@bugatti
sore de bende zaman zaman anlamsız mesajlar atmışızdır fakat sayıca ananas kadar değil, bunu tartışmam bile. ben 2 kez banlandım, 3. account ım bu, sorede 2-3 kez banlanmıştır heralde. Benimi kayırıyorlarmış, "biz şu guildiz, staffler bizi sevmiyor blabla" uyuz olduğum bir trip. sen kimsin insanlar sana takacak yavrum? ülkemi yönetiyorsun, oyun oynuyorsun oğlum, farkına varsana şunu. staff bazen kurallara göre bazende egosuna göre kişi banlıyor, bu heryerde var neyi rahatsız etti seni?
ananas bulabildiği başlıklara 2-3 kelimelik anlamsız postlar atıyor, benim için bir sorun yok atabilir fakat ben okadar ağır sömürmüyorum forumu, ananasın benden çok banlanması gayet normal yani. ben moderatör olsam banlamazdım o ayrı, zevk renk meselesi.
celeborn un yazdığı yazıyı anlayamayan asıl sensin. gardolapta banlandı zaten diyor, sen nerelerdesin hala.
@tyl
eğer forum hesabı ile oyun hesabı birleştirilirse ilk banlancak olan arkadaşın ananas olacaktır, farkındasın heralde. ben forum o şekle gelirse yazı yazmam zaten.
ayrıca yazı yazmama cezası nedir, yeni bir hesap alınca geçmiyormu?
@bagl
taktın sende bana. ilk master ının videosu ile birisine hile suçlamasında bulundum ki video yu izleyen herkes kişinin ya kasıtlı ya da kasıtsız olarak hızlı koştuğunu farkında, kendiside kabul etti, savunduğun şey nedir? çamur at iz kalsın olayı kanıt olmadan yapılır.