Revolution UO

KAZANDIM

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı The Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 2274
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
Ynt: KAZANDIM
« Yanıtla #105 : 15 Şubat 2011, 07:54:24 »
ne ezel ne kurtlar vadisi.

hiç bir televizyon dizisi izlemiyorum.

dediğim gibi , yapmak istiyen sizsiniz . Geri çekilende sizsiniz.

bize her yol manisa..
sen pvp yapmak istiyorsan karşi tarafin kurallarına uyarsın.
NEYMİŞ  1 warlock 1 PUREYMİŞ, sanane yavrum  ister 2 warrior gelirim ister 2 pure mage gelirim.

şimdi ağlamadan , yapmiyorsunuz anladık.

ama forumda delikanlılık taslamayın o halde pvp yapılır pvp yapılır.
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

Çevrimdışı Merhamethles

• Üye
  • **
  • 185
  • You're scaring me , not your hands !
    • E-Posta
« Yanıtla #106 : 15 Şubat 2011, 17:03:45 »
offfff postu ağlama duvarı yaptınız .

KIŞ KIŞ
Zalim & Tektonik

~RETİRED ~

Liseli Var dediler Geldik Oysaki adam İlköğretimliymiş >:D

Çevrimdışı Caarii

• Üye
  • **
  • 113
    • E-Posta
« Yanıtla #107 : 15 Şubat 2011, 18:38:01 »
//edt
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2011, 01:49:41 Gönderen: Caarii »

Çevrimdışı Three Days Grace

• Yeni Üye
  • *
  • 44
    • E-Posta
« Yanıtla #108 : 19 Şubat 2011, 09:22:47 »
Bu kadar tartışmayla neden bu guild hala kapatılmadı merak ediyorum. Boşuna atarlanıyorsunuz. PvP tekliflerinde uzuyorsunuz. 5 vs 1 de yarım saat adam kovalıyorsunuz. Ona rağmen kesemiyorsunuz. Hala neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz. İki 3 tane dw üyesi öldürdünüz diye kralmısınız? Onlarda oyuncu onlarda ölücek elbet. Bizde kesdik dw bio burn kfl, onlarda bizi kesti. Ağırımıza mı gitti hayır. Aranızda iyi oynayan playerlar var. Ama büyük çoğunluğunuzun çenesi oldukça düşük. forumda tartışma yaptıkca oyun hesabınıza m mi düşüyor? Egomu tazeliyorsunuz?

Şimdi derseniz "gel pvp yapalım senle panpa" hayır derim. Saygısızlarla pvp yapma gibi bir lüksüm yok ne yazık ki. Ama insan gibi forumda dolansaydınız oyun için her türlü sizinle beraber çarpışırdım.

Yazık size. İnsan gibi oyun oynasanız bunlar olmaz.

(Bu arada hiç görmedim tek'e tek pvp yapıp kazandığınızı, gelen teklifleremi kapalısınız yoksa sürü psikolojisinemi inanıyorsunuz anlamadım)

Saygılar.

Çevrimdışı ajx

• Üye
  • **
  • 255
    • E-Posta
« Yanıtla #109 : 19 Şubat 2011, 09:46:53 »

Bende bukadar tartışma yaratan playerlara dumurla bakıyorum. Basit bir şekilde 1pm1warlok pvp yaparız isteyen böyle gelsin demiş varsa isteyen gelir yoksa gelmez biri kural koyar biri kralım der boşbeleş muhabbet edicek insan çok nedense.

Hepimize birde laf atmışsınya İnsan gibi nasıl oyun oynanır bizler öğrenemedik şuana kadar birtek sen biliyorsun bizde seni ayakta alkışlıyoruz.Umarım seninde hesabına birkaç M düşer sende hakediyorsun bunu bence.
Şimdi git insan gibi oyununu oyna.

Saygılar

Atilla Ottoman

Çevrimdışı Salzar

• Üye
  • **
  • 168
  • asdsadsad
    • E-Posta
« Yanıtla #110 : 19 Şubat 2011, 11:15:48 »
Bence fazla bıdı bıdı yapmayın beyler çünkü bu oyunu takmadan eğlencesine oynayan guildlerin başında geliriz.Hiç öyle amacımız yok 2 adam kovalayalım keselim getiririz bi anda 20 kisi dalar Üstünlük mücadelemizde olabilir içimizde iyi oynayan arkadaşlarımız var onların kararıdır hadi eyv.
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2011, 11:16:06 Gönderen: Salzar »
odun gibi adam kovalamaktan öte bişi yapamıcaz..

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
  • 2137
    • E-Posta
« Yanıtla #111 : 19 Şubat 2011, 11:23:45 »
burdaki konuşmalarınız beni benden alıyor, komik olduğunuzunda farkındasınız ama bu guildde bi sirk havası var sanki.
sayenizde, torrentten sadece korku ve aksiyon filmleri indiriyorum, aylardır komedi filmi izlemeye ihtiyaç duymadım. oyundan ve forumdan sizleri takip ediyorum, bizim arka sokakta akşamları 12yaş grubu gençler toplanıyor, çekirdek kola falan yapıyorlar, onlara benzetiyorum sizleri. " ayık ol abiiiii " " abi yatarımız varr " " abi gidere giderrr " uslubunda olan repliklerinizle, 2d oyundan çok daha fazlasısınız gözümde.

ps. birdahakine bu kadar kibar olmayacağım, görüntü kirliliğisiniz.
Thurndike Twi.

Hazır olda değildik, rahatda durmayacağız.
Vurduğumuz yerden ses gelmezse, Twilight değiliz.

Çevrimdışı Three Days Grace

• Yeni Üye
  • *
  • 44
    • E-Posta
« Yanıtla #112 : 19 Şubat 2011, 11:29:33 »
Bende bukadar tartışma yaratan playerlara dumurla bakıyorum. Basit bir şekilde 1pm1warlok pvp yaparız isteyen böyle gelsin demiş varsa isteyen gelir yoksa gelmez biri kural koyar biri kralım der boşbeleş muhabbet edicek insan çok nedense.

Hepimize birde laf atmışsınya İnsan gibi nasıl oyun oynanır bizler öğrenemedik şuana kadar birtek sen biliyorsun bizde seni ayakta alkışlıyoruz.Umarım seninde hesabına birkaç M düşer sende hakediyorsun bunu bence.
Şimdi git insan gibi oyununu oyna.

Saygılar

Teşekkürler kayda değer övgülerin için:) Haklısın sadece ben biliyorum insan gibi oynamayı, o halde sizde hayvan gibi oynuyorsunuz dimi:) Bunu kendi kendine dedin. Ben çaba göstermedim:)..:)..:)

Boş beleş muhabeti siz yapıyorsunuz:) Boşunamı bu kadar guild masterı ve guild üyesi konuşuyor? İşleri güçlerimi yok? Bari aranızdaki kaliteli playerlara saygınız olsunda tartışmaktan vazgeçin taaammmı:)

Çevrimdışı At bacagi

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 33
    • E-Posta
« Yanıtla #113 : 19 Şubat 2011, 21:57:30 »
burdaki konuşmalarınız beni benden alıyor, komik olduğunuzunda farkındasınız ama bu guildde bi sirk havası var sanki.
sayenizde, torrentten sadece korku ve aksiyon filmleri indiriyorum, aylardır komedi filmi izlemeye ihtiyaç duymadım. oyundan ve forumdan sizleri takip ediyorum, bizim arka sokakta akşamları 12yaş grubu gençler toplanıyor, çekirdek kola falan yapıyorlar, onlara benzetiyorum sizleri. " ayık ol abiiiii " " abi yatarımız varr " " abi gidere giderrr " uslubunda olan repliklerinizle, 2d oyundan çok daha fazlasısınız gözümde.

yarası olan gocunur. Bir yaran varsa ; yarana merhem olalım . Hani böyle ağlıyosun felan da ; senin için bölümmü açsak zırlayanlar bölümü felan. Yok nekadar acı seviye fetüs terk

ufucklık ya  ; bırakın havlasın
eyşandan 250m kazandım oyundan soğudum...

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #114 : 19 Şubat 2011, 22:12:11 »
12yaş grubu gençler

Adamın yazdıklarını adeta doğrulamışsın cevabın ile. Hakaret etmeden konuşabiliyor musun?

Çevrimdışı Wolf.

• # Lonca Başkanı
  • **
  • 177
  • Kill For Life
    • E-Posta
« Yanıtla #115 : 19 Şubat 2011, 22:12:37 »
Biz burda oyun oynuyoruz.Kuklalarla oynamayıda seviyoruz.Sizide kukla olarak gördüğümden benim için problem yok.

Çevrimdışı Wolf.

• # Lonca Başkanı
  • **
  • 177
  • Kill For Life
    • E-Posta
« Yanıtla #116 : 19 Şubat 2011, 22:17:43 »
Ayrıca bizim insalara nasıl davrandığımız neden sizleri ilgendiriyor anlamıyorum.Eğer size hakaret ediyorsak gidin stafflara bildirin.Ancak bizim oyun tarzımız budur bize kimsenin laf etmeye hakkı yok.Susun ve oyununuza bakın.

Çevrimdışı At bacagi

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 33
    • E-Posta
« Yanıtla #117 : 19 Şubat 2011, 22:30:37 »
Adamın yazdıklarını adeta doğrulamışsın cevabın ile. Hakaret etmeden konuşabiliyor musun?

sendemi ağlıyon bürütüs . Sen bu oyuna başladın başlıyalı hep ağlıyon ki zaten demi
eyşandan 250m kazandım oyundan soğudum...

Çevrimdışı Merhamethles

• Üye
  • **
  • 185
  • You're scaring me , not your hands !
    • E-Posta
« Yanıtla #118 : 19 Şubat 2011, 22:33:37 »

Modlardan Yaptırım Lütfen .

1 - Sirk Gibisiniz Diyerek Hakaret Ediyor . Örn ( Luis Avalanche : Bebe bunlar dediği için banlanmıştı )
2 - Görüntü kirliliğisiniz

Arkadaşım Yaran kanamaya başlamış en yakın polikliniğe gitmeni öneririm .
Zalim & Tektonik

~RETİRED ~

Liseli Var dediler Geldik Oysaki adam İlköğretimliymiş >:D

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #119 : 20 Şubat 2011, 02:31:46 »
guild basvurun red edilmiş bidaha yapsana bebide bi tayfa vardı bizi alın diyip guild yıkmıstı onları hatırlattınız bi an..