Revolution UO

Account problemi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Descent

• Yeni Üye
  • *
  • 6
    • E-Posta
Account problemi
« : 27 Haziran 2010, 13:04:38 »
Öncelikle herkese merhaba, uzun bir süre sonra tekrar arkadaşlarımla aranıza katıldık.
Gelelim problemime bu nebula zamanı account aktarımı olmuştu ondan sonra res gelmişti accountlara daha sonra benim accountumla giriş yapmıştım oyuna, ancak bugün denediğimde accountumun durdugunu karakterimin silindiğini gördüm fakat arkadaşlarım oyuna girebiliyorlar karakterleriyle gerekli bilgileri mail account ismini yetkililere versem inceleyip yardımcı olurmusunuz ?

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
Ynt: Account problemi
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2010, 07:24:42 »
Account'un durması imkansız, yaklaşık 1 sene önce bütün hesaplar silinmişti. Nebula'dan hesap aktarma sistemi bu süre içinde, hiçbir zaman aktif değildi, doğru biliyorsam.

Çevrimdışı Zofram

• Yeni Üye
  • *
  • 29
  • Bir Ağaç Gibi Tek ve Hür Bir Orman Gibi Kardeşce
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2010, 08:05:17 »
Cok doğru biliyorsun :)

Çevrimdışı Descent

• Yeni Üye
  • *
  • 6
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 29 Haziran 2010, 17:38:38 »
nebuladan sonra kastıgım bir accounttu zaten kaç gece page attım ama mailden sadece stizz bakabiliyormuş dahada beklemek istemedim kasmaya başladım zaten gerekte kalmadı

Çevrimdışı Rebel

• Üye
  • **
  • 493
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 29 Haziran 2010, 19:49:14 »
nebuladan sonra kastıgım bir accounttu zaten kaç gece page attım ama mailden sadece stizz bakabiliyormuş dahada beklemek istemedim kasmaya başladım zaten gerekte kalmadı

Oyun içinde de dediğim gibi verdiğiniz hiç bir accounta ve arkadaşlarınızın karakterlerine dünya üzerinde rastlayamadım forum üzerinden Prometheus, Stizz ve cBlack e pm atarsanız onlar bu konu hakkında yardımcı olabilir.