Revolution UO

PL-H2001

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Schindler

• Üye
  • **
  • 699
  • Veliaht Of Do'Urden - Cehennet Do'urden (Kael)
    • E-Posta
PL-H2001
« : 08 Mayıs 2010, 12:30:44 »
Arkadaşlar bu kulaklığı kullanan varmı ?

Yada ben sorunumu dile getireyim fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Kulaklık bilindiği üzere kablosus,radyolu bi kulaklık baglantılarının hepsini yapıyorum her şey güzel ses te alabiliyorum ama hiç bir şey açık değilken (Müzik,oyun,vsvs ) cızırtı cıkıyor sorunu ne olabilir.

http://www.platoon.com.tr/asp/show_stock.asp?product=PLH2001
ォ          The Do Urden            ォ
               ⎝⏠⏝⏠⎠           

Kimin ne olduğunu bilmesi gerekenler biliyor. Varsın gerisi kendi bildiği gibi bilsin.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • **
  • 477
  • Dünyayı sel bassa ördeğe vız gelir...
    • E-Posta
Ynt: PL-H2001
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2010, 03:05:39 »
Konu dışına açman gerekirdi, burası UO ile ilgili yardım forumu...
Daffy Daredevil

Kaderblues

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2010, 03:08:22 »
kablosuz kulaklık mouse ve klavye beni delirten 3 şey en iyisi kablolu abi inan alayını kullandım kabloluda rahat ediyorum gene.kablosuzlar ölüm ya

Tyalieva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 09 Mayıs 2010, 03:12:29 »
hiç bir şey açık değilken (Müzik,oyun,vsvs ) cızırtı cıkıyor sorunu ne olabilir.

Konu dışına açman gerekirdi, burası UO ile ilgili yardım forumu...

Uo bir oyun değilmi demekki yardım bolumune açılmaya elverişli bir başık :) Oyun içi olmasada oyun oynamayı etkıleyen şeylerde yardıma acılabılır.Mesela bu bolumdekı mouse adlı bslık mousenın oyundakı kasıntısını belırtıyor bu da kulaklıgın oyuna etkisini.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • **
  • 477
  • Dünyayı sel bassa ördeğe vız gelir...
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 09 Mayıs 2010, 04:54:13 »
Uo bir oyun değilmi demekki yardım bolumune açılmaya elverişli bir başık :) Oyun içi olmasada oyun oynamayı etkıleyen şeylerde yardıma acılabılır.Mesela bu bolumdekı mouse adlı bslık mousenın oyundakı kasıntısını belırtıyor bu da kulaklıgın oyuna etkisini.

Mouse sadece ultimada olan bir hata o nedenle buraya açıldı.

Kulaklık kendinden problemli UO ile alakası yok.

Alıntı:

Yardım
Ultima Online ile alakalı kendi başınıza çözemediğiniz problemler için...
Daffy Daredevil

Tyalieva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 09 Mayıs 2010, 04:57:04 »
Valla bilememde ben olsam bende yardıma açardım.O kadarda onemlı degıl demek ıstedım ha yardım ha konu dısı.Millet her derdini genele açıyor vs onlar asıl sorun bu normal yani.Konu dısınada acılsa burayada acılsa fark etmez o kadarda moderator biriside fark etmezdi bunu yani demek istediğim o.

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #6 : 09 Mayıs 2010, 05:09:37 »
Sana şöyle yardımcı olabılırım bıldıgın gıbı radyo dalgaları her yerde var fakat her yere homojen olarak dagılmazlar.O yuzden bazı yerlerde radyo ıyı ceker(cızırtı yapmaz) bazı yerlerdede kotu ceker(cızırtı yapar).Benım sana fikir verebilecegım ıkı sey var:

1.Radyonun ıyı cektıgı cızırtı yapmadıgı bır yerdekı radyoya kulaklıgı takabılıyorsan tak ve cızırtı yapıyormu dıye kontrol et.(Yapmıyorsa kulaklıkta herhangı bır sorun yoktur)
2.Eger 1.yi yaptıysan ve herhangı bır sorun cıkmadıysa bılgısayar yada laptopunun bulundugu yerde radyo dalgaları ıyı degıldır.(Dalgalar homojen degıldır) Pc nın yerını degıstır.Ve eger ımkanın varsa once radyonun ıyı cektıgı yerı belırleyıp oraya tasıman ısını saglama alıcaktır.Laptopsa cok rahatsın taşıma konusunda ama masaustuyse dusunemıyorum (:

Eger radyodada cızırtı verıyorsa degıstır ve kablolu al.

**Bu arada bır kulaklık ıcın bunca ne yorulcam dıyosan yenı kulakluk senı bekler .
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı Schindler

• Üye
  • **
  • 699
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 09 Mayıs 2010, 10:17:09 »
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Sorunumu cözdüm.Şöyle oldu (:

Kulaklık kulagımda odanın her tarafını gezdim sadece bir noktada ses hemen hemen fark edilmeyecek kadar düştü.Oraya taşındım (: (radyoyu iptal etme gibi bir eylem olsaydı sorun, oldugum yerde de cözülürdü sanırım ((:  )

Tekrar tekrar teşekkürler..
               ⎝⏠⏝⏠⎠           

Kimin ne olduğunu bilmesi gerekenler biliyor. Varsın gerisi kendi bildiği gibi bilsin.

Lotus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 09 Mayıs 2010, 23:32:40 »
Söz konusu kablosuz donanımlar radyo frekansı kullanarak çalışırlar.

Bu yüzden de etrafta var olan diğer frekanslardan etkilenir ve bu frekans sesini yansıtabilirler.
Örneğin kablosuz mouse-klavye kullanan internet kafelerde bu tip sesleri windowsun masaüstüne bakarken duyabilirsiniz.
Ya da etrafta bir radyo, yada telsiz frekansız alıcı-vericisi mevcut ise gene duyabilirsiniz.

Yardımcı olmakta geciktim ama, çözüm frekanstan kurtulabileceğiniz bir ortama geçmekteydi, ki yapmışsınız.
Geçmiş olsun, hayırlı olsun.

Çevrimdışı Schindler

• Üye
  • **
  • 699
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 10 Mayıs 2010, 00:16:42 »
tşk ler ama bir sorun daha var galiba ((: ses cok kalın cıkıyor bunu ses kartı programından ayarlamaya calıstım yine aynı kalın ses :S
               ⎝⏠⏝⏠⎠           

Lotus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 10 Mayıs 2010, 00:40:00 »
Kullandığınız kulaklığı bilgisayara tanıttığınız program var mı peki? Kullandığınız modele dair bilgim yok, bazen donanımlar içinden çıkan cd'lerden yükleyebileceğiniz driverlar sayesinde sesi kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca, ses bütün uygulamalarda mı kalın çıkıyor yoksa sadece örneğin ultimada mı?
Eğer bütün uygulamalarda ise Sound Effect tarzı bir programla bunu değiştirebilirsiniz?

Çevrimdışı Schindler

• Üye
  • **
  • 699
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 10 Mayıs 2010, 01:32:31 »
sadece oyunda oluyor hocam galiba dediginiz programdan temin etmem gerekecek
               ⎝⏠⏝⏠⎠           

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #12 : 10 Mayıs 2010, 03:47:18 »
sesin ince cıkmasından ıyıdır hem
Afrodisiak Cuiviene