0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: "Burhan Altıntop"Alıntı yapılan: "Alona"Germiyelim ortami Topic Amacina Ulaşssin Metinde aydinlansin bizde..Walla stafflar zevkine jaile atıyor buda keyfi bir jaildir bence ***2: Zewki için Atamaz..Atarsa da ss çikartamaz ortaya ve ss çikartamadiği zaman neler olur az cok bilirsiniz..Görevden uzaklaştirmaya kadar gider ( süreli olarak )
Alıntı yapılan: "Alona"Germiyelim ortami Topic Amacina Ulaşssin Metinde aydinlansin bizde..Walla stafflar zevkine jaile atıyor buda keyfi bir jaildir bence ***2:
Germiyelim ortami Topic Amacina Ulaşssin Metinde aydinlansin bizde..
Alıntı yapılan: "Bulut(Simone De'Cartes)"Alıntı yapılan: "Burhan Altıntop"Alıntı yapılan: "Bulut(Simone De'Cartes)"Daha anlaşılır olması için yazdım sanane Post kasman beni çok sinirlendiriyor sana sataşıyorum varmı ? :smt019 Ahahaha post kasıtyrmuşum Sen anlamadın yahu hala post sayısının SANA BİR GETİRİSİ YOKUmarım bu sefer anlarsın ***2: Post sayısının getiri olmadığını ben gayet iyi biliyorum ama bunu SENİN anlamaman beni sinir ediyor . Anlatabildimmi ?
Alıntı yapılan: "Burhan Altıntop"Alıntı yapılan: "Bulut(Simone De'Cartes)"Daha anlaşılır olması için yazdım sanane Post kasman beni çok sinirlendiriyor sana sataşıyorum varmı ? :smt019 Ahahaha post kasıtyrmuşum Sen anlamadın yahu hala post sayısının SANA BİR GETİRİSİ YOKUmarım bu sefer anlarsın ***2:
Alıntı yapılan: "Bulut(Simone De'Cartes)"Daha anlaşılır olması için yazdım sanane Post kasman beni çok sinirlendiriyor sana sataşıyorum varmı ? :smt019
Daha anlaşılır olması için yazdım sanane
Alıntı yapılan: "Burhan Altıntop"Alıntı yapılan: "Bulut(Simone De'Cartes)"Alıntı yapılan: "Burhan Altıntop"Alıntı yapılan: "Bulut(Simone De'Cartes)"Daha anlaşılır olması için yazdım sanane Post kasman beni çok sinirlendiriyor sana sataşıyorum varmı ? :smt019 Ahahaha post kasıtyrmuşum Sen anlamadın yahu hala post sayısının SANA BİR GETİRİSİ YOKUmarım bu sefer anlarsın ***2: Post sayısının getiri olmadığını ben gayet iyi biliyorum ama bunu SENİN anlamaman beni sinir ediyor . Anlatabildimmi ?Ben anlaçışımki sana anlatıyorum bir tane boş ğpos atmadım senin gibiÖrnek olarak senin konu dıına açtığın "Burhan altıntop nişantaşılı üst düzey yöneticiyim 1 topici
Her neresi ise çok saçmaydı tam post kasmalık bir topicti yani
Burhan ve Bulut isimli arkadaşlar , konuyu dağıtmayalım lütfen , aksi takdirde şikayet etmek zorunda kalacağım.
Arkadaşlar İlk Önce Eger Yanlışım Warsa Özür Diliyerek Bu Topici Açıyorum !!!Charım Yaklaşık 4 5 Gündür Jailde Ve Nie Oldugunu Tam Olarak Bimiyorum !Sayın Ownerimde Buraya Baş vurmamı Söledi Tamam ! Webs Ne'Verost Nie Jailde ! ? İyi Eglenceler
Alıntı yapılan: "Metin"Arkadaşlar İlk Önce Eger Yanlışım Warsa Özür Diliyerek Bu Topici Açıyorum !!!Charım Yaklaşık 4 5 Gündür Jailde Ve Nie Oldugunu Tam Olarak Bimiyorum !Sayın Ownerimde Buraya Baş vurmamı Söledi Tamam ! Webs Ne'Verost Nie Jailde ! ? İyi EglencelerBurdan Devam Edelim..
Arkadaşlar Yazın İş Nedeni İle Charımı Yegenime Bıraktım Ve o Snrm 3 4 kere 1er Saatlik Jail Almış Ve Ben Bu Serverde Hiç Jail Almamıl bir İnsan Olarak Çok Agırıma Gitti Beni Bu Serverde Bilen Bilir Kimseye Bir şerefsizligim Dokunmadı Ama Sanıyorumki Benim Ss İstemek Dogal Hakkım Dimi ? Ve Şunuda İlave Etmek İstiyorum Ben Forumlara Koymuyacaktım Aslında Gm Bey Dedi Koy Bende Ss Koyarım Dedi Bende Tamam Dedim Olay Bu Arkadaşlar Sanıyorum Zaten Uzatılacak Bi Konu Yok Ama Gerçekten Sizlerden Çooook Özür Diliyorum Kusura Bakmayın Benim İçin Parmaklarınızı Yoruyorsunuz Sizlere Çok Teşekür Ederim Ve Bu Serverde Sizin Gibiler Olduktan Sonra Bu Serverin Sırtı Yere Gelmez !!! :furina: Hürmetler !