var, var.
eğer waitfortarget kullanırsan server a önce büyü yapma isteğini gönderiyorsun sonra serverdan olumlu yanıt alana kadar bekliyorsun. yanıt aldıktan sonra büyüyü yaptığını gönderiyorsun. waitfortarget kullanmaz isen büyü yapma isteğinin hemen ardından büyü yaptığını gönderiyorsun, bu sırada ikinci isteğin birşekilde ilk isteğinden önce gidiyor (bağlantı ile alakalı olarak) serverda "büyü yapmak istememişsinki lasttarget diyorsun" diyor ve yiyor ikinci mesajını.
yaptığın şekilde sorun çözülür fakat çok düşük bir ihtimal ile örneğin uusjux attığın anda inmaniye basarsan targetler karışıp kendine uusjux atabilirsin. çok çok düşük bir ihtimal tabi, genel anlamda sorunu çözeceği kesin yaptığın şeyin.
son olarakta sadece targetself temi var böyle bir sorun? her targette olması lazım gibi geliyor?
Valla internet hızıyla alakası oldugunu sanmıyorum.Waitfortarget ıle target cıkmasada cok bekletıyor.Benım yatıgım sekılde sorunu çözdüm.Çok kötüydü gerçekten gerek bandajı bastım sanıp basamamak inmani basamamak flam atamamak ne bileyim