Bende de yok lag hiç..
Ama bağzı arkadaşlarımda oluyormuş bazen.. Vent bazen yapıyor yanlız öyle şeyler.. Skype daha iyidir ventten..
Bağlantı hızıyla da değildir zira UO 56 kbit bağlantıyla da (7 kb/sn) oynanabilen bir oyun
Şimdi eğer bağlantındansa da download hızı değil mesele sinyallerin dalgalanıyorsa oyunlarda lag yapabilir.. Download ın aynı download ama gecikmeli download ve upload yapıcağın için oyunda lag yapabiliyor.. Ben 8 senedir aynı bağlantıyı kullanıyorum.. Apartmanın alt yapısından dolayı 3-5 ayda bir problem çıkartıyor.. Gelip 2-3 saat uğraşıyorlar gerekirse apartmandaki cihazı değiştiriyorlar falan..
Sen bence bir ara internetim de 1 saniyelik gidip gelmeler oluyor download ımı iptal ediyor bu dalgalanma falan de bir gelip baksınlar, bende öyle söylüyorum nette sorun olunca
Bir de azarla biraz benim işim gücüm var bu nasıl iş böyle falan diye.. Oyunda lag oluyor deme ama
Sürekli format atmaktan da vazgeçin. 1 kere kurulum yaptıktan sonra onun en az 6 ay idare etmesi lazım
Arkadaşın 15 ay oldu bilgisayarı alalı 2 haftada bir format atmaktan harddisk in C kısmı bad sector dolu. Sürekli mavi ekran veriyor