Revolution UO

Connection Lost

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
Ynt: Connection Lost
« Yanıtla #15 : 20 Haziran 2010, 14:59:32 »
easy iLe ne aLakası varki bunun. her oLumsuzLuk easy mi demek saçma sapan konuşma :S şahsen ben easy kuLLanmak diiL haLa ne işe yaradını biLmiorum. bnm pc neden kapanıyo sürekLi?

Easyçi açmak için bildigim kadarıyla connectoru çeşitli programlarla kapatıp oyle acmak gerekıyor.Yani connector kapalı olunda dc 5 dakıka süreyle oynarken bir anda dc olabılırsın.Ha arkadaşta connector acık guncelleme yaptı ama hala sorun yaşıyor.Yani easyle alakası bu  ;)

Çevrimdışı Nuri Alço

• Üye
  • **
  • 715
  • Goayana
« Yanıtla #16 : 20 Haziran 2010, 15:19:17 »
Oha yapmayın beyler ne easysi? Öyle birşey zaten sevende sevmeyende bilir kullanmayacağımı. Hadi onu geçtim ondan olsa bütün charlarımda olmaz mı? Ben sadece 1 karakterimde bunu yaşadığımı belirttim.

Connector falan atmıyor normal disconnect oluyosun.İnşallah tekrarlamaz fakat saat 8:00 den beridir yaşamadım bu sorunu.

Desktop klasörü ile ilgili bir problem diye düşünüyorum. Şöyle ki "Revolution" klasörünün içine  "Desktop_Backup" adında klasör geliyor bazen.

Ayrıca X ve Y olarak 2 acc düşünün. X de ki charların macroları  X klasörünün içinde, Y de ki charların mcroları falan da Y de olur bildiğiniz gibi.Sorunu yaşadığım sıralar bütün macrolar falan çalışıyordu fakat hepsi aynı klasör içinde yer alıyordu. Anlatabilmişimdir umarım. Yani desktopı silsende aynı şey oluyordu.Şu an kendiliğinden düzelmiş durumda aklım ermedi.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 20 Haziran 2010, 15:25:00 »
Hayır hayır...  :) Ben zaten easy açtıgınız ıcın acılmıyor gibi bir şey demedim..Sadece easy ıle connectorun dc olmasında ne alaka var denmişte.Son bir guncelleme geldi connector açılırken birşeyler guncellenıyor yukluyor vs. O guncellemede connector kapalıyken oyunun 5 dk ıcınde dc olması.Yani sizin durumunuz farklı 2 tane dc olma sebebi var.Connector açık olmasınna ragmen dc olduguna gore dünde arkadaş aynı sorunu yaşıyordu.Connector acık normal gırıyor her 5 dakıkada bir dc oluyordu.Guncelleme yaparken antıvurus programını kapatmanız gerekıyor ha bu cozum olmamıs baslıgı acan arkadaşa.Ama güncelleme esnasında bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 20 Haziran 2010, 16:18:00 »
DB bağlantısı kurulmuş,
Windows saatine ve tarihine bakıyor, connector.. Önemli olan saatinizin server saatiyle aynı olması değil..
Artışa bakıyor. İlk oyun açıldığında saat 16.12 yse 60 sn sonra 16.13 olmadıysa ( yani connector kapandıysa veri alamıyorsa, çok hızlı ilerliyorsa ) Disconnect veriyor..

Windows saatini ileri veya geriye alın client kapanacaktır..

Aynı şekilde farklı bir vanguard connectoruyla giriyorsanız, Connectorun adını değiştirdiyseniz, vs vs birsürü önlem getirilmiş..

Tam açıklamayı Robertten alsak daha iyi tabi..

Çevrimdışı gazi

• Üye
  • **
  • 127
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : 20 Haziran 2010, 17:30:44 »
pure mage charımda aynı sorunu bende yasıyorum oyuna gırdıkden bı 5 10 dk sonra con lost verıor. yenı basladı bu sorun anlamadım gitti.desktopumu sılmek lazım yoksa baska bısı mı yapmak lazım cozumu olan yok mu charla oynanmıor

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 20 Haziran 2010, 17:51:42 »
Modemi resleyip bi dene.. Diğer accountlarda bir sorun yok diyorsan..

Çevrimdışı emsuda1453

• Üye
  • **
  • 364
« Yanıtla #21 : 20 Haziran 2010, 18:57:12 »
sürekli dc yiyorum bende bir açıklama yapılsa çok iyi olur nasıl aşılacak bu durum
hızlı yaşa genç öl ki cesedin yakışıklı olsun

Çevrimdışı emsuda1453

• Üye
  • **
  • 364
« Yanıtla #22 : 20 Haziran 2010, 19:27:24 »
DB bağlantısı kurulmuş,
Windows saatine ve tarihine bakıyor, connector.. Önemli olan saatinizin server saatiyle aynı olması değil..
Artışa bakıyor. İlk oyun açıldığında saat 16.12 yse 60 sn sonra 16.13 olmadıysa ( yani connector kapandıysa veri alamıyorsa, çok hızlı ilerliyorsa ) Disconnect veriyor..

Windows saatini ileri veya geriye alın client kapanacaktır..

evet saat değiştirince aynı şey oldu nasıl olacak şimdi evdeki masa üstü de aynı hatayı veriyor çalıştığım yerde ki laptopta da aynı sorun oldu arkadaşınkine kurdum onda da oldu
hızlı yaşa genç öl ki cesedin yakışıklı olsun

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 20 Haziran 2010, 19:40:42 »
Accountla ilgilidir..
Zamanla düzelir veya Robert ilgilenince..

Çevrimdışı Exitus

• Yeni Üye
  • *
  • 47
  • Wunder kommen zu denen,die an S.i.e glauben..
    • E-Posta
« Yanıtla #24 : 22 Haziran 2010, 03:04:07 »
Ya arkadaslar lütfen su sığ düşüncelerden bir kurtulun ya bir sorun oldugunda direkt olarak "easyi kapat" yada benzeri cümleler kullanmayın burda bu kadar kişi sorun yasıyorsa demekki ortada gerçekten bir sorun vardır 1-2 kişi bu sorunu yasamıyorsa ne mutlu onlara zevk içinde oyun oynayabiliyorlar ama sorunu yasayanlar oynayamıyor ve emin olun o 1-2 kişinin basınada gelicektir aynı durum (herkes kimin ne oldugunu ne kullandıgını gayet iyi biliyor) p.mage charımla saalerce oynuyorum, warrior charımla saatlerce oynuyorum, scribe charımla saatlerce scrool yazıyorum bir sorun olmuyor warlock charımla girdiğimde dc yemekten oyun oynayamıyorum o halde şöyle bir durum var ben salagım diger karakterlerimle oynarken easy kullanmıyorum warlock karakterimle girdiğimde easy açıyorum yada ben hala salağım bu soruna ragmen bilgisayarımda easy programını kaldırmıyorum o halde ben salaksam bütün bu sorunu yaşayan arkadaslarımızdamı salak ? Kaldı ki ben easy programının gerçekten ne işe yaradıgını bilmiyorum inanmayan varsa stafflar aracılıgıyla artık bilgisayara uzaktan erişimmi yaparlar ne yapabiliyorlarsa yapsınlar eger herhangibir illegal programa rastlarlarsa bütün accountlarımı banlasınlar hatta dahada agır bir yaptırımı varsa onu uygulasınlar bu kadarda net konusuyorum ve gerek actionda gerek baska bir alanda eger kullandıgımı gören duyan yada kanıtlayan gerek videoya çeker gerek s.s alır işte seni easy kullanıyorsun yada speed kullanıyorsun diye kesemedik yada beni bu yüzden kestin diyen varsa buyursun çıksın sözlerimi tekrarlıyorum ve agır konusuyorum üzerine alınan alınsın herkes kimin ne oldugunu çok ama çok iyi biliyor ve bunu bilmek yada görmek için kahin olmayada gerek yoktur.Saygılar iyi oyunlar...
Exitus & Srenia
The Burn'Out

Çevrimdışı Ceycey

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 8
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 23 Haziran 2010, 21:34:55 »
Bende aynı sorunu yasıorum 5 6 tane acc var sadece craft carda 5dka 10dkkada bır connect dıyor annnamadım gıttı sıldım kurdum deskopu sıldım v.b. hala aynı :S

Çevrimdışı Arthas_Deuce-Aremis

• Yeni Üye
  • *
  • 19
    • E-Posta
BAĞLANTI PROGRAMI KULLANMADIĞINIZ TESPİT EDİLMİŞTİR
« Yanıtla #26 : 24 Haziran 2010, 05:02:25 »
bende farklı bir şey yaşıyorum bu konuyla alakalı. 3 account um var. 1 inde easy açtım bir kaç gün, sonrasında zaten anladığım kadarıyla engelleme geldi. sonrasında da o easy kullandığım charda 1 gün boyunca con lost yaşadım ve devamında düzeldi. hiçbir problem yaşaadım. fakat diğer 2 acc ile hiç bir şekilde easy açmadıysam da 3-4 gündür sürekli con lost yiyordum, ve bu gün lp char ile map açmaya çalışırken şöyle bir uyarı geldi "BAĞLANTI PROGRAMI KULLANMADIĞINIZ TESPİT EDİLMİŞTİR". ve online olduğum yaklaşık 1 saat boyunca 5-6 dak da bir bu uyarı geldi.page attım fakat ilgilenen olmadı. he tabi oyunu yeniden kurdum.

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
Ynt: BAĞLANTI PROGRAMI KULLANMADIĞINIZ TESPİT EDİLMİŞTİR
« Yanıtla #27 : 24 Haziran 2010, 05:11:38 »
bende farklı bir şey yaşıyorum bu konuyla alakalı. 3 account um var. 1 inde easy açtım bir kaç gün, sonrasında zaten anladığım kadarıyla engelleme geldi. sonrasında da o easy kullandığım charda 1 gün boyunca con lost yaşadım ve devamında düzeldi. hiçbir problem yaşaadım. fakat diğer 2 acc ile hiç bir şekilde easy açmadıysam da 3-4 gündür sürekli con lost yiyordum, ve bu gün lp char ile map açmaya çalışırken şöyle bir uyarı geldi "BAĞLANTI PROGRAMI KULLANMADIĞINIZ TESPİT EDİLMİŞTİR". ve online olduğum yaklaşık 1 saat boyunca 5-6 dak da bir bu uyarı geldi.page attım fakat ilgilenen olmadı. he tabi oyunu yeniden kurdum.

açık açık söyLeyebiLmeni takdir ettim :D forumda anLadığım kadarıyla bu kadar deLikanlı çok az :D hatta hiç yok. bişey sorcam easy Le tame de kasıLıomu? madenLog fln kasılıomuş ya.

Çevrimdışı Arthas_Deuce-Aremis

• Yeni Üye
  • *
  • 19
    • E-Posta
« Yanıtla #28 : 24 Haziran 2010, 05:45:43 »
o kadarını bilmiyorum doğrusu, bana heal cure yetti bir gün boyunca. Kullanmayan vardır elbet ama bir kapışmada çok bariz belli oluyor,ağaçların arasında deli gibi manevra yaparken, mümkün değil pot içip bandaj çekmesi. yön tuşlarının bekleme gibi bir sıkıntısı var neticede, ne adar iyi nfs oynasada, bu oyunda yön tuşları öyle deli gibi kullanılamıyor. bu programı kullananlar sayesinde 11 yıllık uo hayatımda ilk kez bu serverda kullandım. kullananlar yüzünden ölmekten sıkılmıştım.