Revolution UO

Lockpick Sorunu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Marshall Twilight

• Yeni Üye
  • *
  • 13
    • E-Posta
Lockpick Sorunu
« : 04 Haziran 2010, 17:11:48 »
Arkadaşlar öncelikle lockpick skillinin zor geliştiğini herkezin bildiğini umuyorum.

Karakteri Gm ledikten bu saate kadar yaklaşık 1000 tane sos açmışımdır.

Ancak açtığım hangi level olursa olsun 50-100k arasından fazla kar elde edemiyorum.

En son 20 tane sos battle aldım 2m para verdim karım 200k oldu.20 sosu açmak 2 günümü aldı.

Lockpick deki item cıkma ihtimalinin çok düşük olması bir tek benim düşüncemmi merak ediyorum.
Twilight Family

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
Ynt: Lockpick Sorunu
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2010, 17:27:34 »
Güzel çıkıyor bence.

Abi 2 gününü nasıl aldı yav ben 50 harıtayı 2 saatte bıtırıyorum.Gerçi bende spawntakıp kıtapları fılan var her markın yerını bılıyorum dırek ustune gate filanda :D

Çevrimdışı Manley-T

• Üye
  • **
  • 215
  • '' Eğitim şart. ''
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2010, 17:33:26 »
Hayır.Aynı şekilde bende katılıyorum sana.Dungeon'lardaki kasalarda aynı şekilde , hele lvl5 olan spawnlar ölüm.Dragonların haddi hesabı yok. zor binbela acıyosun bi bakıyosun 30k para :S, herkez +15 +12 gibi silahları nerden cıkarıyor onuda anlamış değilim.(dragondan herhalde) lvl2 haritalardan daha iyi cıkıyor aslında bari crstal cıkma olasılığı var ara sıra.bir cözüm bulunmasını istiyorum bende.. iyi oyunlar

Çevrimdışı Sacha

• Üye
  • **
  • 118
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2010, 18:06:40 »
Hayır.Aynı şekilde bende katılıyorum sana.Dungeon'lardaki kasalarda aynı şekilde , hele lvl5 olan spawnlar ölüm.Dragonların haddi hesabı yok. zor binbela acıyosun bi bakıyosun 30k para :S, herkez +15 +12 gibi silahları nerden cıkarıyor onuda anlamış değilim.(dragondan herhalde) lvl2 haritalardan daha iyi cıkıyor aslında bari crstal cıkma olasılığı var ara sıra.bir cözüm bulunmasını istiyorum bende.. iyi oyunlar

Benim açtığım level 2ler 4 ve 3 ten daha iyi onu kesin biliyorum...

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • **
  • 477
  • Dünyayı sel bassa ördeğe vız gelir...
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 04 Haziran 2010, 22:24:37 »
Geçen lvl 5 açtım 15 Spear çıktı 3 tane daha açtım üçüde boş çıktı. Şansınıza 15lerin olduğu chest denk gelmeli yoksa çok zor kara geçmek.
Daffy Daredevil

• Yeni Üye
  • *
  • 13
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 04 Haziran 2010, 22:41:29 »
Serverdaki saçmalık şu en çok çıkan itemlerden biri ıce crystal artık öyle bi hala geldiki yere atsam almayanlar var.
Twilight Family

Çevrimdışı Sacha

• Üye
  • **
  • 118
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 04 Haziran 2010, 22:47:19 »
Evet ice kristalin pek önemi yok,sadece şekil itibariyle güzel görünüyor o kadar >:D

Çevrimdışı respectingcy

• Üye
  • **
  • 810
  • Acıma Duygusundan Yoksun. Cellat De Lure
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 04 Haziran 2010, 23:13:30 »
tamamen sans bugun 5 tane level 5 acdim +15 spear +15 scim +12 broad +12 krys cikdi kristal olarak 2 tane energy arti rottingden +9 scim ve +9 balta  dragondanda level 2 cikdi 2 tane
Ballymac

Çevrimdışı Sacha

• Üye
  • **
  • 118
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 04 Haziran 2010, 23:41:01 »
tamamen sans bugun 5 tane level 5 acdim +15 spear +15 scim +12 broad +12 krys cikdi kristal olarak 2 tane energy arti rottingden +9 scim ve +9 balta  dragondanda level 2 cikdi 2 tane

Ohaaa desem alınmazsın dimi  ;D

Çevrimdışı Harlem

• Kıdemli Üye
  • 1142
  • Takarım .
« Yanıtla #9 : 04 Haziran 2010, 23:41:35 »
Bi' kere de bu şans bize denk gelse ya...
[Kalas , DW]
Harlem Cuiviene
Gümrah gümrah akacak gözyaşların.

Çevrimdışı Celeborn

• Üye
  • **
  • 310
  • Fingolfin Twilight
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 05 Haziran 2010, 00:20:15 »
Demin 1 adet lvl 4 bşr 1 adet lvl 5 harita açtım lvl 5 boş çıktı sasdece mr lvl 4 ü açtım enerji kristal hardening mr + 9 warfork +12 hammer dragondan da lvl 3 harita çıktı

• Yeni Üye
  • *
  • 13
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 05 Haziran 2010, 00:34:16 »
Şansında bi oranı olur.Eskiden böyle değildi eğer lockpick kasmayı düşünen ve kasan arkadaşlar varsa ben zaman kaybı olacağını düşünüyorum.Sos a verdiğiniz paranın aynısını kazanırsanız şanslısınız.

Serverda aktif olarak oynayan kişiler para kazanmıyor.İns tarzı makroya bırakılan işler para ediyor.
Twilight Family

Çevrimdışı Manley-T

• Üye
  • **
  • 215
  • '' Eğitim şart. ''
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 05 Haziran 2010, 01:41:33 »
Doğru

Çevrimdışı Monark

• Yeni Üye
  • *
  • 40
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 05 Haziran 2010, 11:51:57 »
bende hazine için kastığım bir karakter vardı  oyunda ilk karakterim balıkçı ikincisi hazineci idi baya oynadım sos al kır hazineyi bul çıkar bişey yok sos al kır hazineyi çıkar bişey yok şimdi en son ne zaman girip bi hazine açtığımı bile hatırmıyorum. açıcak arkadaş varsa hazine karakteri bir kez daha düşünsün...

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 05 Haziran 2010, 17:17:22 »
Abi yıllardır lp charım vardır, ne bileyim o kadar lvl 5 kasa açtım %60ı boş çıktı, çıkanlarda iyi çıktı allah var...

Ama son 1 aydır item çıkmıyor artık lvl 4- ve lvl5 chestlerden.

Lvl 2 ve lvl3  chestler daha karlı gibi geliyor bari cristal çıkma oranı yüksek... Bilmiyorumda iyice kasa işi öldü...
Dying Wish