Revolution UO

trade ile item sattım(duelloda)..koydugu çek gelmedi kazıklandım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bugraozbay1990

• Ziyaretçi
duello alanında deniz imamoglu na 3.75m e +15 katana ve 51 horned deri sattım.benım itemler gitti onun gonderdigi çek ne bana geldi ne yere ne çantama ne de bankama.kazıklandım.bu nasıl oldu acıklayacak var mı.agirdir yere dusmustur bankana dusmustur cantana dusmustur gormemissindir falan demeyin.arkadaş çeki gonderdi o çek nasil olduysa bana gelmedi.bana bunu açıklayın.ben bir daha trade yapar mıyım.bu onca emekle tek basıma dragon kesip cıkardıgım deriler bedavaya gittikten sonra ben burda eskisi gibi zevk alarak oynar mıyım?
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2010, 15:15:52 Gönderen: bugraozbay1990 »

Ustundekı Robenı Felan Cıkar Tekrar Gıy Belkı Cantana Duser
Sevilmek Sen Beni Sevince Güzel...

Çevrimdışı Ananas | Hardcore

• Üye
  • **
  • 519
  • Moh.
    • E-Posta
Pardonda senın ebilligin.
Her oyuna girdiğinde,Her clienti tıkladıgında."Ne yapıyorum lan ben?" de. Demelisin. Yasina birde zamanını harcadıklarına bak.Düsün.Stres atmak için oynadığını hatırla.Hırsına yenik düşme.Aklını başına al ! Eğlen çık,Bağımlı olma !

bugraozbay1990

• Ziyaretçi
nedemek senın ebilligin bunun bana nasıl oldugunu soyle bare.ben trade yapamayacak mıyım.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2010, 15:19:30 Gönderen: bugraozbay1990 »

bugraozbay1990

• Ziyaretçi
Ustundekı Robenı Felan Cıkar Tekrar Gıy Belkı Cantana Duser

yok dusmedi :(

Çevrimdışı Bonaparte

• Üye
  • **
  • 54
    • E-Posta
Arkadaşım kazıklandım demen çok yanlış Deniz Bey'le alakalı birşey olabileceğini düşünmüyorum kendileriyle bir çok alış veriş yaptım lakin bizim başımıza böyle birşey gelmedi...Oyunla ilgili bir sorun olabileceğini düşünüyorum

İyi oyunlar...

bugraozbay1990

• Ziyaretçi
inş oyledir hocam.ona degilde derilere uzuluyorum ya.tek başıma çıkarmıştım o derileri ne zoorluklarla.yenisiinide alabilirim aslında ama satan yoktur ki

inş oyledir hocam.ona degilde derilere uzuluyorum ya.tek başıma çıkarmıştım o derileri ne zoorluklarla.yenisiinide alabilirim aslında ama satan yoktur ki

Sanmıyorum Yapıcagını Denizin Ama Bug Olmustur Ne Bıleyım  Ama Hocam Neden Vendora Koymuyorsun Koysana Vendora Kıymetlı Esyalarını.. Alan genel Vendordan Alır Zaten Almayanda Keyfı Bılır Ne Kafan Agrın Ne Morelın Bozulur Bırdakıne Vendordan Sat  Hocam...
Sevilmek Sen Beni Sevince Güzel...

Çevrimdışı Suzsed

• Üye
  • **
  • 201
    • E-Posta

dostum charı öldür reslen belki düşebilir...

bugraozbay1990

• Ziyaretçi
161 kiloydum.deniz imamoğlu adlı arkadaşi uzaktan  arkadasıyla konusurken caktırmadan dınledım.deniz dediki itemleri sattım check yere dustu.ben 161 kiloydum str 100.check yere dusmedi gozlerımle gordum.arkadaşlarınıda msnden foruma cagirmiş mesaj yazmaları ıcın ama su anda mesaj verecek playerlari yok.ne yazık ki yazdıklarını caktırmadan okudum puhahahaah.
bu hileler olduktan sonra 6 7 yıldır oynadııgm bu serverda artık rahat rahat oynayabilir miyim.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2010, 15:37:25 Gönderen: bugraozbay1990 »

• Üye
  • **
  • 519
  • Moh.
    • E-Posta
Ynt: trade ile item sattım(duelloda)..koydugu çek gelmedi kazıklandım
« Yanıtla #10 : 11 Haziran 2010, 15:40:31 »
161 kiloydum.deniz imamoğlu adlı arkadaşi uzaktan  arkadasıyla konusurken caktırmadan dınledım.deniz dediki itemleri sattım check yere dustu.ben 161 kiloydum str 100.check yere dusmedi gozlerımle gordum.arkadaşlarınıda msnden foruma cagirmiş mesaj yazmaları ıcın ama su anda mesaj verecek playerlari yok.ne yazık ki yazdıklarını caktırmadan okudum puhahahaah.
bu hileler olduktan sonra 6 7 yıldır oynadııgm bu serverda artık rahat rahat oynayabilir miyim.

vitamini kabugunda
Her oyuna girdiğinde,Her clienti tıkladıgında."Ne yapıyorum lan ben?" de. Demelisin. Yasina birde zamanını harcadıklarına bak.Düsün.Stres atmak için oynadığını hatırla.Hırsına yenik düşme.Aklını başına al ! Eğlen çık,Bağımlı olma !

bugraozbay1990

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 11 Haziran 2010, 15:43:34 »
vitamini kabugunda

ilginç ilginç şeyler yazma.olacaksa bana bi faydan ancak ozaman bu konuya mesaj at.eger ki faydan olmayacaksa lutfen git başka yerlerde  işine devam et.

• Üye
  • **
  • 519
  • Moh.
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 11 Haziran 2010, 15:59:39 »
ilginç ilginç şeyler yazma.olacaksa bana bi faydan ancak ozaman bu konuya mesaj at.eger ki faydan olmayacaksa lutfen git başka yerlerde  işine devam et.

detected

Çevrimdışı Shadow_Tr

• Üye
  • **
  • 110
  • Craft
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 11 Haziran 2010, 16:08:29 »
Ananas, arkadaş burada zor durumda. Yaptığın hoş değil.

Buğra, ölüp reslendin mi ?
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2010, 16:10:26 Gönderen: Shadow_Tr »

bugraozbay1990

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 11 Haziran 2010, 16:29:39 »
hayır ona gerek yok az biiraz olayı anladım.benım dusunduklerım sunlar.
51 deri set vardi kesilmemış.ona soylemıştım agır olucak dusunce hemen alırsın diye.hıc birşey demeden tenha yere gidip alışverişi yaptık.demek ki bu adam bana guvendi.yada bu adamın bi planı vardı.bana oyle geliyo. :)..zaten yere dusen deriyi almıcaktım.onemli olan bu degil.

alışverişi yaptık +15 katana cantasına dustu.51 deri set yere dustu.az once demiştim check yere dusmedi.cunku deri set yere dusecekmı diye hem onun altına hem kendı altıma bakıyorum duscek mi dsumucek mi diye.kesin olarak birşey soyleyebilirim ki check yere dusmedı.fakat bu deniz imamoglu adlı kişi guilddeki arkadasına check yere dustu bende aldım dedi;(guildden arkadaşı nicki agustin vallorfall).checkin yere dusmedıgını gozlerımle gordum.bu adamın yaptıgı bir iş var.arkadaşınıda yalan soyluyor.ses de açıktı.check yere dusmedi ve alışveriş gerçekleştikten sonra check bozdurma sesi duydum.bu pek birşey ifade etmez ama onun yalan soyeldigini açıkca soyleyebilirm.ha bunları neden soyluyorum.bu saatten sonra gm gelipte bana 3.75mlik çek verecek degil ya :D.
serverı bırakmayı dusunmustum saolsun Görkem adlı arkadaş moralimi duzeltti bunları neden yazıyorum tabiki 3 5 m için degil.beni ilgilendiren atılan bu yalan ve bunun nasıl oldugu olabilecegi.yıllarca guvenle oynadıgım biserverda boyle bi açık nasıl olur onuda anlamış degilim.tabiki kendi emegimle çıkardıgım ıtemlerın gıtmesıne uzuldum fakat durmak yok kasmaya devam..yetkili arkadaş yada bilen birisi bu işin nasıl oldugunu acıklayabilirse sevinirim.ve birdahada trade ile item satmamanızı onerım. :D.4m den degerli bineklerınız varsa hiç satmayın :)