Yok böyle bir geyik. Bu bahsi geçen karakter benim karakterim, Eskişehir'de okuyorum yazları Antalya'ya geliyorum kardeşimle burdayken karakterleri ortak kullanıyoruz. Benim anlamadığım kardeşimin dediğine göre ayni ip adresinde olan kişi Ayvalık'tanmış, biz Antalya'danız. E nasıl oluyorda aynı ip olabiliyor onu anlamıyorum? Şuan işten geldim dedim birkaç saat karakterimle gireyim birde baktım dört duvar arasındayım. Kardeşim nereden bilebilir başka bir insan ile aynı ip'ye sahip olduğunu? Kaldıki diğer arkadaş hapisten çıkarılmış, demekki ayni ip'den de olsa multi gibi bir durum söz konusu değil, yani multi diye birşey yok ortada, adam kanıtlamışki çıkmış. İki karakterden biri kanıtlıyorsa multi olmadığını öyleyse diğeri de multi değildir, hangi hakla benim karakterim haala hapiste anlamış değilim? Multi aynı ip'den bir ve birden fazla karakterle tek kişinin girmesi değil midir? 2 karakter var ortada biri kendi karakteri ile tek başına girdiğini kanıtlıyor ve diğer karakterle alakası olmadığını ispatlayıp hapisten çıkıyorsa diğer karakterin afk olmaktan başka suçu ne? Demekki diğer adamla bağlantısı olmayan başka bir adam başka bir karakterle oynuyor, multi değil. Bir kişi ispatlanmışsa otomatik olarak diğeri de masum oluyor. E öyleyse adalet mi bu? Herşeyi geçtim Olympus zamanından beri bu sunucu da oynarım tek bir kez hapis yüzü görmüşlüğü yok karakterlerimin, sicili bozuldu ona yanarım.