Pislikin profilinde "Forum Görevlisi" yazıoyorsa bırak abi varsın sende Yörünge dışı hatta non fonksiyon yazsın yani problem değil.
O kadar bayağılaştı mesnetsizleştiki anlatamam hayır bide eğreti duran da bu kadar çarpık bi düzen içinde yani sen gitmişsin forumun en fazla hesap kapattırıp küfür etmeyi hobi edinmiş adamı moderatör yapmışsın bi rehabilite projesine dev bi adım atmışsın madem öyle en basit bi argo da bile uyarıdır diye aptal saptal yaptırımlara giriyorsun.
Ne bu abi ya tamam vakti zamanıyla burası baya keçiören sıtayla elemanlarla doluydu artık geleni gönderiodunuz eyvallahta hani bi şekilde ben artık içimden geldiği gibi tartışamıycaksam arada ufak giydirmeler de bulunmuycaksam yazıma özen gösterceksem o zaman çıkan kelimeler benim olmaz ki saten o zaman benim bu forumda olmamam gerekir.yani yapamam abi.
Bakınız doruk her yazısına gönderme yaparım chat sayfası istiomuş sevgili doruk
www.iranliesariyorum.com dorukcum güzel hatunlar tüm gece diri tutuyor seni yanlış platformda chat arıosun diyemiyeceksem ? serverın anasını aglatmışlar aga diyemiyeceksem varsın banlasın.
Ben saten başından beri karşıyım bu ban uyarı ne bu ya hele geçen staff arkadaşı olanlar utansın diye bi mesaj falan yazdılar cocugu banladılar neymiş kanıtı yokmuş lan neyin kanıtını istiolar ya deli olcam bunu alışkanlık haline getirmediyseyani her daim yetkilileri suçlamıyorsa ve bi sıkıntısı varsa ne olmuş yani dediyse? biz her türlü koyuyuroz dedi diye uyarı verilio ne abi bu ya tamam bi standartı olamayacağının farkındayız da böyle insanlara yazmak istediklerini yazdırtmıolar bu arada sitemim sadece pislike falan da degil umrumda da degil acıkcası moderatörlerin genel itibariyle aldıkları kararlar çok sivri ve çok acımasız saten pislik üzerine tartışmak bile saçma. Gerçi pisliği Görevli kadrosuna alan yetkililerden neyin mantığını bekliosun ki.
Geçen bio nun teki benden tafsiye istedi tek kelime yazamadım banlıcaklar diye kzjhasdas hgsad düşünün o derece fikir özgürlüğünü kısıtlıolar (=
Neyse iyi eglenceler sunucu acılınca yine kavga ederiz