Revolution UO

Tavsiye / Yardım

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ralishaz

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 81
    • E-Posta
Tavsiye / Yardım
« : 25 Nisan 2010, 17:46:27 »
Selamlar.

Eski bir revolution oyuncusuyum. Daha önce Astor Piazzolla, Tresca, Brussolo , Jose, Jose Arcadio adlı charlarımla uzun süreler oyunda bulundum. Dead Can Dance adlı bir giuildim de vardı. Ve haksız bir biçimde banlanınca oyunu bıraktım. Baya süre oldu. Eski acc'larımın hepsinin silindiğini gördüm. Muhtemelen uzun süre girilmeyen acc'lar silindi.

Şimdi benim sormak istediğim şu. Bugün oyuna yeniden başlamak isteği doğdu içimde..  Ama eskisi gibi oyuna ayıracak vaktim yok. Hatta hiç yok. Yeni bir acc. açıp kasmayı düşünüyorum. Size 4 soru soracağım, bana üşenmeden kapsamlı cevap veren arkadaşlar olursa çok sevinirim/teşekkür ederim...

1) PH durumun nedir? Item bolluğu ne derecedir? Elimde +3 'le dolaşmak zorunda kalmıyım.. En azından +9'lar hala bolmudur? Eskiden rot,krakenden çıkardı.. vs..
2) 3 4 sene önceye nazaran animal lore , armslore, resist spell gibi skiller zorunlu/yararlı hale geldi mi? vs..
3) Warlock/Warrior dengesi nedir? Silaha poi sürmek için yine 40dan az magerymi gerek? Magical studded set, blackrcok-bloodrock oyunda çok bol mu var? Yoksa nadir mi ?...
4) Para kasmak kolay mı? Önerebileceğiniz metod var mı? Skill kasmak için önerebileceğiniz kolay bir metod var mı?
5) Bİr de unutmadan.. hangi combat skili en çok tercih ediliyor? Hangi silahları işe yarıyor söylerseniz sevinirim..

Çoğunun cevabı eminim forumda vardır ama aramaya pek vaktim yok. bana toparlayıp yanıt verecek bir arkadaş olursa sevinirim..
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2010, 17:49:42 Gönderen: Ralishaz »

haniball

• Ziyaretçi
Ynt: Tavsiye / Yardım
« Yanıtla #1 : 25 Nisan 2010, 17:52:05 »
ph durumu gayet iyi pmage bu ara cok sağlam warriorda öle warlock az eziliyor kanımca parayı balıkcılık la kasabilirsin iyi para kazandırıyomuş denemek nasip olmadı + cıkma oranı aynı rottin kraken 9 cıkıyor sw nadir rastlaya bilirsin invul deri set yok dragon derilerinden barbed horned spined deri set var 42 armor veriyorlar galiba skill kasmak için forumlar da bi bölüm var ordan kasacak kişilerle kasabilirsin adı aklıma gelmiyor bölümün :D

Çevrimdışı Ralishaz

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 81
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2010, 18:29:49 »
Sadece para kasarsam
en azından +9 silah satın alabilir miyim ? Playerlar satıyor mu bolca ? BS set ve silah satma oranı nedir vendorlarda?

haniball

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 25 Nisan 2010, 18:33:01 »
set ler bu ara pahalı mf oynarsan onlarda fiyatlar düşük +9bs yi 50k 40 dan rahat bulabilirsin balıkcı ile para kasarsan 15 bile alırsın gün de max 3m kasılıyor galiba balıkcı ile sos lar da cabası

Çevrimdışı Ralishaz

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 81
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 25 Nisan 2010, 18:45:35 »
BS'ler her zamanki gibi bol diyorsun o zaman.. :)  Bana yavaş geldiği için pek mf olmuyorum. Warlock kasıcam sanırım bs ile idare ederim silahı bolsa.
Etkinlik pvp lerinde genelde warriorlar işe yarıyor zannımca? Belki ilerde kasarım bir warrior.

MF-warlock iş yapar dersen içim rahatlayacak. Bir karar vereyim hemen başlıyacam skill kasmaya.

100 tactics
100mf
80 heal
80 anatomy
75 eva
90 magery
75 meditasyon
100 poi

skill dağılımı hakkında ne düşünüyorsun?

Birde balıkçı açacağım. Tailor balıkçı.. Cartography ve lockpicking (ikisin birden) kasmalı mıyım. Hazineleride açmak istiyorum çünkü...

« Son Düzenleme: 25 Nisan 2010, 18:47:06 Gönderen: Ralishaz »

Çevrimdışı kcomeby

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 263
  • i'm kind of a big deal
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 25 Nisan 2010, 18:59:17 »
ralishaz, magelerde klasik ice, fire robe cinsinden yani 1. sayfa büyüleri yemeyen energy robe lardan var. bu robelar ucuz olduğu için magelerin %80 i falan kullanıyor. dolayısı ile warlock olursan mage i anmani ile fizzle laman gerekicek ki bu mananı bitirmesi dışında büyüyü yiyeceğini anlasanda poison ı fizzle layamamana neden oluyor. sonuçta warlocklar pek iç açıcı durumda değil. en azından mage e karşı çok parlak durumda değil.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 25 Nisan 2010, 19:08:39 »
Anatomi ve silahın verdiği damege arasında doğru orantı var, ne kadar anatomi yüksek o kadar silahın fazla damege veriyor...
Bunu göz önünde bulundur derim, geri skillerin gayet normal...
Dying Wish