Revolution UO

Gemimin 24 saat geçmeden silinmesi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Monark

• Yeni Üye
  • *
  • 40
    • E-Posta
Gemimin 24 saat geçmeden silinmesi
« : 15 Mayıs 2010, 16:55:05 »
jelomda gemimi suya indirip bir kaç gündür scroll yazıyorum dün gece yatmadanda gemimde scrol yazmaya bıraktım karakteri ve yattım sabah kaltığımda gemim silinmiş ve ölü durumdaydım,gemilerin 24 saat içinde kaldırılıp yeniden kurulmazsa silindiğini blidiğim için ara ara gemimde biriken scrolları satmak için gemiyi boşaltırım ve k aldırıp yeniden kurarım dünde aynı işlemi yaptım fakat sabah kaltığımda gemim yoktu

bir kaç ay öncede başka bir karakterimle gemi kurmuş denize açılmış balık tutma macrosuna bırakmıştım deniz kabuğu toplansın ağ yapayım diye sabah kaltığımda gemim yoktu gemiyi kuralı 8 saat olmamıştı bile  yetkiliye msj attım geldi durumu anlattım beni karaya attığı kordinatı verdim ben bi arayayım dedi bulamadı silinmiştir dedi peki dedim çok üstelemedim, bu gemi olayından 2 hafta sonra aynı karakterimin evindeki vendoru silinmiş acaba dedim parası kalmadımı bankaya baktım itemler bankayada düşmemiş yetkili kişiyle konuştum, itemleri  aynı  acc deki başka bi karaktere atmış, yetkiliyi bulmuşken gemi olayındanda bahsettim bana imkansiz böyle birşey olamaz dedi gemiler yeni testten çıktı, söylediğim şeyin asla olamaycağını söyledi bende herhalde hata bendedir diyip üstelemedim sadece varsa böyle bi sorun gözden geçirilmesini istedim.ilgileneciğini ama olamaycağını böyle bir sorunun dedi ve gitti. şimdi ben aynı sorunu yine  yaşıyorum oyundan  saat 2 gibi ve biraz önce page attım kimse ilgilenmedi, bunu buraya yazmaktan pek hoşlanmıyorum ama pzt ye kadar şehir dışında olacağım. yardımcı olursanız sevinirim en azından kime başvurmalıyım onu söyleyin

Kaderblues

• Ziyaretçi
Ynt: Gemimin 24 saat geçmeden silinmesi
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2010, 17:03:42 »
en azından kime başvurmalıyım onu söyleyin

bu işlerle et ve balık kurumu ilgileniyor diye duymuştum kardeş  ::)

Çevrimdışı Monark

• Yeni Üye
  • *
  • 40
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2010, 17:07:50 »
onlarda buraya yönlendirdi sabah mesai başlamasıyla ordaydım :)

Çevrimdışı airlola

• Üye
  • **
  • 615
  • Monkey D. Luffy One Piece
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2010, 17:24:51 »
Bazen 21 saatte de silinebiliyor ama 8 saat hiç duymadım. Server saatini oynamıştır rbrt :D
Hızlanma vız gelir.

Çevrimdışı Monark

• Yeni Üye
  • *
  • 40
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 17 Mayıs 2010, 16:18:29 »
garip bi şekilde ne burdan nede oyundan bir cevap alamıyorum kaçıncı page oldu bilmiyorum.