamda ben hep aynı noktada geminin heryerinde ard arda basarak atıyorum yani önüne ortaya sağa sola heryerini dolduruyorm bir anda geminin sonra onlar silinince biraz ilerleyip aynı şeyi yapıyorum bir arkadaşda olduğun yerde dur sürekli forward yaz gemi hareket halindeyken sürekli tıkla ağlara öyle daha iyi olur dedi acaba doğrumu?
Hayatımın Bineği...

Ctrl+W Yapmamanızı Öneririm...