Revolution UO

...... kullanmak küfür yerine geçer mi?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
  • 2137
    • E-Posta
...... kullanmak küfür yerine geçer mi?
« : 30 Mayıs 2010, 01:06:42 »
şimdi biraz saçma gibi ama, sormak istiyorum, birilerine küfür değilde .... ile boş bıraksam, bu küfür yerine geçer mi?
2 gün önce moderatöre bildirdim, fakat bildirim uygulanmadığı için, böyle bişeyin serbest olduğu düşündüm doğru mudur?

örnek : ben senin ..... ??
Thurndike Twi.

Hazır olda değildik, rahatda durmayacağız.
Vurduğumuz yerden ses gelmezse, Twilight değiliz.

Çevrimdışı AliG

• Kıdemli Üye
  • 1495
  • Ne Mutlu Türk'üm Diyene...
Ynt: ...... kullanmak küfür yerine geçer mi?
« Yanıtla #1 : 30 Mayıs 2010, 01:17:57 »
Yaptırım uygulanması lazım bence bu kelimelerden sonra gelcek laf bellidir.

Sevgi insanlığın, şiddet hayvanlığın kanunudur.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 30 Mayıs 2010, 01:38:26 »
Yaptırım uygulanması lazım bence bu kelimelerden sonra gelcek laf bellidir.

Aslında cümlelerin devamına göre değerlkendirilmesi lazım Bana göre...
Dying Wish

Blackrainbow Ex.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 30 Mayıs 2010, 02:46:29 »
manası açık bence yaptırım forum kurallarına göre Farz

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 30 Mayıs 2010, 03:01:25 »
1 yıl önce bu tarz yazılar yazıyorum diye DW guildi sürekli şikayet ederken şimdi işine geldiğine göre davranması pek bir ironik kaçıyor.

Yada zamanında anahtar bug'ı sömürdük diye sayfalarca yazı yazan guildin şimdi farklı bir yöntemle bug yapması çok ironik. :)

Pardon, işimize geldiği gibi derken? Yazımı biraz daha dikkatli okursan ne demek istediğimi anlarsın sanırım...

Hem Anahtar bugunu yaptığınızı yazıyorsun burda, kabulleniyorsun :( Enteresan :(
Dying Wish

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 30 Mayıs 2010, 03:20:00 »
Ben herhangi bir bugdan bahsetmedim, hatta biz o bugu bilmiyorduk...

Sizin bug yaptığınız sırada çekilen bir ss sayesinde bu olay ortaya çıkmıştı, o sebeple bu bugu sadece siz sömüroyordunuz...

Zaten ss ten sonra bug fizlenmişti... bilmiyorum, belkide ben yanlış hatırlıyorum ama o bugu yapan sizdiniz...

Ve konu sanırım burda bug veya başka birşey değil...

Burda ki olay konuyu farklı yerlere taşıman...
Dying Wish

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 30 Mayıs 2010, 10:29:49 »
Moderatöre yolladığınız linki bana da yollayın bakayım sorununa. Ayrıca küfür yerine geçer mi diye sormuşsun, evet çoğunlukla geçer. Bunun kararını cümlenin gidişatına göre verdiğimiz için görmeden yorum yapamam ama çoğu zaman hakaret ve küfür yerine geçmektedir.

Çevrimdışı gardolap

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 267
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 30 Mayıs 2010, 10:35:20 »
MESELA
fill in the blanks
...........................

burdaki bence cezalık değil. bilemiyorum yani.

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 1213
  • Legendary
    • Revolution
« Yanıtla #8 : 30 Mayıs 2010, 11:11:29 »
MESELA
fill in the blanks
...........................

burdaki bence cezalık değil. bilemiyorum yani.

Sırf yazı yazmış olmak için yazı yazmaya devam edersen, yazı yazacak bir hesabın kalmayacak...

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
  • 3966
  • www.istanbul.edu.tr/isudak
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 30 Mayıs 2010, 11:18:55 »
1 yıl önce bu tarz yazılar yazıyorum diye DW guildi sürekli şikayet ederken şimdi işine geldiğine göre davranması pek bir ironik kaçıyor.

Yada zamanında anahtar bug'ı sömürdük diye sayfalarca yazı yazan guildin şimdi farklı bir yöntemle bug yapması çok ironik. :)

Forumda bir kullanıcı bir şey merak ediyor , soruyor . Siz her defasında hiç işinizin olmadığı,içinde sizinle ilgili hiçbirşey olmayan konulara sürekli guild çatışmaları ekliyor, forumu geriyorsunuz. Bu davranışınıza devam ederseniz, sizi banlamayacağım, istinasız geriye ve ileriye dönük tüm yazılarınızı sileceğim. Bunu daha önce de ciddi bir şekilde uyardığım fakat beni dikkate almayan bir arkadaşınız için de yapmıştım,size de yaparım emin olun.

Bu size son ciddi uyarıdır.
The person you've called,is busy now..

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #10 : 30 Mayıs 2010, 13:17:01 »
Kimse çocuk değil burada, cümlenin gidişatına göre o .....'lar ya da !@&)+'ların küfürden bir farkı yok.Keza kısaltmalar da buna dahil.

O yüzden bunları kullanacağınıza, açık açık yazın bari birşey değişmiyor çünkü, yaptırımı aynı.
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

Çevrimdışı Ananas | Hardcore

• Üye
  • **
  • 519
  • Moh.
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 30 Mayıs 2010, 13:22:25 »
eza kısaltmalar da buna dahil.

O yüzden bunları kullanacağınıza, açık açık yazın bari

kitlelere hitap edin diyorsun  :P
Her oyuna girdiğinde,Her clienti tıkladıgında."Ne yapıyorum lan ben?" de. Demelisin. Yasina birde zamanını harcadıklarına bak.Düsün.Stres atmak için oynadığını hatırla.Hırsına yenik düşme.Aklını başına al ! Eğlen çık,Bağımlı olma !

Çevrimdışı gardolap

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 267
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 30 Mayıs 2010, 16:26:37 »
verilen yetki 10 senelik bir oyunun, 1000 üyeli serverının forumunda moderatör olmak bile olunca kaptırmışsın kendini.

southparkın bir bölümünde cartman okulda koridor görevlisi oluyor ve internette aratırsan oldukça fazla sonuç alabileceğin "RESPECT MY AUTHORITY" sözünü söylüyordu. o aklıma geldi, eh be cartman, koridor görevlisisin ya, ne bu havalar? gerçi çocuk 8 yaşında idi.

üç nokta koymuşsun birde, dehşete düştüm.

(bu mesajın içeriğinde herhangi bir hakaret, küçük görme falan yok, cevap veriyorum, sende aynısını yapabilirsin)

Sırf yazı yazmış olmak için yazı yazmaya devam edersen, yazı yazacak bir hesabın kalmayacak...

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 1213
  • Legendary
    • Revolution
« Yanıtla #13 : 30 Mayıs 2010, 16:37:22 »
verilen yetki 10 senelik bir oyunun, 1000 üyeli serverının forumunda moderatör olmak bile olunca kaptırmışsın kendini.

southparkın bir bölümünde cartman okulda koridor görevlisi oluyor ve internette aratırsan oldukça fazla sonuç alabileceğin "RESPECT MY AUTHORITY" sözünü söylüyordu. o aklıma geldi, eh be cartman, koridor görevlisisin ya, ne bu havalar? gerçi çocuk 8 yaşında idi.

üç nokta koymuşsun birde, dehşete düştüm.

(bu mesajın içeriğinde herhangi bir hakaret, kü*** görme falan yok, cevap veriyorum, sende aynısını yapabilirsin)

Yetki ufakta olsa büyük de olsa bir sorumluluğun olduğunu gösterir. Ben sorumluluğumu yerine getiriyorum. Sen bunu anlayamıyorsan yapabileceğim birşey yok. Dediklerim aynen geçerlidir. Ayrıca herkesi rahatsız edecek şekilde küçümseme davranışlarına da devam edersen yine hesabın kapatılacak ("O kadar fakir misin?" gibi lafların...). Bu serverda oynuyorsan bu server'ın forum sayfasında geziyorsan bu server'ın kurallarına uyacaksın.
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2010, 16:38:00 Gönderen: Stizz »

Çevrimdışı gardolap

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 267
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 30 Mayıs 2010, 16:40:21 »
bir bu var, olması gereken:
Başlıkla alakasız yazı yazmak yasaktır. Bu şekilde devam ederseniz hesabınız kapatılacaktır.

birde senin yaptığın var: