Revolution UO

Sw / Mf / Fence

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ralishaz

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 81
    • E-Posta
Sw / Mf / Fence
« : 26 Nisan 2010, 13:43:04 »
Selamlar. Arkadaşlar bir warlock yapıcam ama hangi combat sınıfını seçeceğim konusunda kararsız kaldım.
Mf stam çekmiyor dediler. Ben yavaş olduğu için de sevmem pek ama bir arkadaş silahları hem ujcuz hem bol dedi.
Combat sınıfları hakkında daha ayrıntılı açıklama yapabilecek bir arakdaş varmı acaba? Bollukları, etkileri (damage*hız) ve ortalama fiyatları konusunda..
Ve genelde hangi silahlarının kullanıldığından  bahsedermisiniz?
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2010, 13:44:24 Gönderen: Ralishaz »

Çevrimdışı Malißu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 285
    • Oyunla Alakalı Herşey
    • E-Posta
Ynt: Sw / Mf / Fence
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2010, 13:52:00 »
şimdi katana deli gibi hızlı warfork critical koyuyor +15 warforkun 70 falan koyduğuna gözlerimle şahit oldum bsye gelince stam falan pek çekmiyor ben hep warlock olara mf kasarım ama senin bileceğin iş
Hayatımın Bineği...

Ctrl+W Yapmamanızı Öneririm...

Çevrimdışı Ralishaz

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 81
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2010, 14:10:39 »
spear - katana - bs
kıyaslaması yaparsak. bolluk ve fiyatları açısından ne söyleyebilirsin?

Çevrimdışı Malißu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 285
    • Oyunla Alakalı Herşey
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2010, 14:35:56 »
katan çok yok bs en çok bulunan herhalde spearı bilemicem
Hayatımın Bineği...

Ctrl+W Yapmamanızı Öneririm...

Çevrimdışı Persia

• # Yörünge Dışı
  • 1956
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2010, 16:22:01 »
Duellocu çar istiyorsan sw ins actionluk çar istiyorsan fence poi kendıme guvenırım dersen mf poi oyna derim.

I don't know who you are,but i will find you and i will kill you..

Tyalieva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 26 Nisan 2010, 16:33:16 »
En iyi class mfdir.Ama kullanmasına göre kişiden kişiye değişir ben mf oynamayı çok sevsemde nedense oynamıyorum.Ama şöyle diyim eğer ağaç ev vs iyi kullanamam dıyorsan fenc kas derım cunku hem 2 kare olan spear poiyi bile fiizliyor scim ile aynı hızda.Krysste zaten tek kare olarak pmye nefes aldırmıyor ama yinede iyi pmde atar poiyi öyle böyle.Sw desen bol silahı var sıkıntı cekmessın dıcem ama sılahları 110knın altında satılmıyor katanadan ıtıbaren kryss yıne 80k fılan yani.Ama oynayış tarzını bılmedıgım için bir şey diyemem ancak yınede fenc kasan genelde memnun oluyor..

Çevrimdışı Ralishaz

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 81
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 26 Nisan 2010, 16:47:42 »
En iyi class mfdir.Ama kullanmasına göre kişiden kişiye değişir ben mf oynamayı çok sevsemde nedense oynamıyorum.Ama şöyle diyim eğer ağaç ev vs iyi kullanamam dıyorsan fenc kas derım cunku hem 2 kare olan spear poiyi bile fiizliyor scim ile aynı hızda.Krysste zaten tek kare olarak pmye nefes aldırmıyor ama yinede iyi pmde atar poiyi öyle böyle.Sw desen bol silahı var sıkıntı cekmessın dıcem ama sılahları 110knın altında satılmıyor katanadan ıtıbaren kryss yıne 80k fılan yani.Ama oynayış tarzını bılmedıgım için bir şey diyemem ancak yınede fenc kasan genelde memnun oluyor..

teşekkür ederim.
düello için kasacaksam warrior kasarım genelde.
neden en iyi class mf dedin? avantajı nedir ki? bs dışında güzel silahı var mı?

söylediklerinden fence olmam gerektiği sonucunu çıkardım.. son bir soru spear bulmakta çok zorluk çekermiyim, +9 ??

Tyalieva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 26 Nisan 2010, 16:56:53 »
çekmezsin spear bulmakta zorluk.

Mf dememdeki amaç ev ağaç kullanırsan çok iyidir bs ile.Eskidende iyiydi ama şimdi dahada iyi cunku stam aşırı derece hızlı gıdıyor ve 80 stam veren total artık 30 verıyor 1dkda stam 4-5 arası yani bsde zatne o kadar stam emdiğinden ve adam tam heal-cure pot ıctıgınde stamını bıtırırsen o adama el fatiha.

Ama warrior kascaksan mf ve sw kas derim katana ile poileyip bs çekebilirsin.Daha etkili olur bence.

Çevrimdışı w0lf

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 408
  • Kill For Life
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 26 Nisan 2010, 19:06:26 »
sw - archer tek geçerim warriorda.
Wolf Murderous

saçlarına aklar düşmüş be reis...

Çevrimdışı Ralishaz

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 81
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 28 Nisan 2010, 21:28:04 »
arkadaşlar zurnanın zırt dediği yere geldim. warlocku kasmaya başlıyorum.

actionda aktif olarak yer alan arkadaşlardan kesin şunu kas bunu kas diye bir öneri rica ediyorum.

haniball

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 28 Nisan 2010, 21:31:33 »
mf kas bence