Revolution UO

Bağlan(ama)ma Sorunu!

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Melankomik

• Üye
  • **
  • 275
  • Masalcı..
Bağlan(ama)ma Sorunu!
« : 24 Haziran 2010, 23:17:49 »
Uzunca bir süredir bu sorunu yaşıyorum ve ömrümden ömür yiyor sinir olup deliriyorum. Olay şu;
O yada bu şekilde oyun düştüm diyelim, lag girdi, karşımdaki program kullandı vs. sonrasında client'i yeniden açınca oyundaki karakterim oyundan düşene kadar "someone is already use this account" tadında başka birinin benim hesabımı kullandığı gibi saçma bir uyarı veriyor. Defalarca denedim bir çare bulamadım, şaşkaza oyundan düşünce tekrar oyuna girebilmek için karakterimin oyundan düşmesini bekliyorum ve buda dakikalarca sürebiliyor ve düşünün sürekli ölmem demek oluyor bu çünkü ben ne kadar sık dener ve bu uyarıyı alırsam bağlanma sürem o kadar uzuyor. Ne yapabilirim bir hal yordamını bilen var mı acaba? Birde diğer karakterim oyundan düşmemiş diye varsayalım yine char list bölümüne kadar gelebiliyorum ama oradan karakter seçince yine zıbıtıyor bir önceki ekrana atıp saçma bir uyarı veriyor. Bu ne olaki?

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
Ynt: Bağlan(ama)ma Sorunu!
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2010, 23:40:41 »
Başına gelen nadir oluyor.Bi 15-20dk oyundan düşmüyor char.Oyle asılı kalıyor oyunda.Programla yapmıyorlar onu merak etme.Tek başımayken öyle scroll kasarken düşmüştüm girmeye calıstıgımda sana veren uyarıyı verdi başka charla charımın yanına gıttım bı 15 dk surdu dusmesı :)

Çevrimdışı kerokko

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 198
    • E-Posta
Ynt: Bağlan(ama)ma Sorunu!
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2010, 23:46:56 »
bak onun nedenini ben sana söyleyeyim. ciddi çok zekiyim çünkü, başıma geldi çözdüm olayı.

olay şu: oyundan kopmanın sebebi modemin, modeminin birşekilde interneti kesiliyor (ezik kablo, çıkan soket, ttnet sorunları vs..) modem tekrar internete açılmaya çalışınca yeni ip adresi alıyor, yeni ip adresi aldığı içinde sen oyuna girmeye çalıştığında server oyundaki karakterin ip sine bakıyor atıyorum 1.1.1.2 diyelim, sonra senin ip ne bakıyor, seninki yenilendiği için 1.1.1.3 diyelim ve server farklı kişi olduğunuzu düşünüyor, sana hatayı veriyor.

olay budur ve ben çok zekiyim.
gardolap strikes back

Alıntı yapılan: gardolap
ne alıntılıyon lan beni top?!