Revolution UO

paradarbe

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Capple

• Yeni Üye
  • *
  • 49
    • E-Posta
paradarbe
« : 30 Haziran 2010, 15:29:58 »
hangi skilleri gerektirir?

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
Ynt: paradarbe
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2010, 15:33:31 »
http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,65495.0.html

- Paradarbe (80.0 Fencing): Anatomy yeteneğiniz ile doğru orantılı olarak başarınız artar. Rakibiniz 2 saniye boyunca haraketsiz kalır. (Short spear, spear silahına göre daha başarılıdır)

Çevrimdışı Capple

• Yeni Üye
  • *
  • 49
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2010, 15:46:40 »
sağol.. bide poison sürerken silahta kalan poisonun gücü bizim poisoning skilline bağlımıdır?

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2010, 16:04:59 »
evet. 80 poisioning ile sürdüğün poison ile deathly verirsen cure ıcıp gecırebilir poi vurdugun kişi.Ama 100 poisioning ile sürersen nası pure mage ıle dipten poi verınce 2 kere deathly demeden cure ıcemıyorsan warrıordada aynı şekil.Hatta warrıorda daha sağlam 5-6 kere deahly vurmasına ragmen cure ıcemedım.

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 01 Temmuz 2010, 00:29:55 »
evet. 80 poisioning ile sürdüğün poison ile deathly verirsen cure ıcıp gecırebilir poi vurdugun kişi.Ama 100 poisioning ile sürersen nası pure mage ıle dipten poi verınce 2 kere deathly demeden cure ıcemıyorsan warrıordada aynı şekil.Hatta warrıorda daha sağlam 5-6 kere deahly vurmasına ragmen cure ıcemedım.

Ard arda 5-6 g.cure içerek geçirebiliyorum ben ya?

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2010, 01:40:11 »
İçtiğin potlar heba olur yanı yok olur 5-6 kerede gecırmenın sebebı sen ıcmeye calısırken yıne bır deathlyden damage almandır.Yani 2-3 kere deathlyden damage aldıktan sonra anca g.cure ıcebılırsın.

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 01 Temmuz 2010, 02:16:54 »
Ama galiba orda etkisini biraz geçirdi ama tam iyleşmedi gibi birşey de yazıyordu ve bence işe yarıyor :) Yaramıyosa baya pot u boşa harcadım demektir :D

Çevrimdışı s7evin

• Yeni Üye
  • *
  • 5
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 01 Temmuz 2010, 13:44:30 »
Ama galiba orda etkisini biraz geçirdi ama tam iyleşmedi gibi birşey de yazıyordu ve bence işe yarıyor :) Yaramıyosa baya pot u boşa harcadım demektir :D

Pot'u boşa harcamak diye birşey olduğunu bilmiyordum bugüne kadar. Yanlışsam düzeltin lütfen.
1 tane pot içtikten sonra istediğiniz kadar potlara çift tıklayın (last object makrosu yapın) "You can't drink another potion yet" yani (Henüz başka bir iksir içemezsiniz) gibi bir uyarı alırsınız ekranın sol alt köşesinde..

Nacizhane bilgimdir.
Saygılar S7evin..

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 02 Temmuz 2010, 02:44:33 »
Yok yanlış biliyorsun..

Tam dipten poi atsınlar sana greater cure iç bak.. Ard arda içebiliyorsun cureleri ama bi etkisi olmuyor boşa gidiyor yani potlar..

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 03 Temmuz 2010, 10:08:14 »
Yok yanlış biliyorsun..

Tam dipten poi atsınlar sana greater cure iç bak.. Ard arda içebiliyorsun cureleri ama bi etkisi olmuyor boşa gidiyor yani potlar..

+1905
Dying Wish