Revolution UO

Tebrikler

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bugatti Biohazard

• Ziyaretçi
Tebrikler
« : 19 Haziran 2010, 10:20:32 »
Başlıkta yönetici adı yazmadığım için üzgünüm. Adınıza başlık açılması yasaktı =) Ne saçma bi kuralsa artık. -eleştiri-

Bu konu malesef gene booker a hitabendir. Daha kaç kez kendisinin yanlışlar zinciri içinde oynuyacağını merak ediyorum.

Konu Ananas ile görüşülmeden "bir aşağıdaki konu" ile bağlantılıdır.

Kimse verceğim isimler için gelip lütfen karşı çıkmasın. Sonucu neredeyse tüm forum kulllanıcıları biliyor. Malesef bir guild üyesi ve soyadımız olduğumuz için çoğu zaman bunlar bizi buluyor. Buda artık kanıtlarıma yeni bir kanıttır.

Öncelikle arkadaşımın ceza almasının sebebi çok yazı yazması, hatta gereksiz ve çok yazı yazmasıdır. Kendisi durumu böyle izah etmiştir. Kurallar gereği bunu uygulayan arkadaşa zamanında sormak istiyorum -Sorviens İntense "char ve soy isim yanlış olabilir kusura bakmayın- ve şu anda kekko yada bilinen isimiyle Gardolap adlı arkadaş ki özellikle Gardolap foruma kurallar çerçevesinde, saçmalamadan yazı yazdıkları için buradalar hala dimi?

Benim merak ettiğim bir şey var. Mesela Gardolap sana "kıro" deseydi ne gibi bir yaptırım uygulardın? Örneğin bunu çok merak ediyorum =)
Gardolap sürekli insanlar için speeaci, easyci, programcı diye laflar üretiyor. Acaba merak ediyorum aynı kişi sana "şikeci, adam kayırıcı, arkadaş kollayıcı, editci" vs vs deseydi ne gibi bir yaptırım uygulardın?

Benim sorunum arkadaşımın ceza alması değil. Arkadaşımdan daha beter insanların ceza almaması. Hani hep diyorsunuz ya biz adiliz, biz adam kayırmıyoruz vs vs. Size sonuna kadar inanıyorum bu konuda ama şimdi sorarım Ananas süresiz konuşma yasağı alırken bu kerekko neden millete salça olabilmekte. Ananas dediğiniz adamın yazılarının çoğunun alt yapısı mizahi anlam taşırken, kerekko nun karşıya saldırı. İftira, çamur, konuşmayı çirkinleştirmek ve hatta konuşmayı berbat etmekken hala uyarsının bile olmaması bana mı ironik geliyor?

Haksa hakkı düzgün yapmayılız. Şurda görünen komik bir olay bile kul hakkına girmektedir. =)
Varsa elinizi vicdanınıza koyun. Bulun koyun hadi...

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
Ynt: Tebrikler
« Yanıtla #1 : 19 Haziran 2010, 10:36:31 »
Benim sorunum arkadaşımın ceza alması değil. Arkadaşımdan daha beter insanların ceza almaması. Hani hep diyorsunuz ya biz adiliz, biz adam kayırmıyoruz vs vs. Size sonuna kadar inanıyorum bu konuda ama şimdi sorarım Ananas süresiz konuşma yasağı alırken bu kerekko neden millete salça olabilmekte. Ananas dediğiniz adamın yazılarının çoğunun alt yapısı mizahi anlam taşırken, kerekko nun karşıya saldırı. İftira, çamur, konuşmayı çirkinleştirmek ve hatta konuşmayı berbat etmekken hala uyarsının bile olmaması bana mı ironik geliyor?

Haksa hakkı düzgün yapmayılız. Şurda görünen komik bir olay bile kul hakkına girmektedir. =)
Varsa elinizi vicdanınıza koyun. Bulun koyun hadi...

Şu kısıma ozellıkle katılmamak elde değil gokhan.

Çevrimdışı Celeborn

• Üye
  • **
  • 310
  • Fingolfin Twilight
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 19 Haziran 2010, 10:39:50 »
Yöneticilerin adam kayırdıgını sanmıyorum gardolap direk banlanmış tı arkadaşın sadece geçici olarak yazı yazamama cezası almış bence suçu yöneticilerde aramak yerine kendimizde aramalıyız...

9 yutkunup 1 konuşmalıyız söylenen şeylerin geri dönüşü olmuyor bazen.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 19 Haziran 2010, 10:46:47 »
Banlanmak cozum degılkı 234324 kere ban alsa adam yıne rahatça acc alabılıyor.Bunun için oyun hesaplarıyla bırlestırılmesı gerekıyor ki zaten başlıklarda belırtılıyor.En az 500-600 onlıne surelı bır charın accsıyle bırleştırılırse seviye yukselır diye düşünüyorum..Ha böyle kalcaksa bile forumda gereksız post atan bir ton insan varken niye ilk bizden başlanıyor onu anlasam..Hadi ananası savundugum yok gereksız yazıyor tamam buraya kadar doğru.Ama bir tek ananas değil alakasız yazan 2-3 tane daha kısıler var onlara verılen ceza sadece "Ban" tabi bu sorunu cozuyormu?Hayır cozmuyor..Adam 3 saat sora yıne bir yedek mailiyle acc alıp gelıyor yıne saçma yazılar başlıyor.Tabi ceza yine ne?Yine ban adam sıkılmadan alır.Tamam bunun ıcın yazı yazamama cezası verıyorsunuz ama 1 kısıye.Sanki forumda tek gereksız yazan kişi ananasmış gibi tek kişiye.Sıkıldıgım nokta bu benimde..

Çevrimdışı Celeborn

• Üye
  • **
  • 310
  • Fingolfin Twilight
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 19 Haziran 2010, 10:48:52 »
Şu yazınla beraber muhattab olunmayacak bir insan oldugunu kanıtladın asıl yazımı oku anla ondan sonra cevap yaz son mesajımdır bundan sonrada sana cevap vermem

~Fd God.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 19 Haziran 2010, 11:32:39 »
Şu yazınla beraber muhattab olunmayacak bir insan oldugunu kanıtladın asıl yazımı oku anla ondan sonra cevap yaz son mesajımdır bundan sonrada sana cevap vermem
Şu kısım tamamen "sıçtım bari sıvazlıyayım da düzgün gözüksün" mantığıyla yazılmış.  :D

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 19 Haziran 2010, 13:21:22 »
Şunu bilin yeter: Boş ve gereksiz yorumlar yazan her kişinin zamanı sayılı. Ananas'ın hesabı kapatılmadan öncede hesap kapatıyorduk, sonrada kapatacağız.

Çevrimdışı Ampute

• Yeni Üye
  • *
  • 8
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 19 Haziran 2010, 13:30:02 »
Şunu bilin yeter: Boş ve gereksiz yorumlar yazan her kişinin zamanı sayılı. Ananas'ın hesabı kapatılmadan öncede hesap kapatıyorduk, sonrada kapatacağız.

Helal reyiz.
Şu forum ne kadar dolu olabilir ki boş yere yazı yazılsın.

BagLius Ex.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 19 Haziran 2010, 16:24:33 »
Hocam böyle olay mı Gardolap çamur at izi kalsın olayı yapıyor kendisi kaç yaşındadır bilemiyeceğim onun hesabı kapatılmıyor Ananas'ın mı hesabı kapatılıyor yuh ! pes doğrusu Ananas benlede uğraştı ciddiyi almadım adamın gır gır yapdığı belli oluyordu peki Gardolap gır gır yapıyor gibi gözüküyor mu adam adeta beygir yapıyor !

Çevrimdışı Shadow_Tr

• Üye
  • **
  • 110
  • Craft
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 19 Haziran 2010, 17:11:09 »
Arkadaşlar, gardolap'ı savunmuyorum, keza diğer başlıkta onu eleştirdiğimi de göreceksiniz. Ancak Ananas, bence bu susturulmadan çok daha fazlasını hak ediyor. Boş konuşma konusunda, gardolapla yarışır.

http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,76213.msg841007.html#msg841007

vitamini kabugunda

kasayı yan yatır

Boyama yaparken taşırmış

Konulumu yazayım konusuz mu.

Motor meslek lisesi terk.

detected

Bu örnekler sadece tek bir başlıkta. Çoğaltılabilir yani.
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2010, 17:12:41 Gönderen: Shadow_Tr »

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • 1918
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 19 Haziran 2010, 17:41:14 »
Tamam zaten onlarda ceza almasın ananas dememişler.Aynı şeyi yapan diğerlerine neden ceza verilmiyor demişler.

BagLius Ex.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 19 Haziran 2010, 17:51:02 »
Tamam Ananas Uyarı alabilir uzaklaştıralabilir ama gardolap'a hiç bir şey yapılmaması insana zarar veriyor Bugatti'nin yazdığını çoooook dikkatli 1 kez oku anlamazsan 2-3 hatta 29038490234 kez oku ne dediğini anlıyacaksın.

Çevrimdışı kerokko

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 198
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 19 Haziran 2010, 18:05:33 »
@bugatti
sore de bende zaman zaman anlamsız mesajlar atmışızdır fakat sayıca ananas kadar değil, bunu tartışmam bile. ben 2 kez banlandım, 3. account ım bu, sorede 2-3 kez banlanmıştır heralde. Benimi kayırıyorlarmış, "biz şu guildiz, staffler bizi sevmiyor blabla" uyuz olduğum bir trip. sen kimsin insanlar sana takacak yavrum? ülkemi yönetiyorsun, oyun oynuyorsun oğlum, farkına varsana şunu. staff bazen kurallara göre bazende egosuna göre kişi banlıyor, bu heryerde var neyi rahatsız etti seni?

ananas bulabildiği başlıklara 2-3 kelimelik anlamsız postlar atıyor, benim için bir sorun yok atabilir fakat ben okadar ağır sömürmüyorum forumu, ananasın benden çok banlanması gayet normal yani. ben moderatör olsam banlamazdım o ayrı, zevk renk meselesi.

celeborn un yazdığı yazıyı anlayamayan asıl sensin. gardolapta banlandı zaten diyor, sen nerelerdesin hala.

@tyl
eğer forum hesabı ile oyun hesabı birleştirilirse ilk banlancak olan arkadaşın ananas olacaktır, farkındasın heralde. ben forum o şekle gelirse yazı yazmam zaten.

ayrıca yazı yazmama cezası nedir, yeni bir hesap alınca geçmiyormu?

@bagl
taktın sende bana. ilk master ının videosu ile birisine hile suçlamasında bulundum ki video yu izleyen herkes kişinin ya kasıtlı ya da kasıtsız olarak hızlı koştuğunu farkında, kendiside kabul etti, savunduğun şey nedir? çamur at iz kalsın olayı kanıt olmadan yapılır.
gardolap strikes back

Alıntı yapılan: gardolap
ne alıntılıyon lan beni top?!

BagLius Ex.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 19 Haziran 2010, 18:27:43 »
Sana sadece gülüyorum gardolap kare atladığının farkındayız gmlerlede konuştuk aynı durumu adam oyun oynamıyordu sorun çözüldü kare atladığında oyundan çıkıyor evet sana taktım sorun mu olacak ? Hem oyunda hem realde taktım kişiliksiz insanlara çok fena takarım ben senin amacını çözdüm ama ben egoist'sin başka hiç bir şey değilsin sadece egonu tatmin etmek için oyun oynuyorsun daha doğrusu oynadığını sanıyorsun acıyorum sana ÜSTAT(!)

Çevrimdışı Shadow_Tr

• Üye
  • **
  • 110
  • Craft
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 19 Haziran 2010, 18:47:20 »
Tamam zaten onlarda ceza almasın ananas dememişler.Aynı şeyi yapan diğerlerine neden ceza verilmiyor demişler.

Yok demek istediğim, ikisine de tolerans gösteriliyor. Yani Ananas cezayı, bu topicten sonra almadı, bu topicten daha sonra aldı. Tarihine bakabilirsiniz.